Youp van 't Hek - Keukentafelfilosofie over yoga (Een vloek en een zucht) (Een vloek en een zucht)

68K weergaven22

  Eind 2017 speelt Youp van 't Hek zijn negende oudejaarsconference. Waar die over zal gaan? Het jaar is nog jong, maar de namen Trump en Henk Krol zullen zeker een keer vallen.
  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe uploads? Abonneer je nu! ► bit.ly/2H9AoMF
  Wil je meer filmpjes bekijken? Klik dan hier ► bit.ly/2JuX0u6
  www.youp.nl/

  Gepubliceerd op 16 dagen geleden

  Reacties

  1. jrtpf

   mensen die het niet aanstaat: Niet kijken. En over grofheid gesproken, daar kon Teeuwen heel wat van, de spiksplinter over Astrid Joosten vond ik nu eens misselijk en totaal niet grappig, terwijl ik Hans wel een heel orgineel vernieuwend Cabaretier vond. Hij had ook heel goede shows, net zoals je Youp ook kunt beoordelen. niet alles valt in smaak, echter ik vind Youp wel een goed artiest en kan vaak mee lachen. Mensen neem het niet zo nauw, Satire, Spot is van alle dag, en Youp doet dat goed mijns inziens. Smaken verschillen uiteraard.

  2. Annunaki

   'een manke kraanvogel nadoen..' het nauwe perspectief van deze man, oftewel zijn intolerantie naar zowat iedereen en van alles en nog wat, is een afspiegeling van de steeds intolerantere samenleving; hij weet feilloos wat 'goed'en wat 'slecht ' is, altijd al een sukkel gevonden deze 'als ik maar heel hard GVD roep, dan gieren ze het uit..' grachtengordelbewoner/kleine enge elite.Je bent al lang ingehaald door H. Teeuwen en T Maassen, je bent als een Commodore 64, achterhaald...Enkel bij de NPO gelooft men in hem. Ga iemand anders vervelen joh..

   1. Wuppie62

    Je doet zeker aan yoga, in een sneu wijkgebouwtje, op een sneu matje, een manke struisvogel - die naar een spiritueel bazelend knotje luistert - na te doen, terwijl je ontspant van anus tot geslacht?

   2. Gilles111

    Waarom ga je in hemelsnaam een stuk kijken van een cabaretier waar je overduidelijk al heel lang niets aan vindt? En dan ook nog de moeite doen om een zuur stukje te tikken. Niets beters met je leven te doen dan dit? Zelf vind ik Theo Maassen niet leuk, maar je denkt toch niet serieus dat ik dan een kwartier ga spenderen aan het kijken van een fragment (waarvan ik op voorhand weet dat ik het niet leuk vind) en daarna een commentaar schrijven?

   3. Paul Broere

    Annunaki is humor? Niet iedereen heeft dezelfde humor (blijkbaar)..

  3. Arnold Van Kampen

   Jaaa, Yoga helpt echt. Weet ik nog van jaren geleden. Hadden ze bij fitness. Ik doe het op dit moment 's-morgens even om de boel een beetje soepel te houden. Ik zit veel. Als ik door mijn rug ga zit ik zonder werk. Best goed. Ook zonder matje, zo op het laminaat. Beschouw het niet als lifestyle, maar meer als een goede gewoonte.

   1. Wuppie62

    Vroeger noemden ze dat (heil)gymnastiek. Kon toen nog zonder knotje, yogabroek, buddha beeldje en pseudospiritualiteit.

  4. Harmen Greven

   He Youp. Kan je dit nlsel.info/video/video/x6tpm36vnN6dxZw.html niet nog eens doen maar dan voor Climate Change. Als je informatie wilt. dat heb ik of skepticalscience.com/ ← klinkt stom is intelligent

  5. emonty999

   je bent na al die jaren niet echt wijzer geworden, maar dat maakt niet uit.....

  6. MotoGP Fan 46

   Gewoon geweldig🙌🤣

  7. Iwan Bottos

   daar hoef jij niet voor naar Yoga , man heb je nou echt geen spiegel thuis . Ik ben een ouwe spons maaf jij . De enige redding . 24 uur yoga per week . Zal niet helpen , maar misschien zeik je eens wat minder over anderen .

   1. Magd. S.

    Ik vraag me werkelijk af wat voor nonsens er gebezigd wordt mbt yoga...nog nooit aan zoiets meegedaan... Ik heb een grief tegen mensen die de hele voorstelling staan te godveren...en daar wil ik eens op reageren...tenminste, als U begrijpt wat ik bedoel....zo niet, hou je dan buiten deze reakties !! Dank U !!!

  8. Robbie de Robot

   Mild(er) of niet, een ijzersterk stuk dit!

  9. Karl Moens

   Schitterend en nog steeds top-actueel! Het kenmerk van de ware artiest die mee is met zijn tijd.

   1. follow the money

    Eind 2017 niet zo heel moeilijk Maar ff serieus slappe wat een pedo kop heb je eigenlijk sorry viel me gewoon op, 😂😭😭😭😂😂

  10. Magd. S.

   Je wordt toch met recht misselijk van deze zichzelf strelende man..dat men daar om moet lachen...geld aan besteedt... Arrogant en grof...de met gvd's doorspekte grapjes maken deze oude man (van 63) nog onaantrekkelijker dan hij al is...Misschien maar eens gaan tuinieren van 't Hek ???

   1. Tammy Wetzels

    @Magd. S. blijkbaar toch geluisterd anders zou je niet weten waar het over ging :-)

   2. Gilles111

    @Huisbaas Bob O, vast wel. Let maar op, die trekt dadelijk 1 opmerking volledig uit z'n context en jij-bakt vervolgens keihard iets totaal irrelevant terug.

   3. Huisbaas Bob

    @Mister P iets met een spijker en een kop. Daar heeft ze niet van terug 👍

   4. Mister P

    Waarom trek jij meerdere malen de conclusie dat hij het gevloek nodig heeft om grappig gevonden te worden? Waarop baseer jij dat hij zijn succes heeft behaald door te vloeken? Het is één van de dingen die hij doet in zijn voorstellingen....klopt, maar om daaruit te concluderen dat dit de basis is van zijn humor..nee. Daarnaast heeft er in 2018 een kantelpunt plaatsgevonden onder de religies...sinds dat jaar is meer dan de helft van Nederland niet meer gelovig. Waarom zou dit zijn denk je? En nu ga jij, behorende bij een minderheid, roepen dat het vloeken moet stoppen omdat dit ongepast is? Omdat Youp een fictief persoon belachelijk maakt, waar veel mensen in geloven (helaas) maar waarvan het bestaan nooit bewezen is in al die jaren, ben jij op je teentjes getrapt? Daarnaast noem jij cabaretiers op die in jouw optiek wel de juiste humor hebben: Jochem Meijer - Maakt ADHD en personen direct belachelijk in zijn voorstellingen Herman Finkers - Maakt ziektes en ook het geloof belachelijk - Quote van meneer Finkers: "Geloof is een psychose en een godsbesef naïef" Met andere woorden je wilt graag aandacht, dat is duidelijk! Maar kom niet aan met het gezwam dat Youp een mindere komiek is dan de door jou genoemde personen. Niemand dwingt je op naar hem te kijken, dit doe je helemaal zelf. Jij bent ook zo'n persoon die eerst een goede actie film gaat kijken om daarna in de recensies te vermelden dat je al het geweld onnodig vindt en dat je ook prima zonder geweld een goede film kan maken. Je maakt jezelf belachelijk en ongeloofwaardig op deze manier en haalt blijkbaar jou voldoening uit alle aandacht die je hier krijgt. Ik hoop oprecht dat je hierdoor een betere dag hebt en geniet van alle aandacht die jij en jouw geloof hiermee krijgen.

   5. Huisbaas Bob

    @Magd. S. Magd. S. echte naam is Magda Suurkutterveen, ze is enorm links zit graag op een sneu yoga matje een stervende kraanvogel na te doen. Daarom kan ze niet om Youp's grappen lachen

  11. Tonio Reyes

   ja leuk