Postbus #6

40K weergaven36

  Bijdragen aan de Werkplaatsvlog? Dat kan! Kun jij Engelse ondertitels toevoegen? Volg de link
  nlsel.info_cs_panel?c=UCJ0BEW0Jsc8cK0STZlC4zlg&tab=2
  Hoofdkanaal: nlsel.info
  Technische onderdelen: www.indi.nl
  ▼Klik hier voor meer!▼
  Borgringen: www.nord-lock.com
  Volg me op:
  Facebook: mastermilo82
  Instagram: mastermilo82
  Website: mastermilo.com/
  Post versturen;
  Mastermilo
  Postbus 151
  5110 AD
  Baarle-Nassau

  Gepubliceerd op 3 maanden geleden

  Reacties

  1. Yu Chong

   I managed to vote for your TV series, but i wanted to say a lot has been done on the tank and its not in the Mastermilo82 vlog yet. I like watching the work from Malaysia, but the best part of your vlog is the crazy Dutch conversation (nonsense) that goes on between you , Dirk and the other guests. It’s a shame that there are no subtitles, even poorly translated ones- those are the best literary English i can find these days! Maybe it’s time i learnt some Dutch!

  2. Nick Kosterman

   Naar je werk met een kepie 😂😂

  3. G POWER DRAGON

   Milo wil en sleutelhanger van pikstickers.nl heb ik volgens mij goed gehoord :-)

  4. Alfa75V6

   Ik ben absoluut nog altijd voor de kleur licht mat Roze ! ( echt dat zal jullie de ALLER ALLER ALLER ALLER meeste VIEWS opleveren ! ) Kijk ook ff naar de video van Rihanna “hard” of “so hard” En dan heb ik ook al ‘n naam : “de Pink Panter”

  5. pascal p

   hey emile/ dirk ik ging eens voor een leuk shirt kijken maar toen zag ik dat er nog geen merch van de tank is, en toen dacht ik hoe vet zou dat zijn. like als je dit ook wilt

  6. geen neppe onzin

   Ik vlog dit kanaal al heel lamg goed bezig jongens ga zo door 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  7. Hessel de Haan

   Joey zij mag ik een keer bij jou zijn

  8. dylano fluijt

   aah millo heeft lang wiekend lekker

  9. HollandaGuy

   gaat goed sinds de stagiare er is....... zit juist meer vaart in. Zo verlies je geen abonnees

  10. peter stultiens

   Hey Emile, ik hoop dat strakjes als je aan de turret gaat beginnen je de vergunning dusdanig in orde hebt dat je hem in originele staat mag behouden en hem niet hoeft onklaar te maken, zodat je bijvoorbeeld straks mss ooit bij een Tank event ook oefen patronen mag afschieten zo als bij Miltracks. En de volgende vraag is......ga je ook een dieplader aanschaffen om de tank te zelf te kunnen transporteren? Denk namelijk dat de RDW het geen strak plan vind als je met de Tank op de openbare weg gaat rijden al zou het wel mogen mits je een verzekering vind die dit dekt?Maar goed.....top bezig mannen en ik vind het een kei gaaf project.

   1. Hessel Bleeker

    mag zoiezo niet op de weg heeft geen tracks met rubber

  11. Niels110794

   jullie oren zullen wel goed schoon zijn met al die wattenstaafies XD

  12. m m

   Hallo .ik had vernomen dat post tegen een muur werd gedaan opgehangen..maar Dirk gooi ze gewoon weg zie ik op video..zouw het kunnen dat de tekeningen die kinderen maken gewoon iets lang en beter in beeld komen. In plaats te zeggen zet maar op pauze moet je eens proberen wat o,o2 sec in beeld komt en vaak niet eens scherp gesteld zo vlug dat dat Dirk doet ..kinderen staan daar op te kijken dat hun tekeningen in beeld komt dat dat iedereen kunnen laten zie .is heel gedoe elkeer proberen op juiste moment te stoppen met pauze knop..( maak toch ff wand vrij voor die tekeningen op te hangen) ...

  13. lekkerwaam lekkerwaam

   als de bak en braad machine vol is kun je op dirk zijn auto verder plakken met stikkers

  14. Jurgen Han Smits

   set op die peten jullie logo er op

  15. zuurkool

   Is toch mooi dat je gewoon stickers voor op je lasapparaat krijgt opgestuurd van mensen :)

  16. MaxTheDragon

   13:30 "Ha Milo en Dirk, Ik kijk naar jullie vlogs en ook werkplaatsvlog is super de supergeweldig en ik geniet ervan om naar te kijken en waar hebben jullie gereetschapen (sic) vandaan en wat heeft Indi allemaal in de (sic) aanbod Ik heb jullie adres opgescheven (sic) want anders weet ik het niet en Milo ja ja kan Michel bij je komen wonnen (sic) want mij (sic) ouders worden steeds ouder. Op en (sic) duur (of: Open deur?) wil Michel rond 18 jaar wil Michel het huis uit. Milo en Dirk wil je dan mij ophalen? Dan kan ik mijn koffer dan inpakken en Milo waar kan Michel dan slaappen (sic) en waar ik mijn spullen neerzetten grapje(?). Ik woon in Gapinge in Zeeland \daar is een dorpje/ tussen Serooskerke en Veere en mij (sic) adres is (adres wat ik wel kan lezen maar hier niet neerzet) Gapinge en zet het in jullie vlog. Van Michel (achternaam) uit Gapinge. (MasterMilo Logo) -> Opgezocht op internet. (Twee roze viltstiftkrabbels) -> Welke kleur vind je leuk Dirk grapje (Logo nagemaakt met eigen naam "Michel" erin)"

  17. Stan Van Nistelrooij

   De kep die jullie op hadden waren fransen veld hoeden meer en deel gebruikt tijdens de eerste wereld oorlog later weer weder geïntordiceert als praal hoeden de tank helm die mastermilo later op had was een russische tank helm van rond de jaren 80/90 like zodat ze dit zien

   1. Ron Kuylaars

    Bedankt nu weet ik het ook

  18. OulunJonnei

   13:25 😂😂

  19. Daan46 mx

   hoi emile en dirk mijn stem heb je zeker voor de telivisier ring ik vind jullie video's geweldig

  20. Mathew Schenderling

   @Hesla Engineering ...je hoort het... of je ff een rose knuffel kussen wil regelen voor Dirk!... :P ...

  21. THE BANGERBUILDER

   Waarom niet naar het ek bangers appie deed mee

  22. Daniel Haak

   Wie ging er nog meer stuk op 26:27 (so naar dirk)

  23. Roy van de Walle

   Die hoeden zijn gewoon verkeerd geleverd. Die horen gewoon toe aan een toneel vereniging. En extra stof om een 1ste wereldoorlog kleding te kunnen maken.

  24. Tim Derks

   Een keelmicrofoon ook gebruikt op plaatsen met veel herrie. Een normale microfoon pikt die herrie ook op, maar een keelmicrofoon niet. Deze pikt namelijk de trillingen (geluid) direct op van een oppervlak, in dit geval je nek, in plaats van uit de lucht. Herrie van bijvoorbeeld een motor laat je nekvel niet (of hooguit amper) trillen, dus pikt een keelmicrofoon dat niet op. Ik zou zeggen: uitproberen!

  25. vinny red

   nlsel.info/video/video/mX51i6mFptatz3E.html de rollgolf in deze video

  26. sjaak van der toolen

   Hoi Mastermilo en Dirk, Ik heb een tijdje geleden in jullie vakantie een pakketje gestuurd. Zwart houten kistje met 2 handvaten + mooie inhoud voor in de postvlog.. maar niet geweest de vlog nog vandaag. Hebben jullie hem wel ondvangen?

  27. Truck Powerr

   He Milo ik heb een idee....wat je Kunt doen is een Mad Max Pretpark Bouwen.....Wat je doet is de gewone burgers met al jullie Bouw Projecten laten rijden.Dit n.a.v jouw opmerking over het kopen vd tweede tank Van het strand ik Ben zelf de eigenaar van Truckpowerr op instagram zou echt Supervet zijn als je zoiets vd grond zou kunnen Krijgen.Mijn voorstel is dat wil een pole houden voor dit idee?

  28. j. bakkertje

   Duimpie omhoog voor cameraman bas en zijn camera skills 😂👍

  29. boaz dooge

   Die grijze pet is volgensmij een commando pet

  30. Frans P.

   Ik krijg weer dat Johnny en Rijk gevoel. nlsel.info/video/video/kWObkauojK9qrLA.html

  31. GamerMetGekheid

   Je ziet onweer tussen de bomen elkekeer

  32. rup pert

   Hey Milo en Dirk en Bas breng Luka wat vaker in beeld of in tijden dat je geen tijd heb om te editen gewoon een 5min filmpje van de avonturen van Luka.

  33. rup pert

   Ik ben boer Harms en kom uut Drent' en ik hou van Milo Ik weet het is nie te geleuven moar het is zo

  34. hristiyan4

   In de se vidio waren de Flisten achter julie al fast

  35. Hjalmar R.

   Weer een leuke video jongens👍 Ga zo door!

  36. Flojoair Flojoair

   film tip als je hem kan vinden super slechte jarentachtig duitse film genaamt manta der film

   1. Paul ter Haar

    Zo slecht dat ie toch weer leuk is... :-D nlsel.info/video/video/rJ6Hp3Nsp5d-q3o.html

  37. Sonador HogeBomen

   Toch wel heel leuk dat jullie een postvlog erbij doen!

  38. Bram 81

   MINOTTO : Is een nederlands gebouwde auto met V12 Ferrari motor . Wernerbudding heeft er filmpje mee gemaakt vaneen auto waar een waarschuwing op hoort te staan. Een krankzinnig snelle machine, met een geluid dat nog het meest doet denken aan de oude Ferrari Formule 1 machines. Een auto waarvan je in broek schijt van angst, zo wild. En notabene een Nederlandse auto. Naam: Minotto. Zie hier, 's werelds allereerste VIDEO van de Minotto V12. nlsel.info/video/video/0meHk3Z9rMhp3Ho.html

  39. MR penning

   Hey Master Milo! Wanneer ga je de auto van dirk Rosé Wrappen?! Lijkt me een geweldige vlog! Haha fijne nacht!

  40. Guy Fawkes

   Die kepies: is dat lint erbij hetzelfde als op de kokkarde? mss een geintje van iemand die 1 voorbeeld kepi geeft en graag ziet hoe jullie de zwart/rode kepies ombouwen naar mooie NL wo1 kepi's met een mooie kokarde. Ik vind de bovenkant vd zwarte wel zo lelijk gemaakt (het lijkt wel de onderkant van een emmer) dat het me meer lijkt op een soort basis voor een kepie; dat zou ook meteen de stof verklaren. Maar het kan natuurlijk ook verkeerd bezorgd zijn, maar dan vind ik de eerste optie leuker!