Nekvel-docent Keeman krijgt excuses van school - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

43K weergaven13

  De directie van het Kennemer College heeft excuses aangeboden aan onderwijsassistent Gerrit Keeman na het ‘nekvel-incident’. Keeman: “Ik sta nog open voor excuses van de ouders en de jongen.”
  Kijk op www.rtllatenight.nl voor meer over RTL Late Night.
  Abonneer je op ons NLsel-kanaal (bit.ly/1A3ps7g) voor het beste van RTL Late Night!
  Facebook: rtllatenight
  Instagram: rtllatenight
  Twitter: rtllatenight
  #RTLLateNight

  Gepubliceerd op 10 maanden geleden

  Reacties

  1. miep miep

   en nu die leerling. Als dat je zoon is moet je je schamen en zorg je niet dat hij zijn excuses gaat aanbieden ben je gewoon een slechte ouder. Walgelijke mensen

  2. Marino The Natsarim

   Werd tijd! Hij had hem nog harder aan moeten pakken zelfs.. ik was ook een etterbak op school en ik wou dat er toen een leraar als hem was, dan had ik wel een toontje lager gepiept 😂

  3. Gmail Account

   Dat had ook gekend. Zegt hij. Dat is geen nederlands. Is dit echt een leraar ?

  4. Tommy Middlefinger

   Volgens Nederlandse justitie kan deze leraar nu berecht worden voor kinderverkrachting en jeugd mishandeling. ongeacht de context.

  5. Goorpijp Wessel

   Gaarne adres gegevens ouders en jonge ;)

  6. Sygg, River Guide

   Naast de brutale kinderen heb je ook nog ouders die er een schepje boven op doen. Zodra je hun kind ook maar bij de arm pakt is het "Je moet van mijn kind afblijven, ik sla je in elkaar!" De tijd voor een nieuwe zondvloed is ondertussen wel aangebroken.

  7. NPC #34254334 Response:

   Altijd weer die kut Peter R de Vries! Oprotten!

  8. Frans van Liempt

   Geweld gebruikt???? Zo hardhandig pakt hij dat ettertje niet aan. Walgelijk van de schoolleiding om hem te schorsen. In mijn tijd mochten docenten je gewoon een lel verkopen. Niets mis mee, niemand is er slechter van geworden.

  9. Bronx Bronx

   Meer van zulke meesters bless de meester moet niet gekker worden omdat je thuis kan doen wat je wilt en dan maar op school ook zo kan doen nauw echt niet

  10. Sebastian

   Wat zit Peter weer moeilijk te kijken, moet hij poepen ofzo

  11. thom

   Goeneavond 😏

  12. Hamar44

   Ik pieker er niet over om ooit weer voor de klas te gaan staan. Er is geen respect voor leraren, ouders hebben een grote mond en kinderen hebben alleen nog maar "rechten". Autoriteit is een vies woord geworden en als je een kind aanraakt ben je een AANRANDER en staat de politie op je stoep. Allemaal verworvenheden van de anti-autoritaire, gefeminiseerde (jawel) samenleving waarin mannen de zondebok zijn. Geweld tegen leraren wordt steeds normaler, hoe zou dat toch komen ??

  13. Holidayin germany

   Top leraar. Discipline bijbrengen dat losgeslagen verwende spul.

  14. Travel Here

   Een top leraar met goede waardes en normen die zich niet gek laten maken. Respect

  15. Melvin Jansen

   Godzeidank we zijn nog niet helemaal gek geworden

  16. streglof

   O nee, hoe WAAGT deze leraar het om een raddraaiende, scheldende met geweld dreigende leerling terecht te wijzen door hem bij zn nek te pakken. Wat had hij dan moeten doen? Vriendelijk vragen of hij misschien zou willen stoppen? Een kruk op zijn neus ontvangen? Nee joh gewoon lekker aanmoedigen in zijn gedrag, hem wijs maken dat het allemaal de schuld van een ander is en dat hij zelf niet verantwoordelijk is voor zijn gedrag; dat wordt een prachtige aanwinst voor onze samenleving joh.

  17. Bruinsma

   Mijn opa en oma kregen er met de lineaal van langs als ze niet gehoorzaam waren. Ik heb ooit een trap onder m’n reet gehad van mijn docent. Geheel terecht van ‘m. Nu ben je al de banaan als je een leerling aanraakt. Wat is er veel veranderd in de tijd.

  18. Jetze Schaafsma

   Zeker het Mosterd-na-de-maaltijdcollege

  19. John Doe

   Ik geef de docent groot gelijk in deze situatie. We moeten weer wat harder worden, en de docenten met respect behandelen. De huidige samenleving is een zwak, politiek correct zooitje geworden. En nee ik ben geen ouwe lul, ik ben 33. In de jaren 90, toen ik op de middelbare school zat, werden we ook niet met fluwelen handschoentjes aangepakt door docenten. Een grote mond tegen de leraar? Eruit! Fysiek handelen tegen de leraar? Dan werd je er ook hard uitgezet. De opkomst van smartphones met cameras is een hel voor leraren. Alles wordt op film vastgeld, en altijd worden de leerlingen beschermd omdat ze oh zo zielig en kwetsbaar zijn.

   1. Doppe1ganger

    Ja dat was fijn toen, als 8 jarige fysiek mishandeld worden door een gefrustreerde leraar. Zwijg toch stil man. Agressie hoort niet in een school, niet van leerlingen, niet van leraren, en wat dat met politieke correctheid te maken heeft, nobody knows.

  20. dappere dodo

   Wat moet petertje daar nauw weer

  21. will man

   Peter vecht tegen de drang zich ermee te bemoeien

  22. M.L.G. Sneyers

   Ik blijf het belachelijk vinden ..........dat joch had een grote smoel van mij had hij echt zelf geschorst mogen worden wie is hier nu slachtoffer

  23. Nico Brouwers

   nee het viel allemaal erg mee

  24. CaptainHindsight

   De Nederlandse Mike Ehrentraut. Lekker kordaat en no nonsens, zelfs onder de verwoede emotionele uitmelkpogingen van Twan. Daar moeten we er meer van hebben.

  25. Praktijk Rotterdam Massage & Chiropractie sinds 1999

   Het normaal is niet normaal. nlsel.info/video/video/jmWqnqqfnt6q2KA.html

  26. Joeyvb

   Wanneer gaat het duidelijk zijn voor RTL.. Humberto vervangen voor Twan. Schande!

  27. RockyD12

   Kinderen mogen wel beetje aangepakt worden. Vind ook dat kinderen 1 dag minder naar school mogen. Kinderen moeten hun energie kwijt kunnen, niet 5 dagen in de week op hun reet zitten alleen maar theori leren.

  28. farid sidi abdelghani

   Peter R. Zoekend naar iets om de onderwijsassistent aan te pakken hahaha.. die ogen damnn...

  29. Malik malik

   Wat een slechte leerkracht zomaar iemand vast nemen aan de nek nou maakt niet uit wat er gebeurd van een kind blijf je af

   1. Erna Cousijnsen

    +Mocro TV Stel je voor. Jij bent leraar en je hebt een aantal kinderen die nooit willen luisteren en alleen maar door gaan ook al heb je ze zo vaak met WOORDEN aangesproken. Dan word je toch gek en word het tijd dat ze een keer gaan luisteren en als dat niet met woorden gaat dan met aanraken

   2. Malik malik

    @zeynep dumlupinar die leerkracht moet ontslaan worden amk

   3. zeynep dumlupinar

    @Malik malik en jouw kind hoort van die leraar af te blijven!! Hoort respect te hebben.

   4. Malik malik

    @Paul Harland Jij bent gek

   5. Paul Harland

    @Malik malik jij bent Typisch een volbloed Marokkaan, grote bek en geen zelfreflectie.

  30. Marc V

   Een docent geeft echt wel om kinderen. Het is de opvoeding en het stoer willen doen.De directie moet zich kapot schamen, die moesten direct de ouders aanspreken. Respect is ver te vinden zowel de school, leerling en de ouders.

  31. AndreasAntoniusMaria

   Als die VMBO jongetjes straks de maatschappij ingaan zal het hen zwaar gaan tegenvallen, want dan stellen ze helemaal niks meer voor.

  32. Ikke Gwn

   Woon in de buurt van kennemer, zit er gelukkig niet op.. wat zit daar veel pleurisvolk zeg! Dit zijn niet eens de ergste...

   1. Olaf Metten

    Ikke Gwn ik zit op die school😔 gelukkig dit jaar m’n laatste

  33. M B

   Nekvel docent ja 🤣

  34. -____-

   Ik hoop dat meneer ontslagen wordt en nergens meer aan de bak komt. Je blijft met je smerige tengels van kinderen af, ook als je instabiel en boos bent. Anders heb je niks te zoeken op een school.

   1. -____-

    Dus jullie vinden dat je kinderen fysiek mag aanraken, ook als het niet uit zelfverdediging is maar puur uit woede?

   2. -____-

    Dus jullie vinden dat je kinderen fysiek mag aanraken, ook als het niet uit zelfverdedigin is?

   3. -____-

    Ron Bregman, ik ben opgevoed met de gedachte dat je je standpunt moet beargumenteren. Jij kennelijk niet.

   4. -____-

    Kije, goed argument.

   5. Ron Bregman

    Wat een lul ben je, Jij hebt echt een opvoedcursus nodig!!

  35. Eugenie Kohinor

   Ze hebben al een te kort aan leerkrachten en dwingen deze man om vervroegd met pensioen te gaan op deze manier. En dan klagen dat er een leraar te kort is!

   1. world class dupstep

    @Mr.K. Ik zit op de betreffende school, en ik weet het hele verhaal. En wat manier heeft vertelt is niet helemaal correct.

   2. Mr.K.

    @world class dupstep Stomme opmerking. Het is all over het nieuws.

   3. Martijn

    Leraren tekort is vgm alleen op de basisscholen omdat ze daar te weinig betaald worden

   4. world class dupstep

    Je kent het verhaal niet.

  36. Lets Mash It Up!

   eerlijk, zn antwoorden zijn wel echt heel erg irritant

   1. Ron Beelen

    @Lets Mash It Up! tuurlijk heeft hij dat! Die man word geschorst krijgt bakken met kritiek om zo'n vervelend kind hij heeft 1000 % gelijk!

   2. Lets Mash It Up!

    @Ron Beelen tel er 10 bij op ;) Hoewel deze man gewoon goed heeft gehandeld tijdens de situatie in t filmpje, komt het bij mij gewoon over alsof alles dat hij zegt een beetje een passief agressieve ondertoon heeft.

   3. Ron Beelen

    Volgens mij ben jij nog 13 jaar

  37. Natasja Schipper

   Top leraar echt belachelijk dat de school zo reageert!

   1. -____-

    ChaiyaphumIsan, “dat jong”. Je vergelijkt hier dus een kind met een volwassene. Weet je zeker of je zo’n sterke argumentatie hebt? De volwassene hoort verantwoordelijkheid te hebben, het kind niet. Het geweld van een kind mag geen excuus zijn voor de instabiliteit van de leraar. Daarnaast heeft de leraar aangegeven dat hij zich beledigd voelde omdat zijn moeder beledigd werd. Als je je laat beledigen door ‘je moeder’ als je een leraar bent, dan spoor je gewoon totaal niet, en al helemaal niet als je dan over gaat op een fysieke behandeling.

   2. -____-

    Henk de Lauwe, en dit is dus precies de denkfout die mensen maken wat ik probeer aan te kaarten. Een leraar gaat over de grenzen (het fysiek aanvallen van een kind), en ik krijg een betoog over de motivatie van het kind. Wat dacht je van de verantwoordelijkheid leggen bij de volwassene in plaats van de puber? Is dat misschien een idee? Al was de man Sint Nikolaas; je blijft van kinderen af. Geen gevoelsbetoog die dat zou moeten veranderen. Naast dat fysieke aanvallen immoreel, onverantwoordelijk en onethisch zijn, en ook nog eens averechts werken. Is het ook een gevaarlijk pad. Als we het ‘door de vingers zien’ (lees: supporten) dat een man een kind in de nek knijpt, zullen meer leraren volgen. Wanneer meer leraren volgen zal minder duidelijk zijn hoe hard en wanneer je een kind in de nek mag knijpen. Je geeft kindermishandelaars hiermee de ruimte. Daarnaast ben je instabiel en onverantwoordelijk als je een kind (hoe ongehoorzaam de puber ook is) fysiek aanvalt omdat hij jouw moeder beledigt.

   3. Henk de Lauwe

    @-____- De man is geen leraar, en dat is hij ook nooit geweest. Hij is een ambachtsman met pensioen, en wil het werk wat hij veertig jaar gedaan, en waar hij alles van weet overbrengen op de jonge generatie. Hij hoeft niet eens te werken voor zijn geld, hij is al binnen, en assisteert slechts de leraar, die wellicht wel weet hoe je een stel ongemotiveerde pubers in bedwang houdt. Begin er eerst mee met wil te tonen om een vak te leren, zodat je later een beroep hebt. Ga anders van school af en begin iets je voor jezelf.

   4. -____-

    Henk-Jan Swartjens, rustig aan. We hoeven niet te schelden en rare aannames te maken. Laten we volwassen blijven. (Zei het kind tegen de volwassene, hoe dan ook). Een leraar die zijn emoties zo zwak onder controle heeft dat hij na een belediging over zijn moeder over gaat op fysiek geweld is instabiel en hoort niet op een school.

   5. -____-

    Henk de Lauwe, hoe ben ik een troll? Waarom zeg je niet: ‘onderbouw je stelling met feiten’, in plaats van ‘nee je hoeft niet te reageren, praat kindermishandelingen goed en neem geen verantwoordelijkheid’?

  38. Reaguur Dude, guy

   De oudere generaties hebben schoon genoeg van jullie kinderen. Over 10 jaar heb je in half Nederland dezelfde docent waarvan je les kunt nemen via een groot scherm in het lokaal. Geen zin in school? Jou toekomst naar de kloten. Overschot aan docenten gaat naar het privé onderwijs. Mag je gratis heen middels een lening die je weer aflost. Scholen mogen leerlingen op goed gedrag selecteren. Dat soort voorvocht klootzakjes worden fabrieksmedewerkers. Alle fabrieken naar Almere, daar mogen ze allemaal wonen. Groot hek eromheen. Klaar.

   1. Charlie Heymans

    There's a lot of anger in this one..

   2. Mr. Fox

    Jouw toekomst*

   3. Cheese Nibb

    @Reaguur Dude, guy Delict plegers mogen van mij part zo snel mogelijk naar de gevangenis, daar is iedereen het hopelijk mee eens.

   4. Reaguur Dude, guy

    @Cheese NibbDe openbare gevangenis voor half tuig of delict plegers. Een perfecte utopie.

   5. Cheese Nibb

    Reaguur Dude, guy Mooi utopisch beeld schets je.

  39. Dylan van Eenennaam

   Hij houd hem lichtjes vast, hik knijpt niet, kijk hoe makkelijk hij los komt. Plus nog het feit dat hij van alles over zich heen krijgt over zn moeder etc, en bedreigt word met een kruk.

   1. Nou Noyou

    -____- Die gerrit lult alles doormekaaar die jonge was eerder bang van die gerrit en hij vroeg iets en die gerrit zei ga naar je ma en hij zei ga zelf naar je ma drna die video

   2. -____-

    Elephoont of the Shapes, helemaal mee eens. Kinderen ‘er van langs geven’ heeft een bewezen negatief effect. Maar waar xenofobe opmerkingen voor nodig zijn weet ik verder niet, hoe je er überhaupt bij komt dat deze jongen Turks of Marokkaans is weet ik niet. Ik denk ook dat er bij Turks- en Marokkaans-Nederlandse gezinnen een tik verkopen vaker voorkomt dan bij autochtonen (overigens blijkt dit niet uit onderzoeken of zo). Maar waarvoor is de etniciteit van belang?

   3. -____-

    Ron Bregman, dus leraren mogen 10 bakken koffie achterover slaan, maar kinderen niet twee energy-blikjes? Niet dat de discussie daarover ging. Maar jij erkent hier in je comment dat je je kinderen mishandeld, leuk. Waarom eis je van een kind verantwoordelijkheid, terwijl het kind als een poedel behandeld wordt, en eis je totaal geen verantwoordelijkheid van een volwassene?

   4. -____-

    Henk-Jan Swartjens Hoe pak je ‘tuig’ aan? Door een fysieke behandeling te geven? Of door een gesprek aan te gaan? Waarom leg jij de schuld bij een kind die stoer doet, en niet bij de volwassen man die verantwoordelijkheid hoort te hebben? Nee, hij weet niet hoe ver hij kan gaan. Ja, hij is wel agressief. Hij voelde zich beledigd, toen knapte er iets, en vanuit dat gaf hij het kind (we praten hier dus over de verhouding tussen een kind en een volwassene) een fysieke behandeling. Dat noemen we agressie, hij had zijn emoties niet onder controle. Meneer is gestoord. Natuurlijk hoor je als leraar beledigingen naar je moeder te pikken. Het feit dat je beledigd wordt door een (primitieve) belediging is al te triest voor woorden. Als je dit als leraar doet (want het is een keuze) is het nog triester, je weet wat je kan verwachten als leraar. Als je vanuit dat ook fysiek geweld toepast ben je knetter gek en hoor je niet op een school. En ik ga zeker niet stoppen met ‘pamperen’ over die ‘zielige jongen’ (hoe ik hem overigens niet genoemd heb). Maar waarom doe je alsof kinderen en volwassenen te vergelijken zijn? Een kind staat onder veel invloeden, bijvoorbeeld onzekerheid en vanuit dat stoer willen doen. Een leraar hoort verantwoordelijk te zijn, en een leerling bij de nek pakken is niet doordacht en totaal onverantwoordelijk. Aha. Je masker viel eraf toen je de afkomst van de jongen (waar je vandaan haalt wat de achtergrond van de jongen is is mij een raadsel). Het gaat je niet om het aanpakken van wat jij noemt ‘tuig’, je bent gewoon een racist. Maar hoe dan ook, als leraar hoor je je niks aan te trekken van arrogant gedrag. Als je er last van hebt, pik je het maar. Als het écht storend is doe je er iets aan. Maar wat je dus niet moet doen is iemand aanvallen, want dat is wat er gebeurde. Het is ongelofelijk. Echt totaal ongelofelijk hoe mensen zoals jij een kind van alles kwalijk nemen, maar van een leraar 0,0 verantwoordelijkheid verwachten. Maar je hebt al in andere woorden laten blijken dat dit je alleen uitmaakt vanwege de kleur van de jongen. Als je geen racist was, was je helemaal niet eens geïnteresseerd in de etniciteit van de jongen. Dan doet dat er nier toe. Maar goed hoe dan ook. Ga vooral door met de veel minder ontwikkelde kinderen alles kwalijk nemen, en geen verantwoordelijkheid eisen van volwassen mensen. En ga vooral ook maar door met PVV/FvD stemmen. Het zal je goed doen. PS: Nogmaals, hoe jij een allochtoon in die jongen ziet is me een raadsel, ik zie een blanke huid en bruin/zwart haar. Daar kan ik geen conclusie uit trekken. Stuur even je bron waaruit blijkt dat hij een allochtoon is, deze bron heb je uiteraard, anders zou je zonder reden aannemen dat iemand allochtoon is. En dat is wat beschaafde volwassenen natuurlijk niet doen.

   5. Henk-Jan Swartjens

    @-____- Hij pakt een stuk tuig aan zoals het hoort. Hij is niet agressief maar weet precies hoe ver hij kan gaan. Dat stuk schorem heeft o.a. zijn moeder voor weet ik veel wat uitgemaakt en dat hoeft hij niet te pikken. Dus stop met dat pamperen van die zogenaamd zielige jongen en hoe die onheus behandeld zou zijn!!! Het is een van die vele kutjochies (doorgaans van allochtone achtergrond) die mensen ongelooflijke weten te irriteren met hun arrogante en agressieve gedrag. Altijd maar uitdagen en de grenzen op proberen te zoeken. Ik heb respect voor die man zoals hij die situatie aangepakt heeft. 0% respect voor die jonge loser en ook 0% respect voor die schoolleiding, die niet achter deze docent zijn gaan staan.Wat een laf bestuur (natuurlijk bang om uitgemaakt te worden voor discriminerend of racistisch gedrag!).

  40. 53R3N4

   Omdat het een hollander is is het niet erg, wauw

   1. miep miep

    kijk daar heb je er weet een. Hoe bevalt dat nou zo'n eeuwig slachtofferrolletje? Werkt dat een beetje voor je? Ben je zo opgevoed vanaf thuis om dat te doen? Ben je daar zelf mee begonnen met zulk sneu gedrag? Zijn er nog veel mensen gevoelig voor tegenwoordig? Heb je dan ook dat je het fijn vindt als er dingen gebeuren waarmee je je zelfgecreerde waanidee bevestigd denkt te krijgen? En heb je dan nog zelfreflectie of laat je dat bewust afweten?

   2. PotPindakaasz

    Je kan het niet eens goed zien in het filmpje. Maakt niet uit wat voor afkomst. Vaak zie je meeloop gedrag zo ook hier en dat zijn ook nederlanders die dat doen niet alleen mensen met een andere afkomst. Dus totaal inrelevante opmerking. De docent moet kunnen werken op een normale manier en je hoort respect te hebben voor je docent.

   3. Joseph

    Hoe kon ik weten dat het geen buitenlander was in de video? Ik keek gewoon naar de comments, ik zag er geen een zeggen die zei “ga terug naar je eigen land”. Zo wist ik dat het een Nederlander was in het filmpje... triest

   4. Pakemovies

    Wtf zeg jij, fk onzin wat jij zegt.

   5. The Cyberninja

    @53R3N4 facts als het een buitenlander was zou die ook gelijk een boeten erbij krijgen