Menno Snel & de Belastingdienst - Zondag met Lubach (S10)

305K weergaven116

  Menno Snel, de staatssecretaris van Financiën, dreigt de bak in te draaien vanwege misstanden bij de Belastingdienst. Heel veel ouders werden door de Belastingdienst ten onrechte als fraudeur bestempeld en moesten jaren aan kinderopvangtoeslag terugbetalen. Door een angstcultuur bij de Belastingdienst heeft dit jarenlang onder de pet kunnen blijven.

  Arjen Lubach is terug met een nieuw seizoen Zondag met Lubach. Nog actueler, nog satirischer en nog vaker nog het woord nog. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.10 uur op #NPO3 en NLsel. #ZML
  Deze video komt uit uitzending 8 van seizoen 10 van Zondag met Lubach: www.vpro.nl/zondag-met-lubach/kijk/afleveringen/seizoen-10/aflevering-8.html
  www.vpro.nl/zml
  www.npo3.nl/zondagmetlubach

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. nietLars

   Dus... hij naait zichzelf.

  2. Wizardry Storyteller

   0:47 Een wipkip...LOL

  3. Menno Bults

   Voortaan moet een VVD-er alleen opgevolgd worden door een VVD-er. Zo ruimen ze hun eigen rotzooi op i.p.v. een ander.

  4. Joost

   Prutser kunnen niet zonder een angstbeleid werken, anders laten mensen hun fouten zien

  5. zomaardan

   Zonder consequenties geen verbetering. Bij niet één beleidsmaker zal er een urgentie bestaan als ze consequentieloos door het leven kunnen gaan. Willens en wetens duizenden onterecht en onder valse voorwendselen mensen kapot maken door een volksvertegenwoordiger mag echt niet ongestraft blijven.

  6. insAneTunA

   Veel mensen beseffen het niet, maar deze regering heeft willens en wetens strafbare feiten gepleegd tegen de eigen bevolking !!! Dit is nou de haat van rechts. Eerst hebben ze de publieke omroep nagenoeg om zeep geholpen, en u gaan ze telkens een stapje verder. Ex VVD minister Zalm loopt nog steeds vrij rond terwijl zijn bank onder zijn leiding mede verantwoordelijk is voor de grootste roof ooit van 55 miljard euro (zie de cumEx belastingfraude zaak) Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat 1 van de daders, meneer Rutte, nu met zijn slachtoffers gaat praten. Het is te idioot voor woorden. Alsof dat het allemaal goed zou maken. Ik zie het al in het strafrecht gebeuren zeg, dat de daders toestemming krijgen om hun slachtoffers te spreken...een dader verkracht zijn slachtoffer en belt dan later op voor een kopje koffie om het allemaal goed te komen praten. Meneer Rutte, het leed is al geschied, en u bent 1 van de daders, en het is ongepast om nu als dader bij je eigen slachtoffers op de koffie te gaan. Het zou wel gepast zijn om af te treden en om nieuwe verkiezingen uit te schrijven. En die (ex) D66 minister Snel, die nu dus afgetreden is, daar heb ik op geen enkel moment dat ik die kerel gezien heb ook maar iets van een spoor van empathie ontdekt. Wat een koelbloedige baal hooi is dat zeg. Ik vind dat er strafrechtelijke stappen ondernomen moeten worden tegen deze daders. Als je mensen ten onrechte beschuldigd dan is dat al strafbaar volgens de grondwet. Dat valt onder de artikelen van Smaad en laster, en dat is volgens het strafrecht strafbaar.

  7. Frank Roosen

   Oef Arjen dat ging Snel benieuwd wat hij dadelijk in de toekomst ziet.

  8. Christos Karapasias

   En hij is weg

   1. Lei Tregjok

    😂😂😂😂😂

  9. SugoiRyan

   Alles moet Engels ondertiteld worden, het is te grappig voor alleen 17 mil mensen

  10. Rickie Dickie

   We weten als Nederlands burger nu onze plek. Stelletje inhalige landverraders. Noemt zich overheid. Schande..

   1. City Point

    Tsja en dan dat verontdiepen van ze. De natuur volstorten met bouwgif uit Belgie en Italie (huisvuil handel) door je eigen overheid. Goh wat zal watergod Willem Alex daar wel niet van vinden. Ook zo'n lamgeslagen instituut. rechtse hobbies krijg je kanker van. (oeh en nee ik ben niet eens links btw)

  11. Karel de Kale

   Knevelarij is toch het opvorderen door een openbaar ambtenaar van geld aan een openbare kas, terwijl het niet verschuldigd is?

  12. joehoe222

   Maar als dit al zo lang speelt is toch Jan Kees de Jager verantwoordelijk voor deze mar... Uuuh ommezwaai?!

  13. Marco van Noort

   En jawel hoor, hij is nog steeds staatssecretaris ( motie van wantrouwen is verworpen ). #bananenrepubliek

  14. Nunzio Totaro

   Moeten vervolgd worden, te beginnen bij de top .. levens zijn verwoest .. daar is geen excuus voor

   1. City Point

    Fusilleren die lui!

  15. Emerin

   Rutte boeit het niet dat mensen sterven onder en door zijn beleid.

  16. Bastiaan Stapelberg

   Word eens wat kritischer op die smerige D'66 grapjassen.

  17. DiePapa

   Te triest voor woorden, Snel komt er mee weg en voor duizenden mensen ligt hun leven voor jaren in puin.

   1. City Point

    LAten we heel symbolisch Rutte door de straten sleuren, alsne jan de wit.

  18. Geert Jan Stroetinga

   De grootste fraudeurs en oplichters zitten in maffia politiek Den Haag.

   1. City Point

    denk er nog een laag boven. Iets met Oranje en paus enzo

  19. City Point

   Broedhok der Mechanische dieren, gadver Heel Den Haag zit er vol mee. "Onze jongens" in chroom 6 verf dippen, zolang Hennis-Plasscheart maar naar d'r fotoshoots kan. #sufonverschilligzooitje

  20. City Point

   Goh het klimaat at de belastingsdienst is dik herkenbaar. Hoor zo'n Ronald Bernard . ^^ Burgers: (whats in a name) zijn als veevoeder. "bescheten op de mensen, het was gewoon een product, afval"

   1. City Point

    Hmm unam sanctam... hoeveel meer katholieke vloeken over de mensheid kent u er?

  21. City Point

   Menno Snel voor President! Heb namelijk zat van de occulte bankier, farmaceut, etc. Sleep maar eens naar het licht hoe de boel werkelijk is afgesteld hier. Een ieder jong mens lijkt hier geboren achter de vijandelijke linie der schaduwheertjes.

  22. City Point

   Goh, gezinnen het treinspoor opjagen. Mag allemaal, een Rutte vind het zelfs maar dull-care, en stelt alvast dat er met Snel niets mis is. Zie hoe harteloos. Daarom is ie ook premier! Met z'n geweten in de vriezer. Die kan zo een leveltje-up ergens. tss. DUH wake up 2 break up.

  23. City Point

   Ga eens in een coffeeshop zitten, moet je eens zien wanneer de belastingsdienst binnenkomt. Begeleidt door één politieagent (hoi rome) zo'n darter type...volgehangen met gouden kettingen, armbandjes, dik horloge, leren jas... en dat ging dan pontificaal even de boekhouding van de shop bekijken. "Zeg kan dat niet beter in een achterkamertje, inplaats van zo demonstratief midden in de zaak?" pas na 5 minuten verkaste men. M.a.w dikke maffia joh! Zat mensen die nu al die kop van Amalia niet kunnen uitstaan. Roomse sektekiendjes #zumkotzen.

   1. City Point

    arme Reijkjavic hoop dat het nog bestaat, is namelijk beter dan een flitspaal. De achterdeur van de coffeeshop is van de blauwe jongens whahaha. shit wat een witwas operatie :P Stel een kweker in een uitkering verkoopt zijn oogst eens per 3 maanden. Dan genereert hij per jaar tot 10 keer zoveel witgewassen geld voor de schatkist, dan dat hij er jaarlijks uit ontvangt. Daarom zijn politielui lauwe meevreters die meer opmaken dan de pot vullen. Zoals zo;n arme kweker en z'n kruid...onder een lampie dat minder link is dan mening frituurpan en bacocombi in Grunn town.

  24. City Point

   Alleen een psycho laat zo'n dot babyhaar staan. Dus. had dat eerder herkend joh. En nu gifbekertje dan maar? Word tijd dat wij meer mobilisatie zien. Zie snel als een wegkruipend zeehondje en jij kunt gewoon niet zonder zeehonden bont. Straf er eens één. #benbenieuwd Wie door rood licht loopt moet ook als voorbeeld dienen in het juridische...hoe kan het dat bij dit soort vergrijpen men gewoon dik gered gaat worden, telkens. Die Blok zit er toch ook nog? nou dan. Snel is gewoon een goed voorbeeld met hoe het met de wil gesteld is. Hoe alom tegenmenselijk de boel geprogrammeerd is hier.

   1. City Point

    Onze premier Rutte...heeft zo ook een tal van lugubere klusjes moeten uitvoeren...om te zien of hij/het geschikt zou zijn. (jongleren met z'n geweten zodat z'n zenuwstelsel desensiteert t.a.v. sociale kwesties) Stevent vast ook op seat at ING af. tss

  25. City Point

   Lol maar hij is lid van een mannelijk gezelschap... dus ziet de rechter op donderdagen al. tss. komt er heus wel mee weg heur deze gestapo types. Dat hij er al (aan het roer) stond spreekt al genoeg boekdelen. Deze negatief geladen figuren installeert men juist het liefst.

  26. Gaming Trap Music

   Dat ging Snel mis..

  27. Frans Dorable

   Menno Snel gaat niet de bak in. Menno Snel wordt niet eens vervolgd. Immers, als je tot een politiek correcte groepering behoort dan word je niet vervolgd zelfs niet als je politiek verantwoordelijk bent voor zelfmoorden en duizenden gezinnen in het ongeluk hebt gestort. Daar nemen ze liever een politicus voor die zijn eigen verkiezingsprogramma eens kort samenvatte door 'minder, minder, minder' te roepen. Want dat is natuurlijk vele malen erger dan de dood en de ellende die Menno Snel en zijn belastingdiensthandlangers de bevolking heeft aangedaan.

  28. Maarten kools

   Homeslice

  29. TheRdamterror

   wat een mislijk figuur zech als ze die lubag op de brand stapel zetten steek ik em aan

   1. City Point

    Zo dat is wel erg lui voor een krotterdammer.heh. dapperedodo

  30. Kladloper2000 YEET

   Menno snelle loesoe

  31. thaoddie

   Waarom pikken we deze wanorde daar in Den Haag eigenlijk nog langer?

   1. City Point

    Thats the Q!

  32. Judith

   Maar ik zit nooit op NLsel.nl; ik zit altijd op NLsel.com en YouTu.be

  33. 702 702

   Ik ben ook ervan de dupe geweest wat kan ik doen

  34. E :3

   In Turkije hebben ze Erdogan hier hebben we het koningshuis. Dat is niet veel beter volgens mijn idee.

  35. Sarit Estreicher

   השפה נשמעת משעשעת.. אפילו בלי הבדיחות..

   1. Yvo van der hoek

    Wat?

  36. Dissa

   Wat gebeurt daar bij het woordje ‘terugvorderen’ 4:11 ?

  37. Jeroen De Wilde

   Welkom in Nederland

  38. David

   Leerzaam bij Lubach

  39. Owsryudie

   Menno Traag, gvd :D haha xD

  40. Faruk Ctrade

   HOERENZOON menno

  41. Something’bout Money smels like Love

   Kk belastingdienst kijk hoe je de leven van mensen hebt verneukt

   1. City Point

    Nou neem maar aan dat die lui alleen maar extreem geweld verstaan! Wat dacht je, dat zij onbewuste telefoondametjes zijn ofzo.

  42. Rickertt

   4:15 goed “terug vorderen” in ge-edit, klasse werk stagiair. Was totaal niet te merken

  43. MR4A

   Zit er nou iemand te whatsappen op het scherm 0:03?

  44. molkwar123

   Gaat de heer lubach ook nog eens iets negatiefs over iemand van D66 plaatsen? Of is dit pure linkse globalistische propaganda?

  45. Robert Straatman

   Maak de namen van deze mensen maar openbaar, kijken of ze dan nog zo trots zijn als mensen persoonlijk verhaal komen halen.

  46. Kkraandemacht

   Hebben jullie ook dat jullie maar 1/100 abbonees hebben maar je doet je best in meer abbonees te krijgen /mag ik tips

  47. Ashwaq Mahbub Abdi

   🤣🤣🤣🤣

  48. anoniem1725

   3:46 heerlijk ik ga stuk...

  49. Maarten K

   Als Rutte zijn steun voor je uitspreekt wordt het tijd om je zorgen te maken.

   1. Vader des vaderlands

    Dat was de grap...

  50. luca hendriks

   ik Citeer Eric Wiebes staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Rutte II : OMDAT HET, OMDAT HET, PRACHTIG IS

  51. Mr.Riffian

   Er gaat helemaal niets met Snel gebeuren. Ze houden mekaar allemaal de hand boven het hoofd. En wij, het Nederlands volk, gaan dat slikken en zijn het zo weer vergeten. Als volk hebben we helemaal niets met elkaar en gunnen mekaar het licht niet in de ogen. De politici hebben wat dat betreft beter geregeld en dekken wél mekaars rug als de pleuris dreigt uit te breken.

  52. Daan van den Brink

   De bak in die vent

  53. Rubs

   Trendinnngggggg

  54. PyroX

   0:13

  55. sticker Hobbes

   Snelle jongen die Menno

  56. Forejners

   4:20 Die ging over het hoofd van het publiek

   1. Willem Theunisse

    Exact 😂😂

  57. S D

   Snel is pas sinds oktober 2017 staatssecretaris. Zijn voorganger Wiebes is dan meer de aangewezen persoon om aan te klagen.

   1. City Point

    ook vierendelen op de dam. basta.

  58. Vuile Harold

   4:38 NIGGA

  59. Djasko M

   Belasting was vroeger al diefstal, maar dat is het nog steeds

  60. Zhora Daiyu

   Mijn oom moet 4000 euro terugbetalen voor iets van kindertoeslag waar hij zich niet voor heeft aangemeld en zijn kinderen zijn allemaal allang in de 20