Kind Papa Jay: 'Nu kun je wel een mama voor me kopen' - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

121K weergaven30

  "Het bedrag neemt heel veel verantwoordelijkheid met zich mee", vertelt Papa Jay. Door een inzamelingsactie kreeg hij 94.200 euro. Hij probeert het bedrag uit te leggen aan zijn kinderen. "Nu kun je wel een mama voor me kopen."
  Kijk op www.rtllatenight.nl voor meer over RTL Late Night.
  Abonneer je op ons NLsel-kanaal (bit.ly/1A3ps7g) voor het beste van RTL Late Night!
  Facebook: rtllatenight
  Instagram: rtllatenight
  Twitter: rtllatenight
  #RTLLateNight

  Gepubliceerd op 10 maanden geleden

  Reacties

  1. Mayada Ghrer

   Ik ben echt aan het huilen op dit moment😭 Jay is zooo een goed voorbeeld voor alle ouders op de wereld❤🙏

  2. Henk van Ommeren

   👏🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

  3. babo dado

   RESPECT meer is er niet toe tevoegen!!

  4. Resia ramlir hoi k Kalomba

   oké

  5. Kees

   Respect voor deze man . Mijn moeder voed mij en mijn 5 broertjes en zusjes op . Ik weet hoe zwaar het is man . Maar ik als broer werk hard . Niet eens voor mezelf geld doet me niks

  6. Josephine Lansink

   Gegund!

  7. Jacintha Dorff

   Waarvoor wordt er geld opgehaald voor deze mensen Nederland is niet goed wijs Waarom beginnen jullie niet voor de mensen die het nodig heb Zoals mensen die niks te eten heb Ben ook alleen alleenstaande moeder geweest met vier kinderen Nooit geld van iets gehad Als je kinderen neem het is jouw verantwoordelijkheid en alles om heen

  8. MIEKE REINEKE

   2:27 wat heeft die vrouw op de achtergrond op der gezicht🤨😟😕

  9. Gadisa Odekerken

   Ja mooi dit ik gun het je papa Jay ben zelf ook alleen staande moeder en indd kids gaan voor alles. Ik wens jullie nog veel geluk en liefde toe.

  10. Ikben 1234

   Ik vind Twan echt irritant, hij praat er doorheen en laat die gene niet uitpraten.. RTL WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG

  11. Chantall Irwin

   Wat een jaloezie hier zeg. Het is gewoon zielig..

  12. Tiffany Albertus

   Aaahw zo schattig

  13. Internet Trol95

   Wat een mafkezen in de reactie’s, kijk eerst even een aflevering van Jay en de kinderen. En geef dan pas je mening, deze man verdiend het oprecht. Waar mensen nu op oordelen is een man die een ton naar zich toe krijgt geschoven, en die aan tafel zit met ‘dikke’ sieraden.

  14. Guido

   Hele handige witwas manier.. Donaties via het internet zijn anoniem.. Maar aan de andere kant, als je geld zou witwassen, zou je niet op de TV gaan om erover te praten.. Achja ;)

  15. Britney Jenece Christina

   Normaal like ik alleen muziek video’s zodat ik aan een stuk door muziek kan luisteren.. maar dit verdiend een like. Meer dan dat zelfs!! ❤️

  16. stefano de fouw

   Ik gun het papa Jay zo erg er had niemands beter dat bedrag kunnen krijgen

  17. Kay Savic

   Je bent zooooooooo goed , jay! Letterlijk een voorbeeld voor alle ouders ❤️❤️❤️❤️

  18. Jzmu Omar

   Goude hart🙏🏻💕

  19. zcitzo 070

   Gun het je van harte,hard werkende vader die zijn bloedlijn voort zet en nu een steun van goede mensen in de rug heeft gehad mooi!En voor de opmerking voedselbank zoveel meer armoede denk dat het een slag mensen zijn die niet willen werken en de grootste mond hebben over dit (jaloers kansloos)inderdaad tokkies die niks bijdragen aan de maatschappij op een paar na die het echt nodig hebben je komt daar uiteindelijk door niet te werken en schulden te maken.

  20. Nina Nina

   Ik hou van dit gezin ! ❤️ prachtig mooi lief wel gemanierde kindjes , de meeste pappa's zouden de biezen pakken en ervandoor gaan. Kindjes dumpen bij pleeggezinnen of bij oma en opa en de buren. Deze man is een geschenk uit de hemel voor zijn kinderen en een voorbeeld hoe het moet voor de egoistische mannen daarbuiten.

  21. Johan

   Zo is het wel goed dacht ik maar. Ken genoeg gezinnen die min 700 800 staan en elke week een paar tientjes. Ben geen misgunner maar 94.000? Fuck this shit man. Kan je 10 gezinnen van redden voor een jaar.

  22. Sawh Vincent

   respek broer may god bless me met een kindje dat ik ook vader mag worden en heel goed naar ze mag kijkn

  23. Joeskuhh

   Die lex denkt echt dat hij grappig is

  24. Romy YT

   Respect voor deze man!

  25. Lavinia Haifa

   Ik vraag mij af moet hij dan ook belasting betalen over dit bedrag ook al is het een gift?

   1. Lavinia Haifa

    @Mo'tje Geloofverloren Ja he dat dacht ik ook. Vaak is het meer dan de helft wat je moet afgeven volgens mij

   2. Mo'tje Geloofverloren

    Lijkt me wel dat hij schenkbelasting over dit bedrag betaald ja

  26. Tom Lassche

   Kan twan ook gewoon eve ze bek houden met het vragen aan iedereen "hoeveel geld heb je op je rekening"

  27. Ubuntu

   Papa jay moet condooms dragen, want ze pull out game is zeer zwak

  28. Nick Vandewiel

   Wat een vader is hij waren er nou maar meer van zon vader

  29. Swell1989

   Super lief en leuk gezin. Hij doet het top als vader. Het is hem gegund. Maar er leven mensen in grotere armoede...

  30. 5.46-7601 kggkgg

   wat is dit voor onzin jonge dat jullie deze man nog geld geven, als ik jullie was hoop ik maar dat karma mij niet van achter gaat neuken

  31. TheGameChick

   Papa jay is een legend

  32. L F

   Waar is de moeder van de kids????

   1. rifiyaatjuh

    +Misses Faya afschuwelijk

   2. rifiyaatjuh

    +Misses Faya afschuwelijke zeg

   3. Lavinia Haifa

    Hun moeder heeft haar partner en kids verlaten

   4. Missroffa

    In de kelder!

  33. debbie de weerd

   Je verdient het papi💪💪💪

  34. Beniya K

   Allemaal misgunners hier die nooit blij kunnen zijn dat een ander een keer mazzel heeft.

  35. gerdien

   Heb er een raar gevoel over.

  36. sofi matevossyan

   Shitt me hele kussen is nat door de tranen. Echt respect voor jay❤️

  37. S Moreno

   Mensen die opmerkingen maken zoals: waarom heeft hij dan sieraden, waarom rijdt hij dan in een dikke auto. Hij heeft het geld niet per se gekregen omdat hij arm zou zijn. Nee dat is hij inderdaad zeker niet. Maar wat nou als mensen dat graag aan hem hebben gegeven uit liefde omdat hij zoveel voor zijn kinderen doet en positief blijft ondanks dat het zo zwaar is fysiek, mentaal en emotioneel? Als je mensen wat geeft geef je het niet altijd omdat ze het nodig hebben, maar geef je het uit liefde respect of gewoon uit vrijgevigheid. Het hoeft niet om het geld zelf te gaan. Niet iedereen hecht daar waarde aan. Als je iets goed te vermelden hebt, praat, heb je dat niet, dan zwijg. Almighty Allah Says: "O You Who Have Believed, Avoid Much [Negative] Assumption. Indeed, Some Assumption Is Sin. And Do Not Spy Or Backbite Each Other. Would One Of You Like To Eat The Flesh Of His Brother When Dead? You Would Detest It. And Fear Allah; Indeed, Allah Is Accepting Of Repentance And Merciful." (Al-Hujurat: 12)

   1. Jeff a

    Inshallah !

   2. Vermaledijd !

    Vandaag de dag krijg je meer geld en/of waardering wanneer je met je gezicht op TV en/of sociaal media komt. Terwijl diegene die buiten de spotlights staat net zoveel waardering verdient.

   3. Yas Mine

    Al zijn goede en zware werk wordt gewoon beloond, verder zitten er jaloerse mensen tussen maar daar zou ik mij zelf niks van aan trekken ;)

   4. Yas Mine

    Mooi gezegd Mashallah ! 😍

  38. e 020 030

   Wat een egoïsten hier man😂 die man wil gew t beste voor zijn kinderen en werkt hard. En dan zeggen als t een groei man was was zijn vrouw niet wrg gegaan. Flikker op man alsof je kunt ruiken wat er aan de hand is. Mensen misgunnen zo erg word er boos van. Alleen wel jammer dat dit zo naar voren wordt gebracht terwijl er honderden alleenstaande ouders zijn doe het heel moeilijk hebben ook om verschillende redenen maar dat zie je natuurlijk niet.

  39. Jayo Matilda

   zulke mensen moeten zelf zien hun problemen optelossen ipv van bij naar zo'nstichting gaan of hoe dat dat ook heet je maakt 5kinderen je weet vantevoren kinderen kosten veel geld en nu zit je met de gebakke peren om dan zielige man uittegaan hangen is echt zwak enmisbruik ervan maken ik en mijn vriendin zelf hebben 2 kinderen eentje van 11 en 2jaar en wiij willen over paarjaar nog de laaste je weet het als je kinderen op de wereld brengt werken en iets er voor doen geld komt niet uit de lucht gevlogen ga dan niet zielig lopen te doen had je maar niet zoveel kinderen moeten maken en btw die horloge wat hij om heeft is niet duur en die gouden ringen ook niet als het echt goud is je weet het maar nooit bij donkere mensen payaso gedrag

   1. Daan fondel

    Jayo Matilda denkt zo van Hmm ik kan geen goed beargumenteerd antwoord geven dan ga ik maar schelden want dit zal wel helpen. Dit is wel een goede beslissing want ik heb veel levenservaring.

   2. Daan fondel

    Jayo Matilda Hmm maar je hebt niet zo veel ervaring met teksten schrijven zo te lezen🤔 Maar wat moet papa Jay nu doen volgens jou. Wat is je conclusie of uiteindelijke punt? Het geld terug geven?

   3. Jayo Matilda

    @Daan fondel ik heb voordat ik aan kinderen begon had ik al 5.000 euro gespaard jij dombo ik ben teminste niet zo dom me dochter is bijna 11jaar en heeft 3300 euro op haar rekening en me zoon van 2 1000euro ik heb er hart voor gewerkt als je geen geld hebt voor kinderen moet je er niet aan beginnen snap je en niet de zielige man komen uithalen want wanneer je zit te neuken denk je niet aan de gevolgen ervan snap je blijf je kids maken 1 2 is toch genoeg of maby 3de als je het kan veroorloven dus kom mij nix uitleggen want ik heb veel levenservaring en ben geen kleine jongen he

   4. Daan fondel

    Jayo Matilda en jij hebt 2 kinderen. Ik weet nu al dat ze een hele goede opvoeding krijgen van jou. Was flikker het eerste woord die je ze geleerd hebt of a zielig mannetje. Lijkt me wel heel grappig als ze jou de hele tijd a zielig mannetje noemen. Zo van: a zielig mannetje mag ik alsjeblieft buiten spelen? En dan zeg jij: Nee flikker ga binnen spelen. Hahahaha. Ik snap oprecht niet wat jou probleem is. maar het is goed ga maar boos doen op internet.

   5. Daan fondel

    Jayo Matilda wat lul je nou. Je praat zonder enige kennis. Ten eerste heeft hij er niet om gevraagd, dus je hoeft niet te doen alsof hij heeft gesmeekt om geld. Ten tweede hij is een alleenstaande vader die maar twee keer in de week kan werken. De moeder heeft hen verlaten, waardoor hij er helemaal alleen voor staat. Hij heeft hier toch ook niet voor gekozen. Hou je gewoon bezig met je eigen domme zaken en ga niet jaloers lopen doen. Het is hem van harte gegund.

  40. Giano12345678

   Zoiets is toch mooi! Hopelijk kunnen er meer mensen geholpen worden😁