Kamer verbijsterd. Baudet VLOERT 50 jaar onderwijsbeleid!

195K weergaven77

  Ons land lijdt onder een cultuurcrisis - en dus onder een onderwijscrisis. Want het doel van het onderwijs is mensen een plek te geven in de samenleving, maar die samenleving biedt mensen in deze tijd geen geborgenheid meer. We verloochenen onze geschiedenis. We staan stil. De ravage in het onderwijs is daar het logische gevolg van.
  Thierry Baudet VLOERT 50 jaar onderwijsverslechtering in zijn toespraak van vandaag. Het moet anders. Docenten moeten weer fatsoenlijk worden betaald en bejegend. En het onderwijssysteem moet drastisch op de schop!
  ✓ Blijf gratis op de hoogte van alles wat FVD doet
  fvd.nl/ja
  ✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar
  fvd.nl/word-lid
  ► TWITTER: fvdemocratie
  ► FACEBOOK: forumvoordemocratie
  ► INSTAGRAM: fvdnl
  ► WEBSITE: fvd.nl

  ☻ BAUDET IN DE KAMER: bit.ly/2sXRhCK
  HIDDEMA IN DE KAMER: bit.ly/2thm3bT
  ☻ SUBSCRIBE NU: bit.ly/2tjUcZk

  BAUDET: DE TOEKOMST BEHOORT NIET AAN DE GLOBALISTEN
  nlsel.info/video/video/kYKceaOjobmJzW0.html

  Gepubliceerd op 6 maanden geleden

  Reacties

  1. Forum voor Democratie

   Wij gaan een einde maken aan de ravage in het onderwijs. Sluit je aan! FVD.nl/ja

   1. Steef

    @Apogee Watzmann Ja, een gebruikersnaam die ik op mijn twaalfde heb gekozen zegt echt veel over mijn intelligentie...

   2. Steef

    @Apogee Watzmann Waar 'Peter Chess' al eerder op reageerdere past ook goed bij jou, reageer met een argument of inhoudelijk.

   3. Apogee Watzmann

    @Steef Uw profielnaam is correct gekozen. U snapt er helemaal geen ene mallemoer van..

   4. Steef

    Het lagere belastingsstelsel wat het FvD voorstelt gaat zeker moeten korten op ons sociale stelsel, waaronder de scholen dus.

   5. Apogee Watzmann

    @Noor Noor Noortje imbeciel

  2. recolaq

   Waarom is er in de kamer niemand die de werkelijke reden van "massa immigratie" aan de orde stelt. Het enige wat het oproept is vreselijk populistisch geleuter, Nederland ligt demografisch gezien op de IC. Er zijn straks gewoon te weinig jonge mensen om de economie op peil te houden. Over dat probleem hoor je niemand praten. Politiek is een waardeloos instrument. Het leidt tot bevolkingsmanipulatie om een beetje macht te creeren. Na de verkiezingen beginnen ze weer met hun geheime agenda's. (lees hoe maak ik de rijken rijker en hoe houden we de middenklasse in toom.) Slappe vodden zijn het. Niemand met de werkelijke feiten en een gezonde visie.

  3. RvH

   <a href="#" class="seekto" data-time="925">15:25</a> Westerveld met haar harde tepels

  4. bellavista7

   Als die andere clowns aan het woord zijn. even doorspoelen.

  5. saskia spigt

   Het Finse onderwijssysteem kan pas goed functioneren als je het integraal overneemt. Alle elementen houden verband met elkaar om het optimaal te kunnen laten functioneren, zoals Thierry Baudet ook al aangeeft tav tal van andere onderwerpen waarbij het verband onderling crusiaal is. Bijvoorbeeld bij het vertrouwen, dat je een goed opgeleid leerkrachtencorps geeft hoort geen inspectie. In vergelijking met Nederland gaat het onderwijs in Finland 180° de andere kant op. Neem je maar 45° dan kom je buitengaats uit, naast het doel.

  6. Henry Jubeda

   Een cultuur is een set morele waarden. Multiculturele samenlevingen kunnen niet bestaan wanneer er fundamentele waarden conflicteren.

  7. tony'sMelody TM

   <a href="#" class="seekto" data-time="832">13:52</a> die Arib toch: neej je mag niet in gesprek, dit is een debat, huh!?. Die andere gozer: doe niet zo irritant Arib, we zijn even in gesprek. Neeeeehhj. Baudet: wat een interessante vraag, daar ga ik eens antwoord op geven. ta ta. Baudet heeft gelijk. Ze moeten ouders en kinderen voordat ze naar school gaan een disclaimer meegeven en goed laten doorlezen. Die disclaimer moet dan vermelden dat je kind de aankomende 12 jaar gebrainwashed wordt met angst voor de natuur, haat voor blank en fatsoenlijk en puur communisme. Zodat je kroost na educatie zichzelf haat, zijn blanke kleurtje haat, het Christendom haat en zijn land/ afkomst verfoeit. Dat is wat 12 jaar verplichtte overheids-educatie met een kinderbrein doet. Het walgt van zichzelf en het leven. Het is een menselijk wrak geworden, een echte communist. Afval.

  8. Janfrans Zuidema

   Thierry Baudet heeft een visie die zoveel vriendelijker voor Nederland is dan de visie van profeet Mohammed. Zwarte Piet was een slaaf. Profeet Mohammed handelde in slaven. Zwarte Piet dient weggemaakt te worden, en profeet Mohammed is onze nieuwe God. Rutte, Merkel & Macron gaan ervoor.

  9. jaja djamoekjouw

   Fijn he intergratie! En dat zit dan in den haag....man man wat een trieste bedoeling! Weg met die linkse pinokkio bende en plaats maken voor een club die wel staat voor nl en zijn volk! Pinokkiobende exit! NL NEXIT!!

  10. Joost VW

   Hier zeggen dat er geen domme vragen zijn maar in de hofnar dat wel zeggen tegen een journalist. Vorm van autisme denk ik.

  11. Dux D

   Ik lach me altijd dood als FvD over academische indocrtinatie begint. Dat ze de ironie niet inzien van het feit dat ze zelf allemaal bij de rechtenfaculteit in Leiden vandaan komen begrijp ik werkelijk niet.

  12. Sjakie vd Hoek

   Houthakker Volkert!!

  13. Yeong the Observer

   lol die achterlijke kaasjes praten maar.. moeten ze niet hun kinderen verkrachten ofzo.

  14. justha vingfun

   Baudet easy on the eyes

  15. imashaman

   nlsel.info/video/video/r4eniWGtoJ2ByGk.html hij.. vind dat iedereen lekker mag doen wat zij zelf prettig vinden.. Dat symboliseerd hij door geen pak aan te trekken. Maar hij wou even weer interessant doen hierzo

  16. berry de jong

   Baudet is de enige echte politicus de rest op Wilders na is vullis wat daar niet hoort te zitten

  17. Kevin K

   Er zitten gewoon 24 uur in de 7 dagen van de week

  18. Erik T

   de belachelijk hoge salarissen verlagen zou veel eerlijker en effectiever zijn.

  19. NP

   Maak ik uit deze chat op dat deze mensen vanuit een Baudet oogpunt redeneren? Of wordt er vanuit een totaal beeld gekeken?

  20. Joost van der Linden

   Vraag is wat verstaat kuzu, met zijn culturele achtergrond ,onder ; met elkaar spelen.

  21. Janneke de Bekker

   Was weer duidelijk, daar kan aan gewerkt worden!

  22. Aldo Bagchus

   Kennis is pracht

  23. Jeanne Schretzmeyer

   Dat zijn wel Turken en Marokkanen. Ze blijven met één been in het land van herkomst staan. De integratie is mislukt!

  24. Snel Internet

   <a href="#" class="seekto" data-time="688">11:28</a> 😂😂🤣🤣🤣

  25. Wim Kouwenberg

   De volgende verkiezingen zullen er klappen vallen. Wat zal ik blij zijn als ze een klap op hun neus krijgen. De huidige regering

  26. Jannie Westerbeke

   Baudet haal er toch geen allerlei verhalen bij over Erasmus over boeken ed, hou er mee op en blijf bij je onderwerp, en niet zo interessant.

  27. mrhermanvdh

   Ik zie/hoor geen enkel punt waarop Baudet het mis heeft. Goed verhaal!

  28. Summit

   Fantastische Kamervoorzitter! !!

  29. Arjen van Doorne

   Onderwijs staat voor het het recht op zelf ontwikkeling niet voor het geven van een mens een plaats in de maatschappij. Dat is het studie systeem vervolgd met een vaste baan waar geen ruimte meer is voor verdere zelf ontwikkeling tot en met economische ontplooing waar de overheid de voorwaarden stelt, dat is een overheid die bijdragen aan kennis met het onderwijs systeem de jeugd ontneemt. Dat is de kunst van het liegen met de cultuur van werkelijkheid's verfalsing. Nederland heeft de kennis van de computer bijgedragen in de wereld maar daar hoor je ze niet over want het land loopt achter Amerika aan met Pietje peuter en dus tracht te bewerken de wereld vernietiging. Het voorbeeld van de computer heeft geen betere wereld gegeven waar de toekomst van de computer allang is vastgelegd bij de Eucharistie van de Wereld Kerk voor de verdere toekomst van de eeuwigheid met God's beleid na het opdoen van de kennis voor de computer.

  30. Nagina Farida

   Duidelijk dat hij meester is geweest. Ook nog eens meester in de boksring van het parlement. Echt knap dat hij zo duidelijk is met zijn standpunt.

  31. sardha Rsb

   En in deze tijd van corona zijn de leraren ook de helden. #bedanktRutte

  32. sardha Rsb

   Ik hoop echt diep uit mijn hart dat u president wordt en zal ook op u stemmen.

  33. sardha Rsb

   Ik ben vaak met baudet eens maar ik vind nu dat leraren op de basis onderwijs die genen zijn die kinderen alles meegeven en daarnaast nog inzet aan leerlingen onder de 12 jaar onderwijs geven veel inspanning kost... denk aub hierover na.

  34. E.A.M. van Zwieten-Bus

   Als zo iemand een universiteit heeft bezocht ,moet het inderdaad droevig zijn gesteld daar

  35. Antonin D

   Titel is misleidend, zou moeten zijn: “ 50 jaar onderwijsbeleid vloert Baudet, en daar was niet veel voor nodig! “

  36. Leuke Films

   Onderwijs is al jaren een zooitje ongeregeld in ons land. Dan bedoel ik over het algemeen het Voortgezet Onderwijs. Middelbare scholen schenken teveel aandacht aan zaken die niet direct betrekking hebben op het onderwijs (zoals: uitstapjes en onzinnige projecten). Op die manier blijft er te weinig tijd over voor het echte werk. Het gevolg is dat men thuis huiswerk moet maken om het werk toch af te krijgen. Nu tijdens de coronatijd is het niet anders dat men moet thuiswerken (lees: huiswerk maken). Hopelijk gaat er vanaf 11 mei a.s. wat veranderen, nu de scholen weer open gaan. Hopend op een goede toekomst en een bezem door het onderwijs.

  37. emc4u2

   Baudet, mijn stem heb je ! Ga en maak het beter. De linkse soep uit de kamer. Baudet en Hiddema, intelligentie en bespraaktheid de kamer in ! suc6 !

  38. THE GREAT ONE

   Wat staat die turk te liegen zeg

  39. Loek Kleeven

   Wat zijn dat voor vreemde pipo,s?.Top Top Top Thierry .Armoedig laag niveau dat onderwijs.

  40. Ruben Van Oudenallen

   Ik hekel mijzelf aan de mensen in de reacties die louter aan zichzelf denken en zodoende slim proberen te 'spelen'. Lees je alsjeblieft eerst in, kijk het gehele debat en stap uit je tunnelvisie. Deze man is uitzinnig, een blaaskaak en tevens ook enorm irritant. Voor vele is Baudet een "held" vanwege het bekritiseren van het onderwijs in Nederland. De reden waarom deze meneer een held is, is omdat de mensen minder uren willen, minder les en dus ook minder druk. Jullie luisteren niet meer naar de andere kant, omdat de tunnelvisie de baas is. Stap eruit, en bekijk eerst even de andere kant zoals waarom het in Nederland zo geregeld is. Ik ben verontwaardigd dat zo veel mensen zich laten inpalmen door de gladde praatjes van mensen zoals de heer Baudet, Jetten en Klaver. Jullie zijn het spoor bijster, net zoals de FVD. Graag zie ik vanuit een ander standpunt een reactie tegemoet. Fijne avond. S.V.P. Alleen goed onderbouwde reacties op mijn verhaal. Hatelijke reacties en slecht onderbouwde mavo theorieën zullen worden genegeerd

   1. Jelle de Ronde

    Wat vindt jij van het onderwijs in Nederland?

   2. Jelle de Ronde

    Hallo Ruben. Graag zou ik willen dat je je mening ook onderbouwd. Zijn er bepaalde argumenten waarom je thierry een blaaskaak vindt en irritant? Ik vind dat de docenten meer aandacht zouden moeten hebben voor de leerlingen/studenten. Omdat het heel belangrijk is dat de kinderen/studenten goed les krijgen en goede begeleiding. Daarbij is het ook beter als er minder wordt gekeken naar administratieve handelingen. Omdat dat veel tijd in beslag neemt. Ik vind het jammer dat je mavo gebruikt in het laatste deel van je betoog. Zelf kom ik van vmbo kader en doe ik nu een niveau 4 studie. Als je mavo theorieen gebruikt, geeft dat aan dat je iedereen van mavo over 1 kam scheerd. Dat zou jammer zijn. Want tussen al die mensen op de mavo zitten ook mensen bij die wel kunnen debatteren. Zelf vindt ik ook dat Thierry zijn standpunten beter zou kunnen uitleggen. Omdat een goed onderbouwde argumentatie duidelijkheid geeft. Iets waar Geert Wilders ook moeite mee heeft

  41. BUS DASHCAM

   Ben ik de enige die zich regelmatig stoort aan mevrouw de voorzitter? Veel te veel het in de rede vallen van de sprekers in mijn ogen.

  42. Noor Noor

   Rot op naar je eigen land waar je vandaan gevlucht bent, jij bent geen Nederlander, jij vertegenwoordigd Nederland niet . !!

  43. Divine Frisian

   een baard staat de heer Baudet ontiegelijk frapant

  44. Jan Haks

   Ik ben HBO student en bevestig elk woord die de heer baudet heeft uit gesproken. D en t regels??...moet je mij niet vragen....En ik heb examen Nederlands op de havo met een 7.8 afgerond.....

  45. Roan M

   Volgens mij heeft kuzu vroeger een flinke knikker op ze kanus gehad op het schoolplein.

  46. Roan M

   Volgens mij heeft kuzu vroeger een flinke knikker op ze kanus gehad op het schoolplein.

  47. Deweycheatumnhowe

   De intellectuele discrepantie tussen de debaters wordt weer eens pijnlijk duidelijk.

  48. M D

   <a href="#" class="seekto" data-time="1680">28:00</a> MAND!!!

  49. M D

   Baudet! Wat moet u zich van binnen verbijten, want ze lijken wel onnozel op alles wat u zegt heel makkelijk en helder en nog lijken ze het niet te snappen.

  50. M D

   <a href="#" class="seekto" data-time="810">13:30</a> zucht zucht mevr. De voorzitter is weer zoals altijd, zolas genoemd wordt, irritant! Ze lijkt wel een borderline figurant bij de politiek ..wel/niet/wel/niet/niet/wel aanwezig maar altijd de druk voelen dat ze op elk moment er tussen komt....

  51. M D

   <a href="#" class="seekto" data-time="688">11:28</a> hahaha HELD!

  52. Ole Hendriks

   Doe ik maat Hope van europa

  53. Ole Hendriks

   nlsel.info/video/video/x4SLYqKAfNuNpY4.html

  54. theo huitema

   buitenom het debat, het valt me op dat mensen in de kamer(zaal) zo ongeïnteresseerd lijken, dit is het derde debat waar dezelfde personen met de telefoon spelen, zuchten slaken, van zich af gapen, zijn ze daar überhaupt omdat ze dat willen en interessant willen debatteren of omdat ze aanwezig moeten zijn, in het geval van aanwezig moeten zijn, a.u.b. donder gewoon op met dat zwaar laconieke gedrag en de verveelde houding.

  55. Rap Lion Of The Jungle

   SHUT UP KUZU met je beetje doen alsof je je keihard uitspreekt tegen een kwaad iemand, lijkt Jetten wel...terwijl je zelf een shaitan ben

  56. Rap Lion Of The Jungle

   Waarom gaat die zemmel immigranten die komen leeg trekken vergelijken met buitenlandse technici en studenten die waarde brengen

  57. dk

   Dit is zo waar en integer wat hij zegt .ik zie zoveel docu.s over verscheurde landen in het Midden-Oosten die mensen verlangen ook weer terug naar hoe het voorheen was je wortels is voor elke natie heel belangrijk.en niks mis mee.ieder land heeft zijn cultureel erf goed en zal ook behouden moeten blijven.

  58. Martin Niewold

   daar hebben we het niet over. het gaat er om wat er gebeurd met nederland en met de stroom vluchtelingen die ons land verzieken roven schoppen en stellen

  59. Marcel Reijvers

   standpunten lopen uiteen, dat kan. Echter hoe irritant kan de voorzitter haar invloed ten gelde maken tijdens een interessant debat.

  60. TomRgaming

   Die domme voorzitter mogen ze ook weg doen. Volgensmij doet zij de meeste interupties jezus. Laat die mensen gwn uitpraten en debateren

  61. TomRgaming

   Waarom kunnen die linkse mensen nou nooit de problemen accepteren. En moeten ze dr altijd weer een tegenwoord op geven alsof er niks aan de hand is. Geen wonder dat er niks word opgelost in dit land en het alleen maar achteruit gaat

   1. TomRgaming

    En daarna luisteren ze ook niet eens. Baudet zegt t gwn duidelijk. En dan gaan ze er weer op in met een vraag wat hij allang duidelijk heeft uitgelegd

  62. Case K

   Verander artikel 23 van de grondwet. Vrijheid van onderwijs. Is daar bedoeld: onderwijs in de meest algemene zin, of ons eigen deugdelijk Nederlandse onderwijs (openbaar, katholiek, prot. christelijk, montessori enz.) En dus niet het salafistisch onderwijs zoals op het cornelius haga lyceum. Wetten dienen de mens. Niet andersom. Verzin een list.

  63. Case K

   Ter illustratie, Hier doet Maarten van Rossem een verwoede poging een groepje modern tuig of drop-outs enige beschaving bij te brengen. nlsel.info/video/video/t3-Ho3eHppaip3E.html

  64. corver61

   Thierry Baudet is echt goed. Ga met hem mee. Maakt hij zaken waar?

  65. Case K

   Ons onderwijs is, denk ik, best wel verrot. In ieder geval de leiding, zeg maar het management. Nu ze ook weer het door dhr. Buma voorgestelde Volkslied uit hun curriculum geschrapt hebben, weet ik het ook niet meer. En wat te denken van die vermaledijde Islamscholen? Ik doe een poging tot enige stichting: nlsel.info/video/video/w2KrYpmDit17zYo.html tekst en melodie staan in de beschrijving bij m'n filmpje.

  66. Case K

   Nog een onderwijsvernieuwing die eraan dreigt te komen: Porno-bitch Kim Holland gaat seksuele voorlichting geven op onze scholen. Ja u hoort het goed: nlsel.info/video/video/lXt7ZqKnjJmRu6A.html

  67. Dick Baan

   Wat een walgelijke turk is dat <a href="#" class="seekto" data-time="1320">22:00</a>

  68. SinisterSkip

   De baard is beter :)

  69. Y.M Der Weduwe

   Zamen met elkaar spelen hi hi afmaken zal hij bedoelen

  70. Rob Buser

   Thierry kanjer - werken voor een ander - paspoorten - genzen - taalfouten, scholen, gezagsverhoudingen - kerken, politieke partijen fiat geld, geschiedenis en al dat oubollige nonnen en dinosaurussen academici elite geneuzel is wel zooooo 2019 - we zijn de f*cking mobiele telefoon en google generatie man! ...get used to this: 1 CASH FX - NEDERLANDSE VIDEO UITLEG (klik) robbuser.theconversionpros.com/sl/cashfxnl1videolp/ 2 CASH FX - (must see) SCAM VIDEO (click) robbuser.theconversionpros.com/sl/cashfx2videolp/ 3 CASH FX - POWER POINT PRESENTATION (click) robbuser.theconversionpros.com/sl/cashfx1videoeng/

  71. jess jesse

   Cause , dumb politicians , spend time to kech rebellion agresivity kech boys marrocy with worthless big mouth behaviour ! Exit kech boys , send back where they belong !

  72. MJ Schotman

   Top klasse van Baudet. spijker op de kop! Duidelijk merkbaar is de negatieve vooringenomenheid van de zogenaamde onafhankelijke 2e K voorzitter. Haar glans uit het verleden is zichtbaar aan het door roesten.

  73. heinz53

   Kuzu shut up.....alle uitvindingen, ontwikkelingen, resaerch, producties, distributies van ALLES wat we nu met z'n allen wereldwijd leuk vinden zijn BLANKE witte mensen geweest. Als Kuze de arabieren wil laten challengen om NOG betere spullen te maken is het helemaal geweldig. Laat zijn Palestijnen, Turken, Irakezen, whoever Arabieren dan ook betere auto's maken, beter medicijnen, gsm en gps systemen ontwikkelen, thoriumcentrales bouwen, snellere vliegtuigen maken, een betere democratie creeren, duizenden dingen meer, allemaal witte koppen en van de laatste driehonderd jaren waar ze nu comfortabel op mee kunnen liften en dan DEZE attitude???? Schaamteloos....maar beetje bescheiden een contributie leveren prima ondanks dat deze groep ideologisch niet in de Nederlandse politiek thuishoort.

  74. heinz53

   Je hebt daar maar drie effectieve "wapens" nodig waar het kartel ontzettende heken aan heeft, de feitelijke waarheid, democratie en common sense.......daar zijn ze niet tegen oogewassen. Ik zou ze als nederlandse belastingbetaler het liefste ontslaan wegen het niet doen van hun werk. Nl. problemen oplossen.....maar realiserend dat opgeloste problemen geen subsidies en baantjes opleveren......en dus de probleem exploitatie industrie overeind zal blijven TOT......we een Farage of een Trump binnen stemmen. Word aan gewerkt.........de enige kans nog en laatste kans ook om in dit land nog OOIT enige "groei" te kunnen krijgen..,,

  75. From mb Mars

   Mw Westerveld ... luisteren !!! Niet teveel appen !

  76. From mb Mars

   Mooi dat de wetenschappers inmiddels ook in grote getalen zeggen dat de trends mbt het klimaat er niet meer zijn. Dus stoppen met al die CO2-grappen. Bomen planten en geld naar een goede publieke sector en niet naar de managementvriendjes van 90% van de Tweede Kamerleden.

  77. Alida Verkaik

   Ik ben benieuwd hoe een organische samenleving er uit moet komen te zien.

  78. martin

   Nederland heeft een stevige borrel tegengif nodig om het internationaal post- modernisme in cultuur en onderwijs te keren.

  79. Snel Internet

   <a href="#" class="seekto" data-time="688">11:28</a> 😂😂

  80. Yeong the Observer

   lol die ranzige kut kaasjes. moeten ze niet hun kinderen verkrachten ofzo