weergaven0

  Reacties

  1. vinnie d

   kijk maar eens naar Frankrijk, heel het land ligt plat voor 60-62 jaar met pensioen... en wij slikken 67 en korten ... Den Haag is ook een Bastille geworden...

  2. Jeroen Jansen

   Rutte = landverrader

  3. Fa Kiu

   HAHAH Jensen toch . . Wat is er met je gebeurd??? Wie had dat ooit gedacht? Paar jaar later zonder TV-programma 20 kilo zwaarder een opgezwollen biggenkop. Een youtube kanaaltje waar geen drol naar kijkt.🤦🏻‍♂️ van ruime show naar een zoldertje waar je amper met je bolle kop op past. Echt sneu om dit te zien🤣😂😂🤣🤣

  4. Elisabeth Langerhorst

   Jensen, nodig dhr. Lakeman eens uit in je programma aub. Deze man Kan je heel veel wijzer maken én hopelijk wordt NEDERLAND dan eens WAKKER 👍🙏👏

  5. Rita de Graaf

   Mensen ergen zich aan al die leugens.Deze man zit gewoon te liegen.Kerst te gebruiken voor belangenverstrengeling. HET IS TE ZOT VOOR WOORDEN.MENSEN DOE DIE OGEN OPEN.Maar die leugens hebben altijd plaats gevonden.Allemaal eigenbelang.

  6. Ton Hof

   Rutte geen uitstoot maar wandelende wc bril( een oranje telgmag) racebaan openen wat een afgang boeren nog meer koeien laat je niet kisten rutte rot op scheinheil

  7. Rita de Graaf

   Mensen hebben niets geleerd.Niets verandert n deze wereld.Kortzichtig en onwetendheid.

  8. Rita de Graaf

   Wij worden met zijn allen.genept.Wanneer houdt die onzin op.Alle macht bij een centrale overheid.Mensen wordt toch eens wakker. Waar gaat het om,macht en geld en wij mensen worden gemanipuleerd gehersenspoeld.Wanneer gaan die ogen echt open.

  9. Peter v d hoef

   He Jensen in Oostenrijk rijden ze 140 km

  10. Peter v d hoef

   En mensen pas op hij haalt weer een stunt uit !!!!

  11. Peter v d hoef

   Rutte is kenter gek hij moet opgenomen worden want hij is helemaal door geschoten.

  12. Sambal bij

   Wie word er nog meer moe van aandacht geile Jensen

  13. ღ Dear Sista'ღ

   Oh if only this was true. I have been waiting for the end of Rutte for years now. Through scandals and cabinet break ups ect he continues to survive.

  14. Rita de Graaf

   Het grootste gevaar is ,dat ze niet voor hun eigen mensen opkomen.Het valt allemaal niet mee,wordt wakker.Nederland bestaat niet meer.

  15. Rita de Graaf

   Het grootste gevaar voor ons allemaal.Gaat om belangen verstrengeling. Steeds meer worden wij aangestuurd. Niet klaarstaan voor zijn eigen mensen.Dus wakker worden.Wij zitten achter tralies.

  16. SoYou Know

   Rutte is al jaren onoprecht. Balkenende was ook slappe hap. Gvd net Harry Potter, enige wat hij wegtoverde was de Nederlandse identiteit.

  17. hoi woi

   als er geen kogels in de ronde gaan vliegen om Rutte en zijn EU maffia te stoppen zijn we verloren, is zo mijn voorspelling.

  18. Antares Andrews

   Oh men, ook die praat van Mark Rutte zo vaak... bijvoorbeeld: Interviewer: Mark Rutte, hoe gaat u het stikstof probleem oplossen? Mark Rutte: Uh, nou kijk... het is een stikstof probleem die moet worden opgelost.

  19. minasz

   Best zielig dit hahah lach mn lul uit mn broek hoe triest dit is..wat een gejammer hahaha

  20. guido van bogaert

   als de volgende verkiezing de PVV en FVD aan zet zijn zal het te laat zijn er zullen ondertussen onomkeerbare veranderingen plaats gevonden hebben en de landverraders zullen naar Europa zijn

  21. Living Wishes

   shared en niks meer aan toe te voegen

  22. Gert Jelken

   Welkom Nederlanders wij hebben dit Problem met Merkel al lang.

  23. Matthijs Bos

   Jensen haalt weer heel veel dingen door elkaar, die man is geestesziek. 2030 www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/ Jensen heeft nooit een feitelijke of inhoudelijk uitleg. Weet helemaal niets van geopolitiek, weet niets van global warming, kan waarschijnlijk z'n eigen reet amper afvegen. Jensen is een baby die enkel tegen zaken aan kan schoppen, kan enkel op mensen spugen. Bepaalde mensen die niet zelfstandig kunnen denken vinden dit fijn, zijn slachtoffer van het gewauwel van deze alcoholistische plofkip.

   1. Ivo Covaria

    Haha The corrupte UN?. Kan je niet beter? 🤣haha

  24. Pedro Guyt

   Hard aanpakken, een coup plegen is het beste. samen met de FVD en PVV, wij zijn het spuug zat

  25. Mark

   Een auto die sneller rijdt, die stoot minder uit want hij is eerder op zijn bestemming..... KOM OP JONGENS ZO DOM ZIJN WE TOCH NIET??!!

  26. Wilfried Van Kerkhoven

   Wat is dat toch met die bruine bucht

  27. DozerNL

   nlsel.info/video/video/w36YioSjeq6Tu5w.html

  28. Serenity, Beautiful Serenity

   9 December 2019. FISA RELEASE. THE STORM IS HERE.

  29. Dan TAU

   😂🤣😂🤣😂🤣 Luciferian..Doctrine..

  30. Marcel Dijkstra

   Jensen steunt openlijk trump, dus ik betwijfel zijn beoordelingsvermogen

  31. OmegaCentauri92

   Ik las 'Het einde van de Jensen Show" gelukkig niet dus :D

  32. jim vermeer

   Nederland sta op en vecht voor onze vrijheid !!! regering in the reet van de EU .

  33. StudioB27

   en het roven gaat voorts..geen aandacht voor dit: benzine is geen benzine meer.! ruim 200 km minder actie radius.. pure opzet waarmee oudere voertuigen naar de mallemoer gaan dmv ingebouwde slijtage wat nu versnelt word. zuigers zijn gemaakt van alu, en dat is toxisch voor mens en dier.. breath in.. breath out.. STA OP EN VERZET U.! de grondwet word ook weg gevaagd, het recht van onaantastbaarheid, leefomgeving en gebruik van middelen

  34. Soinas Doyi

   Fvd voordat we niks meer kunnen doen of zeggen

  35. nieooj gotoy

   Motto van de VVD "al is de waarheid nog zo'n hel de leugen die verzacht hem wel"

  36. M Si

   Zo werd de referendum afgenomen terwijl het volk anders besloot maar geen protest erover (zwitserland doet elk besluit via het volk) dat voorbeeld nemen ze hier niet alleen dan dat de besluiten te lang duurt. Hier kiezen ze voor de leugens van VVD en hun rijke aanhang, het koningshuis dat 50% van de grote bedrijven bezit en miljarden aan belastingen ontloopt en nog salarissen krijgt met hun rijke dividenden aanhang. Rutte gaat weg zetten ze een andere poppenkast die sorry zegt en het nieuws gebruikt dat mensen blind de andere kant op kijken.

  37. JP 2

   De toren van Babel is nabij Robert Jensen. Ga AUB de kamer in !!! Ik smeek je !

   1. nieooj gotoy

    KOMR, kick out mark rutte

  38. Eric Bruyn

   Meneer Jensen, America/Trump is een geval apart, samenwerking is nodig, hoe dan ook. Maar de EU is 1 groot Fiasco. Maar om op Trump terug te komen, dat is een amoreel doorgedraaide narcist, met grootheidswaanzin.

   1. Soinas Doyi

    Ik ben ook klaar met Mark Rutte. Hij moet opstappen en aftreden!

  39. Eric Bruyn

   Laten we hopen dat het einde van zijn regeringsperiode snel komt, gezien de domheid van de Nederlandse bevolking heb ik er een hard hoofd in. Maar ach, Hoop doet leven.

  40. đæhıs krôtøs

   nlsel.info/video/video/mZ1-aKhnfNOblZI.html