600 militairen doen aangifte tegen Kamerlid Öztürk: ‘DENK is vergiftigend voor het politieke debat’

WNL

WNL

39K weergaven20

  Ruim 600 militairen en veteranen doen aangifte van belediging en laster tegen DENK-Kamerlid Selcuk Öztürk. Ze vinden dat hij veel te ver is gegaan bij zijn uitspraken over de burgerslachtoffers die vielen na de Nederlandse luchtaanval in Irak.
  “Ik vind het stuitend, maar de realiteit is dat in bijna elk debat met DENK dit soort optredens voorkomen”, zegt Pieter Heerma, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer, bij Goedemorgen Nederland op NPO 1.
  Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061
  Word ook lid van WNL en houd de NPO in evenwicht! wnl.tv/word-lid/

  Gepubliceerd op 6 maanden geleden

  Reacties

  1. The Traveling Psycho Ward

   Schijt aan denk, maar hoe wil je bommen op mensen gooien dan noemen? Wat, omdat iemand achter een bureau heeft gezegd dat het mag is het opeens geen moord meer?

  2. Jaap Cuperus

   Het goede nieuws is, dat in de peiling van mei 2020, DENK nog slechts 1 (één) zetel in de tweede kamer heeft.

  3. D W

   Bedankt VVD, CDA, D66... Met deze shit wordt ons land verpest! Denk... Het standaard voorbeeld van hoe de denk stemmers ook zijn! Nederland heeft hun land en mensen verkocht aan de moslim en islam! Tijd voor Nederland om weer Nederlands te gaan zijn! Aanpassen of wegwezen! Heb fatsoen en respect voor het land en haar gewoontes, alleen dan verdien je om in dit voormalig mooie land te leven!

  4. Roel The allmighty

   Stapel takken verzamelen , regel ook n flinke heipaal en wat kannen benzine . Denk dat die smeerlap wel goed fikt

  5. Furor Frisii

   Denk. Een grotere ironie is niet mogelijk. Een partij bestaande uit een gemm. IQ van 70-. Haha.

  6. Wim Roeven

   Erdogan heeft de staatsgreep in turkije zelf georganiseerd, hier is genoeg bewijs van. Dit om alle criticasters van zijn beleid de mond te snoeren. Alle domme Turken Denk lopen als makke schapen achter deze tiran aan.🐑🐑🐑🐑

  7. Wim Roeven

   NPO gaat dit weer onder het bidmatje stoppen

  8. rob rob

   Zoon rare man moet je niet proberen te stoppen met praten. Hoe meer hij praat, hoe meer hij voor gek staat. Dus mijn advies, lekker door laten gaan met zijn onzin.

  9. martinos877

   Zo makelijk komt die turk hier niet vanaf. Aan een paal binden en stenen erop

  10. Jorgen Oorts

   de islam, zijn respectievelijke ideologie en zijn aanhangers horen niet thuis in het parlement. weg ermee.

  11. Dogukan K

   Wel grappig dat ik in de reacties meer over de Islam kan lezen dan over de heer Öztürk.

  12. Tantu Hard

   Fuck denk!

  13. Someone

   Neocons kunnen er niet tegen. Wat was het dan? Een simpele 'foutje'? Is all jullie oorlogen voor Israël een 'foutje'? Moordenaars!

  14. Michel Evers

   Man moet de kamer uit en achter de vuilniswagen worden gezet!

  15. B W

   Die partij moeten we dood zwijgen nooit meer over en mee praten

  16. Rob k

   Op rotten met deze op roer kraaier laat hem vuilnis man worden op rotten

  17. Jan van Velzen

   Ik ben trots op de vlieger van de F16 . Hij heeft veel aanslagen voorkomen !!

  18. Jo Vo

   Maar wat was hij er als de kippen bij toen Geert meer of minder zei. Nou minder van DEZE types graag!!!

  19. hout00gje

   Vooral doorgaan met 'positieve discriminatie' in dit land, om zoveel mogelijk 'diversiteit' in bestuurlijke functies te krijgen. Wanneer komt het besef dat jullie Nederland, of in het algemeen de westerse cultuur, om zeep aan het helpen zijn? Die toestemming voor arabische allah-verheffing via luidsprekers door de Nederlandse straten, is kenmerkend voor jullie oikofobie en naïviteit. Jullie spelen met vuur door de dawa/sharia hier steeds meer ruimte te geven. Begin met eerst de kraan dicht te draaien: stop de migratie, huizen met voorrang naar autochtonen en banen naar de beste kandidaat ongeacht achtergrond. We moeten vanaf nu gaan redden wat er nog te redden valt. En 'meldpunt islamofobie' afschaffen, voor dit 'projectie'- fenomeen is geen ruimte meer in dit land. Gezond verstand en eigenliefde terug bij politici, nu.

  20. Albanezo

   Waarom houdt Nederland dit dan jaren geheim als het geen moord is? Hypocrieten jullie tatta’s. Enne klein feitje.. DENK groeit 👍🏽

  21. pattoe1973

   zo smerig als een turk : heel erg smerig

  22. Dieter Keuning

   "De gevoelens van de nabestaanden te vatten" Hoezo? heb je ze gesproken, meneer öztürk?

  23. The Game

   Ik ben blij met Denk dankzij hun weten we nu wat die tering militairen hebben gedaan. Ze moeten achteraf zeker hebben gelachen.

  24. hoekandat

   Rechtse griezels. geertje is vergiftigend voor een paar miljoen Nederlanders, wat denk je daarvan? Maar die praat natuurlijk naar jullie rechtse 1 agenda haatstraatje! WNL haatzaai omroep, weg met 1 agenda riooljournalistiek!

  25. Pvvvtjes Zn honden

   Vroeger hebben Hollanders hun joodse buren aan hún Duits Nazi neven uitgeleverd en verraden en verkocht voor 7gulden.. .MET ZULKE BUREN HEB JE GEEN VAIJDEN NODIG 😂🤣😂🤣

  26. Jazz Freak

   KUZU, Özturk en de rest van "DENK" zijn Turkse rugridders... Totaal geen meerwaarde voor Nederland, dus zo snel mogelijk deporteren naar Erdostan..

  27. Hustec racing

   Ex pvda "Timmermans effect"

  28. Hustec racing

   We moeten ook niet uitgezonden worden Lekker thuis blijven

  29. Gaane Gaane

   Denk, is de beste van nederland!!!

  30. Joris De Laat

   Als je 70 onschuldige burgers vermoord...dan ben je toch ook een (massa) moordenaar... Hoe wilde ze het dan noemen? Foutje...bedankt? Met alle respect, maar deze piloten en hun meerdere moeten eigenlijk gewoon verschijnen voor het oorlogstribunaal in Den Haag. Er zijn mensen voor minder heen gestuurd.

   1. Pvvvtjes Zn honden

    Ik kan het niet beter zeggen, spijker op zijn kop 👍👌

  31. Gerrit Lagerweij

   Lekker hè , afleiden van het echte probleem, t.w. Waarom is dit nooit gecommuniceerd, het ergste vind ik dat, onze minister president MARK RUTTE, zich het bombarderen , met burgerslachtoffers tot gevolg , zich niet kan herinneren !!!!!!!!! Dat heet dementie, ander kan het ook liegen zijn. Ik laat het aan de lezers over wat u hiervan vind, dementie of liegen van Markje !!!!!!!!!!!!

  32. nuenen75 ehv

   Deze turk is top!!!!! Nog even en iedereen stemt op geert

  33. scooby dooby

   Denk moet aangifte doen tegen die kinder moordenaars die de zaak bedonderden door het in de doofpot te verstoppen dat zaakje stinkt naar corruptie

  34. scooby dooby

   Een racist die anderen beschuldigd van haatzaaien het moet niet gekker worden in dit land van blanke haatzaaiers

   1. Pvvvtjes Zn honden

    Hollanders...de volkje dat apartheid heeft uitgevonden, daar kan je niets goeds van verwachten

  35. scooby dooby

   Moorden van burgers is normaal blijkbaar om het daarna te verdoezelen en vervolgens doen deze burger moordenaars zich als slachtoffers voor

  36. P. Meijer

   Ik vroeg mij af als Ozturk in een situatie komt b.v. dat hij gegijzeld is door ISIS (zijn geloofsbroeders) en dat hij op het punt staat hem de keel doorgesneden word en bij de bevrijdingsactie onvermijdelijk burger slachtoffers vallen wat zal hij dan doen? A) hij kiest ervoor om zijn keel te laten doorsnijden. B) of hij wilt kost wat het kost toch bevrijd worden , daarbij heeft hij een luxe keuze (i.v.m. dubbele nationaliteit) bevrijd worden door de Nederlandse militairen (die hij moordenaars vind ) of door Turkse militairen waar zijn hart ligt..

  37. dicky hulsman

   Mooi oprotten met holmaat van erdogan

  38. David Gutierrez Rojas

   'Ik ben verkeerd begrepen' Dan moet je eerst DENKEN voordat je wat lult, bolle! Je partij heet toch letterlijk DENK?!?

  39. Spikejwh1

   Özturk is ook geen Nederlander maar een Turk met een gratis NL paspoort. Zoals alle dubbele paspoorters hebben ze het NL paspoort erbij(!) voor de fijne sociale voorzieningen. Maar het zijn en blijven buitenlanders en hun loyaliteit ligt ook helemaal niet bij Nederland.

  40. robrensenkampen

   Benieuwd of er nu ook een proces komt?

  41. Zlatan Ibrahimovic

   Ozturk president van nederland

  42. Zlatan Ibrahimovic

   Uiteindelijk toch knielen voor de turken denk ik

  43. Turaab1981

   gevoelig snaartje geraakt.. ??? we waren toch allemaal rationeel, vrijheid van meningsuiting??? wat gebeurt hier nou allemaal ?? :)))

  44. A Reek

   Beste Irakezen, wij hebben deze onnodige doden ingecalculeerd bij het plannen van deze missie. Sorry voor de vele burgerslachtoffers maar zoals jullie zullen begrijpen is onze multinational Shell belangrijker.

  45. Ruud Hooreman

   Waar kunnen we de voorgedrukte aangiftes invullen?

  46. Mesophyl

   Voor onze vrijheid vechten in het middenoosten?! HAHAHAHA

  47. J A

   .....met dank aan de PVDA, dat dit in de Kamer zit.

  48. Horkfordshire

   Rechtzaak! Doen!

  49. anonymous person

   Vervolgen die leugenachtige haatbaard.

  50. Merrow Rucoy

   Ik heb niks met ozturk maar is het geen moord dan ? Gaan we nu echt doen of soldaatjes alleen maar konijntjes dood shieten ? Man man man 1 woordje en omdat het Ozturk is gaan we het er een probleem van maken? Er worden leterlijk hele gezinnen omgebracht en dat wordt verzwegen voor jaren en dat is wel normaal. Niet de shuld van de soldaten begrijp me niet verkeerd. Maar denken jullie echt dat ze daar alleen maar chillen ?

   1. Bryan Von Stase

    Het is hypocriete at it's finest, "dit is haat zaaien, aanzetten tot haat, belediging en laster" WNL draait op die dingen.

  51. Rene van Westen

   En terecht. Giftig mannetje wat absoluut niet kan debatteren. Echt ongelooflijk die DENK partij.

  52. Antonio osho

   nlsel.info/video/video/qaqWiJx_dZaGzH4.html

  53. Rudolf

   Een politieke partij en de "volks vertegenwoordigers' horen het volk te vertegenwoordigen. De Nederlandse burger. Zo hoort het te werken. Denk echter, vertegenwoordigt of Tukije, of de Islamitische buiten wereld.

  54. Truus Jenskens

   Weg met Denk!!!!

  55. Barend Borrelworst

   Vervelend om het nu heel de tijd over hem (Ozturk) te hebben, maar de andere optie is dus wegkijken! Lijkt mij juist heel goed dat deze Erdogan strijder eens goed besproken en beoordeeld wordt op NPO (en met hem het volledige 'DENK'!) Wegkijken is geen goede optie, zéker niet voor een journalist, want dat vergroot het probleem nu juist... (Mja, wellicht ook bang straks bedreigd te worden? Ik zou daar niet van staan te kijken).

  56. maria DVH

   Ah hij is zo'n arme turkse moslim man, daar kan je toch geen aangifte tegen doen? Dat is racisme mensen.

  57. Ishk Elmoub

   Lol, als je een onschuldige burger dood ben je toch ook gewoon een moordenaar? Of ben je dat alleen wanneer je een zwarte lange baard draagt en niet genoeg geld hebt voor geavanceerde wapentuig?

   1. Ry Bik

    @Ishk Elmoub top..!

   2. Ishk Elmoub

    @Ry Bik neee ik distantieer mij zelf gwoon van alle soorten van moord. Zowel de debielen van IS die doden in naam van de religie en het kalifaat als de onschuldige doden die de verschillende regeringen op hun geweten hebben. En dan heb ik net niet alleen over Nederland, maar ook turkije, de VS, iran, japan, boeit me niet welk land je bent of hoe ontwikkeld je ook mag zijn als land. Als je onschuldige dood en dit vervolgens wegzet als nevenschade dat klopt er echt iets niet. Moest bijna kotsten toen ik het hoorden. Zo van we geven het een schattige naam dan is het minder erg. En wat betreft IS dat soort gasten mogen rustig uitgeroeid worden en dat zeg ik als moslimzijnde. Het zijn allemaal jongens met strafblad en zonder toekomstvisie die vertrokken zijn naar syrie enzo.. nooit de hoogopgeleiden of de 40 plussers die weten wel beter.

   3. Ry Bik

    @Ishk Elmoub domme redenering, je zal het dus wel eens zijn met die islamitische IS`ers.

   4. Ishk Elmoub

    Lol. Ik woon naast het politiebureau.. ben ik wel onschuldig.

   5. Ry Bik

    waren ze wel "onschuldig" ? ze woonden tenslotte naast een autobommenfabriek.... ik geloof niks van die "onschuld"...!

  58. Wim Roeven

   Osseturk heeft deze bomfabriek zelf gebouwd las ik ergens. Nu ziet ie zijn inkomstenbron wegvallen en wil geld zien van Nederland. Hij is toch isissympathysant of heb ik dat verkeerd begrepen want hij is bijna niet te verstaan.

  59. frank ds

   Maar, het zijn toch moordenaars. Een soldaat is toch iemand die mensen doodt in opdracht, zonder er bij na te denken. Soldaten moeten gewoon hun mond houden en doen wat ze vertelt wordt. We betalen ze toch niet om te klagen zeker. Luisteren moeten ze.

  60. Anthony John

   Hoe meer immigratie, hoe meer van dit soort denkbeelden in Nederland. Bravo!

  61. CaveMan

   NLD is ondanks bezuinigingen en gecastreerde mandaat toch nog 1 van de beste Army’s. Daar kunnen in Turky nog een puntje aan zuigen

  62. Hitoshi Igarashi

   Er moet een wet in de grondwet komen als die er nog niet is dat partijen die proberen de rechtstaat af te schaffen verboden moeten worden en de betrokken personen hun kiesrecht afgenomen moeten worden inclusief individuen die deze partij hebben gesteund en tevens dienen de betrokkenen vervolgd te worden voor landverraad. Checks and balances.

  63. Hitoshi Igarashi

   Bedenk ook dat militaire geheimen ook met alle fractievoorzitters wordt gedeeld.... dus ook met Kuzu... en dus met Erdogan....

   1. Ry Bik

    klopt, en ze geven ook andersdenkende turken aan... ze zijn letterlijk de lange arm van erdo

  64. Fer T

   DENK is simpelweg een haatzaaiende partij.!!!!! Elke politieke partij met hun ideeën word volgens Denk ‘de walgelijke Ozturk en Kuzu de onzin verteller onderuit gehaald. Alles is onzin waar deze partij ook voorstaat. Partij is simpelweg om de Turkse inwoners achter hun te krijgen. Maar het is en blijft een verlengde groepering die ongelofelijk maar waar in een Nederlandse regering zit. Bizar gewoon!!!

  65. TheTruth76

   Gaat niets worden, in de tweede kamer ben je onschendbaar als het gaat om woordkeuze, buiten de kamer, ja dat is anders, zie Wilders

  66. Metal Videos

   De politiek moet opgepakt worden. Allemaal gehersenspoelde zionisten puppets. Wagen ons leven voor onze vrijheid? Als Amerika niet zo nodig de zionisten puppet moet uithangen en graag oorlog wilt voeren in het midden oosten. Hadden wij geen leger nodig. Zij vechten niet voor onze vrijheid. Want dat hebben we al. Ze vechten voor de zionisten en Amerika ( grootste terroristen staat ter wereld) omdat die zo nodig oorlog willen voeren. Heel simpel allemaal. Vechten voor onze vrijheid is pure propaganda. Amerika en Israël richten terroristische organisaties op. En vervolgens zeggen ze dat ze vechten voor onze vrijheid? Pleur toch op. Als ie dit nog gelooft ben je echt gehersenspoeld

  67. Metal Videos

   Ik geef ze gelijk. Maar wees eerlijk die terroristen hebben niks te zeggen hier. Puppets wezen van de regering en die zij weer puppets van Amerika en de zionisten. Amerika is weer de grootste zionisten puppet ter wereld. En dus hebben legers niks te zeggen. Zo lang wij Nederland nog steeds geld geven aan die terroristen in Amerika. Zo lang wij nog steeds zorgen dat isis (opgericht door Israël Engeland en Amerika) auto's krijgen van ons belastinggeld. En zo lang onze leger nog steeds onschuldige mensen vermoorden in een oorlog die aangericht en bekostigd is door het westen (Wat dus gewoon moord is en dus heeft denk gekijk) Voor namelijk Amerika. Hebben zij geen fuck te zeggen. Allemaal puppets. En de grootste boosdoener is Amerika. Maar ja daar doen we nog vrolijk zaken mee. Het is daar al ruim 40 jaar onrustig door het westen. Westers politiek verneukt daar alles. Maar ja dat mag niet gezegd worden natuurlijk. Echt lekker weer hypocriet gezeik hier. Maar ja westerlingen he. Die houden er van om gehersenspoeld te worden. Maar goed denk moet we de politiek uit. Ben ik het wel mee eens. Maar ze hebben wel gewoon gelijk op dit punt. Elk andere partij zijn letterlijk wegkijkers en zien niet wat voor terroristen staat Amerika is. Of hoe erg ze gestuurd worden door de NWO en de zionisten. Want nee zeg je dat ben je fout bezig want je moet als westerling wel in die propaganda geloven dat het westen goed is lol. Ik haat denk naar geef ze bij deze wel gelijk. Het is gewoon pure genocide van zo wel Nederlandse terroristen (leger) als de Amerikaanse terroristen (leger). Dus oppakken en zelf ook allemaal neer schieten. Kijken wat hun gehersenspoelde familie er van vind. Want blijkbaar vinden die het allemaal wel goed dat hun familie lid onschuldige mensen vermoord die in angst leven door amerika de zionisten en het westen. Zielig zooitje.

  68. Yourdailytrending '

   WTF HEEFT NEDERLAND IN IRAK TE ZOEKEN?????? En ook nog zo veel mensen VERMOORDEN. in Afghanistan en Mali hebben jullie ook veel mensen gedood.

   1. Ry Bik

    @Jan Kaas yep. die bom van die F16 zal zo zwaar niet geweest zijn dat die hele woonwijk weggeblazen kon worden. (incl die slachtoffers)

   2. Jan Kaas

    Ry Bik Ja exact, en ze kwamen om door dat al de explosieven afgingen, niet door die ene bom van de F16

   3. Ry Bik

    @Jan Kaas Ik geloof ook helemaal niet dat die mensen zo "onschuldig" waren, ze woonden tenslotte zelf gewoon naast die autobommenfabriek...

   4. Jan Kaas

    Yourdailytrending ' Loser? Leer je dat schelden van je profeet? De volgende groepen zijn een product van de Islam, die leert te strijden tegen alles wat niet islamitisch is: Al-Shabab (Africa) 2. Al Murabitun (Africa) 3. Al-Qeada (Afghanistan) 4. Al-Qaeda (Islamic Maghreb) 5. Al-Qaeda (Indian Subcontinent) 6. Al-Qaeda (Arab Peninsula) 7. Hamas (Gaza) 8.Palestinian Islamic Jihad (Palestine), 9.Popular Front for the Liberation of (Palestine), 10.Hezbola (Lebanon), 11.Ansar al-Sharia-Benghazi (Lebanon), 12.Asbat Al-Ansar (Lebanon), 13.ISIS (Iraq), 14.ISIS (Syria), 15.ISIS (Cauacus) 16.ISIS (Libya) 17.ISIS (Yemen) 18.ISIS (Algeria), 19.ISIS (Philippines) 20.Jund al-Sham (Syria/Afganistan), 21. Al-Mourabitoun (Lebanon), 22.Abdullah Azzam Brigades (Lebanon), 23. Al-Itihaad al-Islamiya (Somalia), 24. Al-Haramain Foundation (Saudi Arabia), 25.Ansar-Al-Sharia (Moroccon), 26.Moroccon Mudjadine (Morocco), 27.Salafia Jihadia (Morocco), 28.Boko Haram (Afrika), 29.Islamic movement of (Uzbekistan), 30.Islamic Jihad Union (Uzbekistan), 31.Islamic Jihad Union (Germany), 32.DRW True-Religion (Germany) 33.Fajar Nusantara Movement (Germany) 34.DIK Hildesheim (Germany) 35.Jaish-e-Mohammed (Kashmir), 36.Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (Syria), 37.Popular Front for the Liberation of Palestine (Syria), 38.Jamaat al Dawa al Quran (Afghanistan), 39.Jundallah (Iran) 40.Quds Force (Iran) 41.Kata'ib Hezbollah (Iraq), 42. Al-Itihaad al-Islamiya (Somalia), 43.Egyptian Islamic Jihad (Egypt), 44.Jund al-Sham (Jordan) 45.Fajar Nusantara Movement (Australia) 46.Society of the Revival of Islamic 47.Heritage (Terror funding, WorldWide offices) 48.Taliban (Afghanistan), 49.Taliban (Pakistan), 50.Tehrik-i-Taliban (Pakistan), 51. Army of Islam (Syria), 52.Islamic Movement (Israel) 53.Ansar Al Sharia (Tunisia), 54.Mujahideen Shura Council in the Environs of (Jerusalem), 55.Libyan Islamic Fighting Group (Libya) 55 (2): Oneness and Jihad in (West Africa), 56.Palestinian Islamic Jihad (Palestine) 57.Tevhid-Selam (Al-Quds Army) 58.Moroccan Islamic Combatant Group (Morroco), 59.Caucasus Emirate (Russia), 60.Dukhtaran-e-Millat Feminist Islamists (India), 61.Indian Mujahideen (India), 62.Jamaat-ul-Mujahideen (India) 63.Ansar al-Islam (India) 64.Students Islamic Movement of (India), 65.Harakat Mujahideen (India), 66.Hizbul Mujhaideen(India) 67.Lashkar e Islam(India) 68.Jund al-Khilafah (Algeria), 69.Turkistan Islamic Party, 70.Egyptian Islamic Jihad (Egypt), 71.Great Eastern Islamic Raiders' Front (Turkey), 72.Harkat-ul-Jihad al-Islami (Pakistan), 73.Tehreek-e-Nafaz-e-Shariat-e-Mohammadi (Pakistan), 74.Lashkar e Toyiba(Pakistan) 75.Lashkar e Jhangvi(Pakistan) Ahle Sunnat Wal Jamaat (Pakistan), 76.Jamaat ul-Ahrar (Pakistan), 77.Harkat-ul-Mujahideen (Pakistan), 78.Jamaat Ul-Furquan (Pakistan), 79.Harkat-ul-Mujahideen (Syria), 80.Ansar al-Din Front (Syria), 81.Jabhat Fateh al-Sham (Syria), 82.Jamaah Anshorut Daulah (Syria), 83.Nour al-Din al-Zenki Movement (Syria) 84.Liwa al-Haqq (Syria), 85. Al-Tawhid Brigade (Syria), 86.Jund al-Aqsa (Syria), 87. Al-Tawhid Brigade (Syria), 88.Yarmouk Martyrs Brigade (Syria), 89.Khalid ibn al-Walid Army (Syria), 90.Hezb-e Islami Gulbuddin (Afganistan), 91.Jamaat-ul-Ahrar (Afghanistan) 92.Hizb ut-Tahrir (Worldwide Caliphate), 93.Hizbul Mujahideen (Kasmir), 94.Ansar Allah (Yemen), 95.Holy Land Foundation for Relief and Development (USA), 96.Jamaat Mujahideen (India), 97.Jamaah Ansharut Tauhid (Indonesia), 98.Hizbut Tahrir (Indonesia), 99.Fajar Nusantara Movement (Indonesia), 100.Jemaah Islamiyah (Indonesia), 101.Jemaah Islamiyah (Philippines), 102.Jemaah Islamiyah (Singapore), 103.Jemaah Islamiyah (Thailand), 104.Jemaah Islamiyah (Malaysia), 105.Ansar Dine (Africa), 106.Osbat al-Ansar (Palestine), 107.Hizb ut-Tahrir (Group connecting 108.Islamic Caliphates across the world into one world Islamic Caliphate) 109. Army of the Men of the Naqshbandi Order (Iraq) 110. Al Nusra Front (Syria), 111. Al-Badr (Pakistan), 112.Islam4UK (UK), 113. Al Ghurabaa (UK), 114. Call to Submission (UK), 115.Islamic Path (UK), 116. London School of Sharia (UK), 117.Muslims Against Crusades (UK), 118.Need4Khilafah (UK), 119.The Shariah Project (UK), 120.The Islamic Dawah Association (UK), 121.The Saviour Sect (UK) x2 123.Jamaat Ul-Furquan (UK) 124.Minbar Ansar Deen (UK), 125. Al-Muhajiroun (UK) (Lee Rigby, London 2017 members), 126.Islamic Council of Britain (UK) (Not to be confused with Offical Muslim Council of Britain), 127.Ahlus Sunnah wal Jamaah (UK), 128. Al-Gama'a (Egypt), 129. Al-Islamiyya (Egypt), 130.Armed Islamic men of (Algeria), 131Salafist Group for Call and Combat (Algeria), 132.Ansaru (Algeria), 133.Ansar-Al-Sharia (Libya), 134. Al Ittihad Al Islamia (Somalia), 135.Ansar al-Sharia (Tunisia), 136. Al-Shabab (Africa), 137. al-Aqsa Foundation (Germany) 138. al-Aqsa Martyrs' Brigades (Palestine), 139.Abu Sayyaf (Philippines), 140.Aden-Abyan Islamic Army (Yemen), 141.Ajnad Misr (Egypt), 142Abu Nidal Organization (Palestine), 143.Jamaah Ansharut Tauhid (Indonesia)

   5. Yourdailytrending '

    @Jan Kaas nee loser. Onschuldige burgers. Het probleem is dat jullie overal mee bemoeien en landen kapot maken. Isis en taliban zij ook producten van het westen. Gelukkig begint Rusland en China wereld macht naar zich toe te trekken. Want het westen met name Amerika maak alles kapot.

  69. Thomas Bakker

   petities.nl/petitions/verbod-op-politieke-partij-denk?locale=en

  70. Jim Schreve

   Sta volledig achter ons leger mannen en vrouwen die hun leven wagen voor nederland🇳🇱👊

   1. Jim Schreve

    @Yoes het zit hem niet in de mensen uit het leger maar de mensen die ze besturen!er komt een tijd aan dat we ze hard nodig zijn en blijft hollands bloed.

   2. Yoes

    Voor olie bedoel je zeker

  71. Frank Slegers

   Öztürk is in mijn ogen niet de meest ideale persoon in de politiek en een turk in zijn kultuur en visie.

  72. Bart van Iperen

   Wanneer gaat Özturk terug naar zijn geliefde vaderland ?

  73. anoniem moet

   Waarom Turkse mensen zijn in Nederlandse parliament??? Begin met dit eerste

  74. Mac Jannis

   Dus er is geen vrijheid van mening uiting als ik de situatie onder de loep neem zo als dagelijks word beweerd. Dus Ozzy grijpt zijn kans om een eind aan de beschuldiging van de Armeense kwestie voor Turkije te maken en vrijheid van meningsuiting geld alleen voor de blanke man denkt Ozzy het gaat mooi niet door, en haalt uit naar zijn eigen parlement als een soort vrijheid strijder en wereld redder maar daarna werd hij bang toen er zo veel van zijn collega's op hem af stormden om zijn gedachte goed en uitspraken te bestrijden heeft hij zijn woorden gematigd en dat is dom zeer dom hij geeft hier mee aan dat hij inderdaad fout zat. Dan heb je geen standvastig stand punt. en verander je in een prooi. Ook die andere boerenlul is het hem overkomen. het Nederlandse politiek is net een zeilboot je moet mee zeilen anders ben je de dikste peniskokertje . je mag wel zegen die mensen zijn gedood maar niet vermoord het moet netjes blijven van het Nederlandse parlement en van mv Arib , voorbeeld het is net als een Gek die op roof moord is geslagen en wanneer die opgepakt is, zegt ik ben onschuldig, op zijn beurt zegt meneer de agent Oh ik heb u verkeerd begrepen ga maar gauw naar huis toe en tot ziens goeden dag. Het is wel zielig voor al die gedode mensen die totaal niets met deze moordlustige op roof geslagen bende mee te maken hebben . Waar nu de teller op anderhalf miljoen Irakezen onschuldigen zijn gedood .

  75. Eric Bosselaar

   Kwamen ze hem maar met 600 man uit de kamer trekken.

  76. Ominous

   Heel de DENK partij en al hun kiezers moet je gewoon per direct deporteren. DENK is een infiltranten partij die nergens anders op uit is om conflicten te veroorzaken en/of te verergeren of debatten te frustreren. Dit doen ze juist om de stabiliteit binnen onze regering te verstoren. Oftewel, ondermijning van onze democratie! Net als mevrouw Arib, die bewust debatten verstoort en afkapt. Ondermijning van onze democratie. Infiltratie uit het buitenland. Weg ermee!

  77. Pablos Pancake

   De gore, narcistische grijze wolf , totaal gespeend van zelf kritiek, net als alle moslims. De moderne nazis.

  78. tanner ars

   Onze militairen zijn heilig daar blijf je met je poten van af! Van mij mogen partijen als denk en pvv de deur uit!

  79. jef ton

   Beste OZTURK waar blijf je met de doden die nu vallen door het Turkse geweld. Daar zeg je niets over wat je bent bang voor je grote leider in Turkije

  80. NationalSniper

   Denk is nu eenmaal zeer anti-westers. En de denkbeelden van deze radicale club worden zeer breed gedeeld bij immigranten. Ga dan lekker weg naar een ander land. Maar die CDAer heeft ook boter op zijn hoofd. Onze militairen zijn door CDA en andere linkse partijen tientallen jaren verwaarloost. Nauwelijks nog materieel, worden op missie gestuurd met granaten die niet deugen. Ze worden als vuil behandeld. Een schande.