AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons NLsel-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

 • 101
 • 163

Reacties

 1. John Dobbe

  Op trekkers is dit super. Elk toerental met elke snelheid. Bij trekkers zie je ook wel dat ze hier nog 4 versnellingen achter doen voor minder verliezen

 2. Dinand Derksen

  Ik persoonlijk zou kiezen voor de bijzondere ervaring van de 508. Wat een bijzonder mooie auto is dat! Het geneuzel over klimaat dat via een touchscreen moet snap ik eerlijk gezegd niet zo. Dat lijkt mij bij uitstek een functionaliteit die je in een scherm of via een voice command doet, aangezien je toch niet de hele tijd je temperatuur zit te wijzigen ... ik tenminste niet.

 3. Nani audi gang

  Die mercedes heeft een turbo

 4. Know Your Enemy

  Great family car...thanks for the video

 5. Tim Visser

  Hé Tim, ik heb ooit van hem nog een 406 v6 gekocht

 6. Snikkelbek

  De Opel vind ik toch wel een veel dikkere auto om te zien.

 7. Detmer

  54-RT-TT geëxporteerd.

 8. RJL86

  CVT hoort niet in een auto thuis. Alleen bestemd voor scooters.

 9. Lonewolf rider

  Joeppie, je had het pedaal wel even mogen afstellen! 10 minuten werk een moertje draaien

 10. Jack Daw

  En toch ligt het model prettig op het netvlies. En een stuk comfortabeler dan het moderne spul.

 11. Roel van den berg

  CVT transmissie is verbeterd door Toyota, In een Toyota Yaris Hybride gereden onlangs. rijd uitstekend. Mijn ouders hebben een Mazda met CVT. schakelt prima, zuiniger dan de conventionele automaat. Ik zeg niks mis mee.

 12. S D

  Welke x7 heeft 3 turbo's ?

 13. Iwan van Es

  Ik houd heel van BMW, maar ik vind de i3 echt niks. Sorry, liever een 550i e60.

 14. A W1109

  Vind het een vreselijk truttig rijden. Maar met een oud Dafje kon je lekker achteruit racen. Toch is het leuk dat deze Hollandse uitvinding nog steeds gebruikt wordt.

 15. Jan van der Burg

  Gesprek tussen 2 auto journalisten met wat bewegende beelden. Zonder inhoud. Zeer slecht!

 16. Jesse Alfing

  Weet nog niet wat ik van die bmw moet vinden cla is veel mooier

 17. psychonaut038

  Uggly cars l

 18. rick

  Uhm .... The BMW with a turbo lag Not really a complimenti for this motor Maserati fior a old timer collector BMW for a single car owner

 19. a v

  Renault? Karakterloze burgermannetjes-autoos. En dan die idiote typenamen. Ik wil er nog niet dóód in gevonden worden. Geef mij die Peugeot maar!

 20. Niek Bagerman

  Gaan jullie nog eens een keer rijden met de vernieuwde Mercedes-Benz V-klasse?

 21. Capristo_R8

  Meest vreselijke uitvinding allertijden.

  1. redwhite_040

   @Doubledeepfried CVT blijft heel, DSG niet.

  2. jessehemmen

   @Doubledeepfried daar geef ik je gelijk in. Niks is perfect

  3. jessehemmen

   @A W1109 is300h a3 a1 golf heb ik geen verstand van. Ik zie op de achterkant golf staan.

  4. A W1109

   jessehemmen Welke Lexus tegen welke VW of Audi?

  5. Doubledeepfried

   ​@jessehemmen DSG is ook niet al te best, maar wel beter qua geluid/versnelling verhoudingen.

 22. Nick van Zanten

  Zo mooi gekopieerd van engineering explained.

 23. Daigo Saito

  CVT de meest waardeloze versnellingsbak ooit. De enige reden waarom ik mijn Honda Civic Hybrid heb weggedaan (zelfs na accupack vervangen op eigen kosten) Toeren schieten omhoog, enorm kabaal, minimale snelheidstoename. Iedereen denkt dat je enorm aan het racen bent terwijl je alleen een klein beetje sneller wilt rijden. Echt een inferieure optie tov. Normale automaat.

  1. Pieter Epeüs Wigboldus

   @Daigo Saito in de landbouw hebben ze een planetaire stelsel met hydro motor ipv electro motor, qua werking kijken ze op elkaar, alleen in de landbouw komen er veel meer krachten op, en is een juist toerental belangrijker dan in de auto. Ze hebben daar vaak naast nog versnellingen, zodat als de hydro motor 0 toeren maakt je 100% mechanische overbrenging hebt, en de overbrenging het meest efficiënt is qua vermogen en verbruik. Dus die combinatie is zeer fijn, alleen is die combinatie veel te zwaar voor auto's. Je hebt bijvoorbeeld een trekker met een 12 liter diesel motor met ook 500pk maar met een koppel van maar liefst 2300nm die wat meer te verwerken heeft dan vol gas over de snelweg rijden. CVT en vermogen kunnen prima samen gaan, alleen vindt ik de beleving van een handbak toch leuker.

  2. M vE

   @Daigo Saito Het laatste stukje is sws onzin als je een auto eenvoudig zuiniger kunt maken is er geen reden om dit te doen, scheelt jouw als gebruiker een heleboel geld. Qua vermogen op de weg brengen zoek de Lexus lc500h maar eens op. Hij is sneller naar de 100 dan een BMW 840i, met 20pk extra maar ook 200kg extra, dus heb zo een gevoel dat het probleem minder groot is dan jij zegt. En de kracht over acceleratie is ook een beetje flauw als jij een BMW pakt die 1:20 kan rijden is hij ook niet snel. De meeste cvts zitten in auto's gericht op zuinig rijden. De Lexus die ik noemde niet een die laat dus zien dat het prima anders kan.

  3. Daigo Saito

   M vE Klopt de rijervaring is als rennen op een hamstermolentje. Al de inspanning, nul accelleratie. Juist tijdens het accelereren, verliest de CVT door eindeloos verstellen van de aandrijving enorm veel vermogen! Een automaat haakt hem erin en gáát bijvoorbeeld de bakken van BMW die gewoon 350-500 pk standaard aankunnen. Milieuvriendelijke autos zijn auto’s van Bamboe. En zelfs daarvoor moet je natuur omhakken. Dus meer brandstof efficiëntie behalen dmv van een versnellingsbak is mij totaal onlogisch. 😂

  4. M vE

   @A W1109 Dat is waar natuurlijk, maar mijn argument blijft staan. Het zou mij heel erg verbazen als zeg Porsche of McLaren een auto zou bouwen met een CVT in plaats van de huidige bak die ze gebruiken hij langzamer zou zijn. Een CVT kan altijd het optimale vermogen uit de motor halen terwijl een traditionele bak afhankelijk is van versnellingen.

  5. A W1109

   @M vE Ze waren verboden toen de Formule 1 nog met een handbak bediend moest worden. Ik denk niet dat tegenwoordig een CVT sneller is dan een DSG systeem. Ik vind het wel leuk dat Van Doorne, 's erfenis voortleeft. Het blijft een Nederlandse uitvinding

 24. Aa Gg

  Deze wagens hebben maar 1 bestaansreden: leasemarkt. Je neemt enkel deze auto omdat je geen budget hebt voor een 3 of C klasse, en je niet wilt gezien worden in een 1 of A.

 25. Billie Bleach

  Duur. Heel duur. Allebei.

 26. alpcns

  22 low-IQ parkeerwachters hebben deze video negatief beoordeeld.

 27. makker008

  Alleen erg lullig dat je na ruim 100,000 euro te hebben afgetikt, dat je eruit getrokken wordt door een mini die bijna de helft minder kost......En die ligt ook als een huis en levert veel fun voor je geld.

 28. di ho

  Ik heb de wagen ook getest en vindt hem niet echt een zuivere sportwagen. Maar dat beschouw ik als iets positiefs. Want hij is wel de perfecte GT voor alledag! En in die hoedanigheid heeft hij geen enkele concurrent. En al zeker niet aan die prijs... Als GT is het een koopje! In België dan toch... ;-) Ik ga er al vast één bestellen om dagelijks, comfortabel, mee rond te toeren!

 29. Z. Weertje

  De conclusie mag zijn dat de Smart: Veilig is, betrouwbaar, hip en absoluut voor coole gasten! En eerlijk is eerlijk, een rit van 300 km doe je moeiteloos met zo`n karretje per dag en zonder extra vermoeidheid en idiote bonnen vanwege snelheid! Ga zo door Karel, ik lach me dood om die gekken die alleen in een grote bak zitten en zich gek betalen aan benzine :)

 30. Richard Vledderman

  Maar toch een relatief lage topsnelheid. Hoe kan dat?

 31. Bertje Tops

  Jammer dat de oude S60 Geen T versie is in de test

 32. Joeri V.

  Ik begrijp nog altijd niet de mensen die in zo een (zware) crossover eebn 3 cilinder kopen. Meestal krijg je na het gewoon worden van de motor, de nadelen die naar boven komen met relatief laag vermogen. En dan gaan de mensen klagen... Dat weet je toch op voorhand. De tce 130 is een goede basismotor. Ikzelf heb Clio 5 rs line dci 115 besteld. Mijn vorige was een dci 110(Woon in België) .Ik weet als ik naar een dci 85 zou hebben gegaan dat dit ging tegenvallen.

 33. inflatable2

  Wees eerlijk, die 4-cylinder versie is alleen gemaakt omdat zo'n auto anders totaal niet verkoopt in landen zoals Nederland waar er belachelijk veel belasting op uitstoot geheven wordt.., In landen waar dat niet of veel minder het geval is is het prijsverschil met de V8 veel kleiner en zullen de meeste kopers van zulke auto's nog steeds voor die dikke versie gaan (zoals in de VS b.v.).. De V6 was eerst het "instapmodel" maar heeft dus helaas plaats moeten maken voor een uitstootvriendelijkere 4-cylinder.. Zelfde verhaal heb je ook gezien met de vorige generatie BMW Z4 en de Porsche Boxter.. Kopers die moeten sparen voor zulke auto's willen het niet maar worden gedwongen door allerlei fiscale maatregelen van overheden, terwijl er voor de mensen met echt geld teveel nog steeds de topmodellen met dikke motoren blijven..

 34. Sunflower

  Zulke kleine wagens voor zo een hoge prijs, Neen Bedankt. Hier heb je een Toyota Rav4 of Mazda Cx-5 voor gekocht

 35. Carpe diem

  Balen als een stekker.

 36. Steven Dennis

  Muchas gracias, me gusto el video

 37. onderweg met treinen leven genieten van treinen

  hiero tante Bas door de bocht, leent een dikke Porsche wat laat die achter een sisi seat wagentje

 38. Thijs Oudehengel

  Doe mij maar een 5 serie van 1 jaar oud voor dat geld.

 39. IwillBwaiting

  Moderne 4 deurs coupe. Volvo S60, bouwjaar vanaf 2000.

 40. Marcel Marcelifications

  Logans zijn altijd leuk geweest. Was altijd zeer enthousiast vanaf het begin. Ben aan mijn tweede MCV.

 41. Pfuf OO Stuff

  Oh gelukkig maakt hij veel lawaai anders kunnen ze niet tonen waar ze in rijden. Tiefus herrie

 42. Linda Offenbach

  Wat een totale kul over de historie van een hand geven... de media geven er weer een eigen spin aan hoor... De Volkrant kwam ook al met diezelfde nonsense... dat het eigenlijk niet nodig is....? De handdruk wordt gezien als bevestiging van een onderlinge band (!) Daarom bij deze een dikke dislike deze keer. Wiki: De handdruk wordt onder meer beschreven in het Nieuwe Testament en in het Chinese Boek van de Han, beide zo'n 2000 jaar oud. In Europa gaat men ervan uit dat de handdruk al bestond in het oude Griekenland. Op Griekse vazen uit de vijfde en vierde eeuw voor Christus wordt de handdruk afgebeeld. In de Arabische wereld meent men dat de handdruk in Jemen is ontstaan. Soms noemt men de in het Romeinse leger wijdverspreide cultus van Mithras als oorsprong van het handdrukritueel. De verbreiding van de handdruk in de moderne tijd hangt vooral samen met de opkomst van het gelijkheidsidaal. Bij religieuze secten als de quakers en bij broederschappen, gilden en verenigingen, zoals de Vrijmetselarij en de Padvinderij, speelt de handdruk een belangrijke rituele rol. De handdruk wordt dan gezien als de bevestiging van de onderlinge band tussen de leden.

  1. Marcel Marcelifications

   Linda Offenbach Hè? Wat?

 43. Dirk-Jan Dijkman

  Toch eens een circuittestje doen met dit soort auto's. Zandvoort is beschikbaar....

 44. Stef de Laat

  Deze play mobile achtige, perfect rijdende, auto is wel een hele fijne complete bak. Die gast had idd beter een bbq kunnen gaan lassen.....

 45. hendrik jan

  Turquoise is hip, blauw niet

 46. ES ESESES

  Man man man wat een zak hooi. 'Het is zeker geen S-klasse'. Goh.

 47. Vinimo Debeste

  Die BMW heeft een beetje het virus van de Fiat multipla 😬

 48. Jochem de Ruijter

  Onzin.., ik zie nog best veel Corsa B's rondrijden. Mooi zijn ze vaak niet. Maar ze rijden wel.!! De Corsa A is jammer genoeg wel verdwenen uit het straatbeeld.(roest)

 49. Mike Hydropneumatic

  Toen luxe geen luxe was. Gewoon vergeten deze hokken.

 50. K K

  Maakt niet uit welke bmw het is ik zou Mercedes altijd boven bmw kiezen...

 51. branco6942

  Vreemde test................... immers de 1.3 , het vorige model dus , heeft 94 pk deze de 1.2 heeft 90 pk , de 1.3 heeft 118 nm koppel en de nieuwe 1.2 motor heeft 120 nm koppel dus onderin meer trekkracht dan de 1.3............... vreemd genoeg wordt alles in deze test fout opgenoemd beter je huiswerk doen dus!!! en deze oerbetrouwbare Suzuki Swift gaan vergelijken met de onbetrouwbare troep uit Europa en zeggen dat die Europese troep op een hoger niveau staat dan deze Swift is al helemaal een giller!!! , waardeloze test dus.........................

 52. seezu84

  Zielloze leasebak

 53. Johan Geysen

  Mooie auto, die Mercedes, maar wat een prijzen ... Dan weet je meteen dat hij en de BMW auto's zijn die vooral zullen worden geleased en pas na enkele jaren als occasion in handen van particulieren komen. Al zou ik er ook dan mijn geld niet echt aan durven geven: ook ik bevrees nl. een beperkte levensduur van die motortjes die t.o.v. hun cilinderinhoud logischerwijze te veel vermogen leveren. En de hoge kosten die daarbij komen kijken als je die toch wil verlengen. Die BMW valt vooral door de mand als premium-product, vind ik. Zijn stijl doet idd. wat denken aan die van een bepaalde Kia, maar dan minder goed gelukt, de binnenafwerking lijkt van lager niveau als bij de Mercedes en dan is er die niet altijd soepele werking van motor en versnellingsbak. Samen met die vreemd blijvende overstap van achter- naar voorwielaandrijving bij de kleinere modellen wekt dat laatste de indruk dat ze mensen die wat rijplezier zoeken niet meer willen aanspreken. Wat dan nog de meerwaarde is van ten minste dit model?

 54. Zoubeir's World

  Ja ook een BMW heeft een achteruitkijkspiegel. Ze hebben alleen geen knipperlicht.

 55. Rooie Mercedes

  de mercedes, blijf die belachelijk grote nieren van bmw echt lelijk vinden maar voorlopig gaat mijn cls 1ste gen nog wel ff mee

 56. A T

  Ik hou niet van crimineel auto😈

 57. AMR15H

  Tek gek voor woorden toch. Zit je dan, in een auto van €50k met een 3 cylinder die 0-100 in 9 sec. doet. Komt er opeens een KIA ProCeed GT van €35k naast je staan...

  1. IwillBwaiting

   Het kopen van een KIA voegt niet zo bar veel toe aan onze nationale danwel Europese economie. De BMW of Mercedes zijn vanaf ongeveer 37k. Is het jou die 2k waard, op de lange termijn.... ?

 58. BlueBird022

  Twee van de leukste presentatoren! Leuk dat over Dacia's! Dacia spreekt mij ook zeker wel aan.

  1. Marcel Marcelifications

   BlueBird022 Inderdaad de leuksten. En de beste. Zijn er maar een paar die echt niet goed zijn trouwens. Haha.

 59. Bas Juk

  54-RT-TT, Geëxporteerd helaas.

 60. Martijn Vaandrager

  54, vorige jaar geëxporteerd, misschien weer terug naar het oosten?

 61. Jelmer Oosterlaken

  Hallo autoweek, zouden jullie eens een keer een vergelijk willen doen tussen redelijk simpel uitgevoerde Opel Vivaro, VW transporter, Hyundai H200 en Ford Transit. Denk voor veel mensen (ZZP'ers en dergelijken) een handig vergelijk, misschien zelfs wel als occasions.

  1. L.GH. Djoetma

   Ipv de Vivaro zou het wellicht logischer zijn de Citroën Jumpy te nemen, aangezien dat het origineel is? In het geval van occasions maakt het minder uit, al zie ik dan het liefst gewoon de Renaul Trafic. Ding is alleen wel dat bedrijfsauto's vooral afhankelijk zijn van welke deal ervoor gemaakt kan worden met het oog op de uitrusting. Ze zijn zeker niet hetzelfde, maar als ZZP-er pak je natuurlijk gewoon de beste deal en niet de auto die een betere ervaring biedt. Door de verregaande aanpasbaarheid, scheelt dat verschil sowieso niet echt. Zelfs in de grotere klassen waarin je auto's als de Iveco Daily en Mercedes Sprinter tegen komt is dit niet zo.

  2. KB

   Inderdaad, wat mij betreft nemen ze ook bedrijfsauto's in het 'asortiment' op. Voor vrachtwagens heb je de Truckstar, maar voor busjes? Interessant voor de mensen met een eigen bedrijf en de zzp'ers!

 62. Niels Gerritsen

  Wat tekent BMW toch misvormde auto’s de laatste jaren. X4/6/7, de GT’s en nu die ingedeukte coupe’s. Doe mij maar een mooie 3 of 5 serie. Mercedes doet het toch beter met die kleine coupe’s.

  1. AMR15H

   Volledig mee eens. Ik vind de 8 serie er ook niet bepaald aantrekkelijk uitzien trouwens. Jammer dat de 6 serie uit productie is.

 63. Ezito improved

  dit was het meeste geforceerde nuttelose gesprek ooit.. doet me denken aan de basisschool wanneer je ouders je vertellen dat je moet praten en aandacht geven aan de meest gepeste jongen van de klas....

  1. Jan van der Burg

   En geen inhoud. Zelfs de kleur werd niet met naam geschreven, ook al gaf ie een «11».

 64. Dries Vandenbulcke

  De Ferrari krijgt hier zeker men voorkeur

 65. metro2002

  De ultieme zinloze egobak. Het sarcasme van Nick is wel weer heerlijk.

 66. René Vermeule

  54-RT-TT hij leeft.........

  1. ggj1987

   René Vermeule Die is geëxporteerd

 67. BMW Turbo

  Dikke wagen! Mooie kleur maar inderdaad totaal overbodig

 68. ///Vieke

  Een x7 met 3 turbo’s? Eerder 4.. zelfs voor een auto journalist is het niet meer duidelijk 😅

 69. Savio Amsterdam

  Goed verslag. Verwacht je inderdaad niet dat er een vier cilinder in zit als je een dergelijke auto ziet rijden. Maar gelukkig blijft het een genot om te zien!

 70. Chris S

  Wat dachten ze bij BMW toen dit ding van de tekentafel kwam... holy shitballs

 71. MazeMouse

  Het verstand zegt de Mercedes. Het hart zegt de Ferrari.

 72. Dennis Koenderink

  8:29 ‘Een briefkaart sturen’, hoe jaren ‘80/‘90 is dát? 🤣 Jullie Logan bestaat nog steeds trouwens! APK is alleen wel verlopen in sept 2019 dus ik weet niet of ie nog enigzins rijdbaar is.

  1. Edwin Veenstra

   Is geëxporteerd volgens de RDW

 73. j669

  Als je de letters X5M in een andere volgorde zet krijg je een auto waar je veel meer plezier aan hebt voor veel minder geld

  1. BMW Turbo

   Lekker te vergelijken met deze auto..

 74. Galen Marek

  Grappig 🤣, "de file is het enige moment op de dag dat we alleen zijn", als we alleen waren in de file dan was er geen file.

  1. Marcel Marcelifications

   Galen Marek maar we hebben allemaal begrepen wat hij bedoelde. Denk ik.

 75. Marnix Hamann

  Fijn weekend allemaal!

 76. manofalltrades

  Is het nodig "English subtitles!"? Er bestaat wel programma's met betrekking met auto's in het Engels!

 77. Kaan Erdem

  Bah!

 78. Wesley T

  Die BMW is absoluut geen Gran coupé, met die lelijke rare hoge kont, als ze dit nu een Gran Turismo (GT) model hadden genoemd had ik me nog kunnen aansluiten bij het rare design, de GTs zijn altijd wat rare eenden geweest :p

 79. अनिश्

  00:27- 00:30, die BMW is afschuwelijk.

 80. GamersWatch

  Weet iemand hoe je bij het scherpje bij het stuur de trip veranderd naar kilometerstand.

 81. Art Key

  Nog een reden waarom BMW op z’n retour is. Kia geïnspireerde voorwiel aandrijver.

 82. Niek THE

  Die BMW lijkt verdorie wel op een oude Ford Mondeo af en toe.. Man man man, waarom BMW?

 83. miraamshah

  Mensen die deze auto’s met deze poepmotoren aanschaffen horen niet op de snelweg

 84. Lukas Brink

  Een nette CLA of een look a like Suzuki Kizashi (jaja wie kent em nog). Toch die Benz maar dan..

  1. Chris S

   Zelfs die is mooier dan deze BMW

 85. miraamshah

  Mensen die deze auto’s met deze poepmotoren aanschaffen horen niet op de snelweg

 86. ketel binkie

  Die nieuwe S60 is echt een prachtige auto en zoveel mooier dan de Duitse rivalen. Zie hem regelmatig rijden en net als de Lexus IS een echte koppendraaier.

 87. M4004139R S203

  2 pieces of ugliness and plastic fantastic... With prices far from fantastic.. '

 88. q q

  Normaal ben ik veel meer van BMW dan van Mercedes maar wat is deze BMW slecht gelukt. Die CLA vind ik best mooi, in de 45 AMG uitvoering zou ik hem dan ook graag willen rijden. De BMW daarin tegen vind ik ontzettend lelijk, design klopt totaal niet.

 89. Marcel Wolf

  Blijf de BMW niet mooi vinden. Design klopt op één of andere manier niet.

 90. Martijn Nijhof

  Ik blijf BMW en Mercedes echt lelijke auto's

  1. Rosario gonzales

   Ik niet

 91. Tinus Plotseling

  Inderdaad een flinke pruik Marco 😁

 92. Ralph0509

  Azijnpisser

 93. IGM Infographicmedia

  Zijn de designers bij BMW fan van de Transformers ofzo? De Benz is veel fraaier gelijnd het interieur ook overigens.

 94. Jo Jo The Crazy Clown

  Er moet nog een donkerbtuine zonnestrip op de voor ruit

 95. 234jari234

  Misschien ben ik iemand die meer in het verleden leeft dan in het heden maar de respectievelijke concurrerende auto's van zowel BMW als Mercedes hadden begin jaren 2000 ongeveer dezelfde afmetingen en meer binnenruimte. (BMW E46 en Mercedes W203) Fabrikanten moeten gewoonweg stoppen met het produceren van dit soort nutteloze auto's voor mensen met teveel geld. Het dient geen enkel praktisch nut behalve dat de zakken van Mercedes en BMW rijkelijk gevuld worden, jammer dit.

 96. Luka IJzendoorn

  Honderdste like!👍

 97. ChickenLauncher

  haha mooi coronakapsel

 98. G Jongerman

  Gisteren nog een X2 met dezelfde motor gereden. Kan me volledig vinden in het commentaar van Marco.

 99. seezu84

  Wat een prijzen voor instap modelletjes.. 3 cilinder voor 52K? En die andere 46K voor 136PK'tjes? Welke gekken betalen dit nou? Ga dan liever voor een Volvo S60 T5 250PK en 8-traps automaat voor deze prijzen. Heb je nog tenminste rijplezier.

  1. derbi senda

   Wesley T Het onderstel van een 218 is nog altijd veel communicatiever dan dat van een Volvo.

  2. AMR15H

   Ongelofelijk dat dit kan he. Zoveel betere auto’s die je met dat geld zou kunnen halen. Ik noem een Audi TT, S3, Mercedes A250, BMW M135i, Infiniti Q60, etc...

  3. Wesley T

   @derbi senda Ik weet niet wat je leuk vind aan zo'n afgeknepen motortjes met 3 cilinder, totaal niet premiumwaardig en al zeker niet sportief of comfortabel. Ik denk dat je meer aandacht hebt voor de glimmende badge dan de rest van de wagen 😂

  4. derbi senda

   Zo’n Volvo is echt dood saai om de rijden