• 2 203
 • 174 887 232

Reacties

 1. Said Boudriz

  Gelukkig hebben ze bij VI nooit reclameblokken.

 2. Jordy Kroeze

  Welke docu over de Lazio “supporters” heeft René het over?

 3. piet scheef

  Ouwe snoept

 4. Don Lavos

  3:52 beste stukje van het filmpje

 5. MrWiredead

  Gewoon van het veld af stappen, tegen partij de punten geven als scheids klaar ! Hop zo gaan ze wel nadenken voordat ze hun club de das om draaien..

 6. Mohamed Razzouki

  stand up right now and fight against racism ✊⚽

 7. guitarronio ronio

  zodra rene enthousiast over f1 begint, overruled johan hem altijd gelijk met wielrennen zooo irritant!!

 8. ilona b

  Voetbal van toen en nu is net rugby is net een slagveld. Over van donker of blanke spelers ieder is gelijk gaat om voetbal en dat heet fair play wees gelijk als 1

 9. mikey2385

  White privilege = Real Als je nooit gediscrimineerd bent zal je (haast) niet tot een goede oplossing komen. Leave it to the whites to solve racism 😂😭😒

  1. Nigger Faggot

   Precies, een "goede oplossing", zoals doodstraf voor racisten, reparations, affirmative action en diversiteitsquotums.

 10. J A

  Racisme is uit den boze. Mag niet en kan niet. De domheid ten top. Maar laten vooral voetballers niet de moraalridder uithangen met hun megasalarissen. Gaat hij van het veld lopen? Hou toch op. Blijft hij dan van het veld? Als zijn salaris in gevaar loopt, stat hij week daarop gewoon weer op het veld. En.....hoe gemakkelijk voetballers contracten schenden. Moet je als gewone werknemer eens probreren. Trouwens voetballers blinken niet uit in intelligentie. Blijkt weer uit de verklaring van deze voetballer. Het is een statement op basis van emotie.

 11. joost1v

  Wat is het schemergebied waar Rene het over heeft? Die meiden waren 13 en 14 jaar oud. Weet Johan wel hoe fout het Engelse koningshuis was in de oorlog? Edward de 8e heeft zo zijn best gedaan om een puppet van Hitler te worden.

 12. J sbt

  Moraalridder Johan. Flikker toch op. Hij bekijkt het niet vanuit het hele plaatje. Alle topclubs gaan. Wk wordt er gehouden. Ongelooflijk

 13. J sbt

  Ronald laffe coach

 14. dominic k

  Praatjes vullen geen gaatjes,eerst wereldkampioen worden en dan pas groot doen!

 15. Max D

  Willem visser wie neemt deze loser nou serieus

 16. Khadija M

  Johan is zelf een racist man man man

 17. Max D

  Willem visser wat een loser

 18. Sam Blokland

  Ben het eens met Johan

 19. Nefarias Bredd

  Lijkt alsof Gijp niet weet wat er speelt met Epstein, want dit specifieke 'schemergebied' is heel wat anders dan 'een ouwe lul op een feestje die een slippertje maakt met een jonge meid'.

 20. Aart de Vletter

  Check van Gelder

 21. Trueblade

  Politiek en voetbal kan niet gescheiden zijn als de politiek beslist om slaven te gebruiken om hun voetbalstadions te laten bouwen tot aan hun dood

 22. Han Vroman

  Als de zwarte gemeenschap wat minder overgevoelig zou reageren op alles wat naar racisme riekt, gaat het vanzelf over...

 23. loveisthething

  Dat stomme lachje van die Gijp.

 24. DB Walker

  Kerst, Pasen of Pinksteren ... Johan heeft gelijk!

 25. Frostbite

  Fijn dat Max zijn werk goed doet. Net als de kaasboer,bakker,groentenboer,kapper,supermarkt personeel.melkveehouder,groenteteler,fietsenmaker,onze boeren,enz. Het zal wel,een knaap in een racewagen.

 26. mrn95

  Waar ik gewoon ziek van word is dat we niet eens blij kunnen zijn dat we er weer bij zijn. Maarja het is natuurlijk al lang duidelijk dat het slechte nieuws aantrekkelijker is. Ja ze speelden slecht, maar schijt aan! We zijn er weer bij.

 27. L W

  Gijp slaat ff de plank mis zeg poeh

 28. Nefarias Bredd

  Nu wil ik reageren voor ik het hele gesprek heb gehoord, maar als Johan het woord 'verwend' gebruikt om verkrachting van een meisje te omschrijven, kan ik dat niet minder dan walgelijk noemen. Goed, nu checken of hij het echt zegt. Edit: -die titel kan echt niet. -hoe ik bedacht dat het Johan z'n woorden waren snap ik niet. Ik dacht echt dat er 'Johan: Natuurlijk heeft prins....' stond.

 29. fredster

  Dude's an idiot; it wasnt a nazi salute; its a supporter making a "off" gesture. Go watch the moving footage. But I guess the lie is just too convenient to take it back.

 30. Nefarias Bredd

  René en Johan praten over een kwestie waar ze beiden overwogen gedachten over hebben.

 31. Benalmadena5

  Hahah hij zat in een pizzeria,tuurlijk de ironie ,hij geeft het gewoon toe, als je een beetje op de hoogte ben van pizza gate.

 32. Hendrie Kelder

  Dronk ik toen nog?🤣🤣

 33. Ed Win

  Oplossing is eenvoudig volgens mij. Supporters die dit doen willen maar 1 ding voetbal kijken. Dus wedstrijd staken, supporters van de partij die dit doen allemaal het stadion uit en de tegenpartij laten zitten, als het vak leeg is de wedstrijd hervatten met de mensen die het wel leuk willen hebben. Achteraf supporter opsporen, royeren en met naam in clubblad vermelden dat hij er uit ligt.

 34. Shawn Francis

  Johan, de Groenlinksers zijn het met jou eens. Ik hoop dat dat genoeg zegt over jou waardeloze mening.

 35. Khalid Chatrioui

  allemaal blanke mannen die pedo's zijn toeval ??

 36. twan vd weijden

  Ik ben een grote Johan fan. Maar idd wat eerst René en daarna jij zeggen er politiewerl van maken geen clubwerk.

 37. Rob Van der Palm

  Rene heeft gelijk // Johan heeft gelijk

 38. Gorgelodokus

  Verkrachten met verwennen verwarren... Dan ben je echt lager dan het hellevuur. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 39. Scrummie 1.0

  Wilfred was gister ongelofelijk irritant.

 40. Aldert Kloostra

  Eigen belang voor Johan. Boek moet verkocht worden

 41. F S

  Johan wil van het veld lopen tegen racisme, maar stemt wel fvd 😂 Split personality!!!

  1. Rika Bok

   Waarom?

 42. Ricardo v. Duuren

  Johan heeft gelijk in mijn ogen, behalve met die trut van Mark Rutte. Als je professioneel bent, bijt je ff door.

 43. Mounir Tachinardi

  Genoeg idioten hier die het WK in Qatar veroordelen, maar ondertussen wel zaken doen met zulke landen, daar werken en daar op vakantie gaan. Of gaan schelden op Turkije, maar ondertussen wel daar goedkoop Al inclusive op vakantie gaan.

 44. Erik Rikkem

  Helemaal gelijk!!

 45. Nellie Rutten

  In de vroeg twintigste eeuw toen er door de regerende elites werd geschreven over hoe ze de zelfbeschikking van de bevolking middels de door hen opgeleide en in dienst zijnde specialisten zou worden ontnomen werd er al gesproken over hoe men stadions en arena's zou bouwen om zo de kinderlijke en onnozele conformerende stammen cultuur te creëren die de paupers en proleten buiten hun kleinburgelijke fabriek en ambtenaren baantjes en loonslaven bestaan gevangen zou houden in kinderlijk oppervlakkig en nutteloze activiteiten. Dit alles om ze zoet, mak, verdeeld en onnozel te houden over de zaken en de machten die echt hun leven beheersen en aansturen en dan moet je als samenleving ook niet raar staan te kijken dat er allerlei dom randdebielen gedrag bij zoekers als professionele sport komt kijken want daar is het voor gecreëerd. Dat iedereen zo over elkaar heen valt vanwege de morele verontwaardiging is vooral omdat ze allemaal goed geld verdienen met deze onzin. Moet dan ook wel lachen als ze het over homo's of mietjes in voetbal hebben helemaal wanneer ze het zelf over zoiets kinderlijks en achterlijks als voetbal of "topsport" in het algemeen hebben alsof het er ook maar iets toe zou doen in het werkelijke bestaan van mensen. Nog als het is allemaal in het leven geroepen om de kinderlijke mentaliteit te kweken in volwassenen die er voor zorgt dat ze geen idee hebben wat er echt speelt en dan moet je dus ook niet raar staan te kijken dat er kinderachtig dom gedrag uit zoiets als voetbal voort komt. En ga je dit serieus lopen staan te verdedigen dan bewijs je gewoon dat je zelf ook een kinderachtig figuur bent dat bij de kudde van de heren met haantjes gedrag wil horen. Brood en spelen dat is het en niets anders, en niets is momenteel toepasselijker dan brood en spelen als je beseft dat ooit historisch gezien het begrip brood en spelen zijn hoogtij dagen beleefde op het moment dat her romeinse rijk op instorten stond.

 46. QuePasa TV

  eerlijk is eerlijk de waarheid is onthult door Derksen hahaha

 47. QuePasa TV

  mark rutte de man waarvan we allemaal nog 1000 eu per Nederlander kregen?

 48. mardi jansen

  Deze voorzitter zou geen stadion verbod durven geven omwille van mogelijke represailles? Maar zodra fc den bosch er voor kiest om te gaan rellen dan schuwt men het uitdelen van stadion verboden absoluut niet, sterker nog, dan gaat men maar al te graag aan de gang met beschikbare camera beelden om bekende relschoppers er tussen uit te pikken. begint er al gauw op te lijken dat men een bepaald climaat wil creeren hier in nederland.

 49. koensiemerink

  Die Derksen kan wel snoeihard zijn maar hij moet dondersgoed weten dat mensenrechten belangrijkste is in het leven is want als Derksen zegt van Diep schamen vind ik zo optimistisch over het gaat juist om het belang te zijn voor de WK in 2022 die daar gehouden word dus ik vind mensenrechten belangrijkste is want stel dat er niet zal zijn ben je nergens anders veilig meer zo moet je ook zo zien

 50. Death Rager

  dikke 50 duizend euro boete voor elke racist EN een stadionverbod EN ervoor zorgen dat dit soort malloten NOOIT meer ergens kunnen werken. zeg nee tegen racisme? nee, DOET WAT tegen racisme. al die acties tot nu toe zijn nutteloos. alleen drastische maatregelen helpen tegen drastische idioten.

 51. Simon Sloototter

  Hoera!!!! Politiek correct en braaf nederland hebben weer een nieuwe hype.

 52. Casa-Blanca

  Die jongen van de Hitler groet is al aangepakt...

 53. Tom Bruynen

  dat trainers gelul over resultaat voetbal wordt je toch ook moe van. hebben gelijk gespeeld tegen noord Ierland en zij hebben een penalty gemist. Terwijl als je normaal speelt met propper en boadu of hoe je het ook schrijf. win je gewoon met 0:2

 54. Kesha Nation

  Wanneer sterft die nutteloze hond van een René eens? Ik blijf maar wachten

 55. The Stamford

  René NeroMinded van der Gijp

 56. Salvatory beertruck

  Vindt Wilfred trouwens ook niet top,heb altijd meer genoten van Barbara Barend.

 57. Doland Drumpf

  Ik vind het ergens schandalig dat Derksen een politicus een trut noemt zonder enige onderbouwing.

  1. ? ?

   Het is wat .

 58. Doland Drumpf

  Racisme zit altijd bij de rechtse medemens. Toevallig veel FvD en PVV stemmers onder het VI volk.

 59. Brian

  René heeft gelijk. Dit is de taak van de politie en het rechtsysteem.

 60. Tom Hardy

  Je kan je maar ergens druk om maken

 61. Valentino Z

  Het enige wat ik zie is dat Genee geïrriteerd raakt omdat Johan een persoonlijke opmerking naar hem maakt.

 62. Riggs 010

  En in dit geval is Johan te oud!

 63. youri wit de

  ‘Dan is ze 17! Daar zit potentie in!!! 😉

 64. Perry Kettler

  Johan heeft gelijk. Maar dan je nergens naar toe, want als je in Nederland of Bulgarije op trainingskamp gaat, steun je racistische landen.

 65. Knowledge#1

  gijp grappiger dan andre van duin van vroeger? nooit

 66. Paul Wevers

  Ik heb een mening. Fijn he.

 67. ajax Amsterdam

  Wat een zeikerds allemaal alles is maar racisme

 68. TSLstudio

  Sowieso siert de vos erbij!!!

 69. cimbomlar aslanim

  In een land(nederland) met een pedofiele partij is dit allemaal normaal

  1. Piet Vergiet

   Normaal ? en welke pedo partij ?

 70. Parkstad Promedia

  Ik denk eerder dat Derksen zich eens diep moet schamen voor het vorstelijk salaris dat hij opstrijkt om elke week weer zijn nietszeggende mening te verkondigen waar niemand op zit te wachten ... ben benieuwd of hij het WK gaat volgen in Quatar ... de smiecht !!!

 71. Sasquatch94

  Toch wel goed gesproken van Peter

 72. Black 40

  Bij deze er is een oorlog René blijf maar lekker lachen, er komt heus een dag voor die mensen die het moeilijke hebben met deze traditie ook zou lachen .zoals de joden het weer konden lachen na 1945 .niet vergeten .

 73. Donna-Nia Jonathan

  René is ook één vn die grote racist

 74. Joe Tjoep

  Je ziet dat de chemie uitgewerkt raakt en dat er irritaties ontstaan die eens niet gespeeld zijn, dit is waarschijnlijk het laatste seizoen.

 75. Icarus

  Ping Pong Comet Pizza zeker haha

 76. Smileyy_

  Die Rutte is echt een legend en hij lacht ook nog is. Echt een legend!😂

 77. Sander_ AFCA

  Gijp als je ooit nóg meer politie en ME wil zien, kom eens naar Quick Boys-Katwijk

  1. ? ?

   Stoer

 78. DJ B-Solo

  Kan iemand het filmpje van Gijp en Spanjer in t Amstel voor mij terugvinden ?

 79. Knowledge#1

  1:36 huuuuuuuh, hahahahah wtf was dat

 80. wreagfe

  Zijn er EK wedstrijden in Italië of Roemenië? Want als Gino gaat weglopen dan is dat toch wel een zwakke schakel? Ik hou van Gino hoor. Als ik voetballer mocht wezen in een volgend alternatief leven dan zou ik hem willen zijn. Maar weglopen heeft echt geen zin. Wat wel nodig is, is dat clubleiding, KNVB ed zich productief opstellen zodat je niet van het veld hoeven te lopen, omdat je weet dat er met die achterlijken gedeald zal worden.

 81. wreagfe

  Ik ben het met beiden eens. Met weglopen bereik je niets, en misschien zelfs het tegenovergestelde. Aan de andere kant moet je als club deze mensen voor het leven weren. Maar voorlopig gebeurt er niets. De KNVB moet het bij de club neerleggen. Los het op. Dan kan de club kan kijken hoe ze het oplossen, als ze het maar oplossen, desnoods met hulp van justitie. De politiek moet zich hier al helemaal niet mee bemoeien. Dan krijg je PVV (niet jij Bosma, jij bent ok) versus Sylvana toestanden, en dat is nu net het probleem. René zegt het simpel, maar hij heeft wel een goed punt: gezond verstand. Vrijwel niemand, afgezien van wat doorgesnoven zelfbenoemde hooligans zonder leven vinden het wel ok om bruine mensen racistisch te bejegenen. Dat heeft enkel met gezond verstand te maken, niet met ras, achtergrond, religie, of je nu Brabo bent of Rotterdammer.

 82. Fidel Guevara

  Mensen moeten niet zo zeuren, wees gewoon blij met je eigen ras en jank niet over wat anderen zeggen! Gewoon rustig blijven.

 83. Bell Hamel

  Sinds wanneer is Johan ineens politiekcorrect?

 84. Stretch Equalz

  Sjielini

 85. Malik malik

  Zet ondertitteling aan vanaf 0:50 😂

 86. judas crim

  Waar blijven koeman & z'n aanvoerder nu, wat in Qatar gebeurt is toch wel iets erger dan sinterklaas liedjes zingen. Dus allemaal het veld af (in dit geval er niet heen) als ik de persconferentie goed heb begrepen. Applaus voor de rechte rug van ons oranje 👍

 87. Substantia Negra

  Die Johan is ook een druiloor jonge. Als je maar even googled... Als je dat namelijk doet zie je hoeveel NEDERLANDSE bedrijven in Qatar zitten. Haal die dan ook terug. Die wolkenkrabbers van nl bedrijven zijn echt niet door Nederlanders gebouwd hoor. En niet alleen in Dubai Qatar maar ook in Ksa en die hele regio daar. Begrijp die verontwaardiging van Johan niet zo, of heeft hij een andere agenda?

 88. INA ANI

  De corrupte tyfuspolitiek, krijgt overal de schuld van, omdat het een corrupte bende is die het land besteelt en verkoopt aan Brussel, vandaar VVD-Misdaadgroep lid Derksen!

 89. Peter Simson

  wat is die hendriks toch een lekker wijf. die zou ik wel 3 keer per dag kunnen/willen doen.

 90. Gijs Haarman

  Goed van Rutte niet luisteren naar die debiele partij van de dieren

 91. Rikster 675

  Gaat die Johan toch herhalen wat hij afgelopen vrijdag heeft gezegd 😄👍🏻

 92. Diego Uchiha

  Met Cillessen sta je elke wedstrijd al 0-1 achter! En alsnog zijn we geplaatst!! Dan plaatsen we ons niet. Is het niet goed. Nu plaatsen we ons. Is het ook niet goed! Nederland ook zeg!!! Tering ook zeg mannn!

 93. Shawn Francis

  Duidelijk; Tegen blanke spelers kan alles gezegd worden terwijl zwarte spelers nu om de kleinste scheet bescherming krijgen.

  1. Shawn Francis

   @Charissa A Waar ben je het niet mee eens, trut ?

  2. Charissa A

   Schuilen achter een fake account hoe triest

 94. arvitt Barendrecht

  Weet je wat het ook is.. Mensen roepen ook dingen met kanker... daar waar dagelijks mensen aan overlijden. Hoeveel mensen overlijden aan racisme in woord? Nul... Ik keur niet goed wat er allemaal geroepen wordt in wedstrijden.. Maar genoeg mensen komen daar om ff lekker hun frustraties te uitten.. blank tegen blank , zwart tegen zwart en ja... ook blank tegen zwart.... Als mensen niks meer kunnen roepen is er nog maar 1 oplossing... voetbal zonder publiek...

 95. Shryce

  Niet vaak oneens met Johan... maar dit keer mist ie de plank compleet met z'n goedpraterij over Rutte... Het is misachting van de Tweede Kamer door zo op z'n telefoon te blijven neutelen.

 96. Jos Koeleman

  Leve Drenthe

 97. Sc Donster

  Onze voorouders gevochten??? Volgens mij gaven we ons al snel over na bombardement op rotjeknor, maar helaas gebeurd dit overal en hou je mening lekker voor je wijnaldum en laat dit intern opgelost worden en gedraag je niet als Jezus want dat ben je niet.

 98. Mr Takloe B.

  rene je lult! ze moeten jouw eens keer van de tafel aftrappen

 99. Hielke Edema

  Ik vind dat als zoiets gebeurt er -4 punten in het klassement van de club moet worden afgetrokken

 100. loetthebest@live.nl

  Lekker onbeschoft en respectloos van Rutte!! Maakt niet uit welke partij aan die mic staat!