Het autosportplatform van Nederland.

 • 250
 • 5 169 510

Reacties

 1. Patrick Vandenbol

  Ik wil (heb ze nodig!) naar de Le Mans film "66, omdat ik op mijn werk net gehoord heb dat ik vanaf volgend jaar verplicht electrisch moet gaan rijden!

 2. liquid amber

  Kees is the master brain….. je luisterd toch ook wat ik zeg ….. luisteren gvd. lol...thanks mannen !!!!!!!....nu maar duimen dat Max wint dit weekend ...

 3. Bart

  Weer een goede aflevering, beide heren een echt race hart, en Kees doet me denken aan Maarten van Rossem, heerlijk :-)

 4. paul W123 Benz

  Niki Lauda was de eerste die de fitheid heeft gebracht in F1, niet Schumacher...waarvan akte, maar mooi program

 5. hagueian

  Het verhaal van Le mans 66' komt er overeen met de Discovery Miniserie: Harley and the Davidsons, waarin Henry Ford Harley Davidson wilde kopen. Ook toen dat niet lukte werd de strijd daarna uitgevochten op de baan. Erg mooie serie met lekkere clashes en goed camerawerk. Ook zeker een aanrader om te kijken.

 6. Marco Goergens

  Mannen.. Geef @gijs Uijtewaal kaartjes voor de film! Hij wil zijn opa bedanken voor kaartje voor de Dutch GP! Dat zijn echte waardige fans!!

 7. topneorej

  De enige manier waardoor je zeker weet wie de beter coureur is, is door Verstappen naast Leclerc bij (bv) Ferrari te laten rijden.

 8. topneorej

  Eerst hebben jullie het over het sjoemelen van Ferrari, later in de show gaat het over waarom Leclerc al dan niet beter zou zijn dan Max, maar geen van jullie wijst er op dat Leclerc's succes wel eens door datzelfde gesjoemel kan komen. Bovendien wordt er steeds van alles verwacht van Max, terwijl zijn teamgenoten laten zien hoe traag de Redbull feitelijk is: Gasly nul kwalificatiepodiums en nul racepodiums, Albon nul kwalificatiepodiums en nul racepodiums. En dan zou Verstappen zich moeten meten met een coureur die maandenlang in een 'opgevoerde' Ferrrari heeft gereden. Laat me niet lachen (of grinniken zoals Allard). Als de powers that be in F1 zooo graag willen dat Leclerc de opvolger van Hamilton wordt, zou ik als ik Max was af en toe over m'n schouder kijken...

 9. Jos den Hartog

  Lec verzaakt iedere keer als het spannend wordt.

 10. mick bakhuis

  Vaste kijker, fan van autosport. Wil graag naar de film!

 11. Gino Kelleners

  Als amateur SIM racer vind ik Le Mans het mooiste om te rijden, nu zou ik graag ervaren tijdens de première hoe dat er in 1966 aan toe ging! Top programma, leuke insights en ervaring aan tafel!

 12. ThaDutchDK1989

  mijn vader zei dat als die bij een race aanwezig was waar de matra's reden ,hij precies wist wanneer er een matra eraan kwam omdat hij ze van ver af al boven alles uit hoorde.

 13. 046 Racing

  Mooi programma, gaan jullie door als de winterstop voor F1 is?

 14. M Ti

  Omdat ik nog nooit wat gewonnen heb!!

 15. Thomas Lantsheer

  Beste Allard en Kees. Ik zou graag willen winnen omdat ik als kind graag een keer een race van vroeger wil meemaken!

 16. D.Devil

  Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sint Martinus aan ! Maar 1 dag laat met zingen (gezongen voor Le Mans film)

 17. Andre Vlugt

  kijk al uit naar de volgende

 18. Rowan Kollard

  Ik vind het belangrijk om als autoliefhebber de geschiedenis van de racesport te leren en beter dan deze film kan denk ik niet!

 19. MagicMojoSoftware

  Ben een traditie begonnen om met mn nicht filmpje te pakken: hebben er nu een gehad, maar dan wordt Le Mans mooi 2e.

 20. Tijn Smit

  Ik wil graag naar Lemans 66 omdat ik de race in 1966 niet heb kunnen meemaken, dat is omdat ik toen nog niet geboren was

 21. Jordy Uit de Weerd

  Zou graag naar lemans66 willen omdat ik zelf een groot lemans dan ben🙂 En al helemaal die oude auto’s 🚗

 22. Frends Snowboarding

  Lijkt me zo gaaf om naar de premiere te gaan! Heb meerdere keren in Olen een 24 uurs kart race gedaan, We waren de eerste Nederlanders ooit op het podium :)

 23. Niek Oude Luttikhuis

  De eerste Le Mans voor Jacky Ickx, de beste allround coureur uit z'n tijd, een inspiratie voor mij: Alleen maar gave races rijden!

 24. Koen Septer

  Vijftig jaar later wil ik graag deze strijd der iconen meemaken: "No one remembers who took second place and that will never be me"

 25. Henri van den Broek

  Nu Kees het einde van de film verklapt heeft ga ik natuurlijk geen kaartje meer kopen, maar als ik ze win ben ik erbij!

 26. M Rood

  ik zou graag naar de film willen om mijn goede friend ook de sensatie en spektakel van le mans te laten beleven

 27. T Hunnen

  Behalve de fitheid lijkt me het feit dat hedendaagse auto's een stuk minder intensief zijn om te rijden dan de auto's uit vroeger tijden.

 28. JMVthebest

  Rij nu een Ford maar zou graag een Ferrari rijden. Lekker met mijn broer naar de film!! Thanks voor het blog!!

 29. Martijn van Erp

  Er wordt zoveel gespeculeerd over teams die de F1 mogelijk gaan verlaten. Maar zijn er mogelijk ook nieuwe teams die willen toetreden? Een kampioenschap met 14 of 16 wagens wordt natuurlijk ook steeds minder leuk, aangezien er al redelijk weinig actie op de baan is.

 30. Ron Pieters

  Ik wil samen met mijn zoon naar Le Mans omdat ik toen 7 jaar oud was en hij nu 27 jaar hoe leuk is dat.

 31. Harry Verolme

  Ik wil de kaarten winnen omdat mijn vrouw de film heel graag wil zien, maar geen enorme fan is van autosport. Zo kan ik haar nog verder infecteren met het racevirus!

 32. Finn

  Ik wil graag naar Le Mans '66, omdat ik meer zou willen leren over de geschiedenis van deze tak van de sport.

 33. Gerbrand van dijk

  Doe mij maar die kaartjes, dan houd ik meer geld over voor een nieuwe uitlaat onder mijn verlaagde civic 😎 (aka Het Racemonster)

 34. kasimier kars

  ik wil naar de film zodat ik een vriendin die op racing verliefd is mee uit te kunnen vragen

 35. syl2401

  Om onze nog ongeboren baby de eerste kennismaking met autosport te geven nu hij/zij kan horen..

 36. Giovanni van der Zon

  Mijn broertje is 13 november jarig en het zau een vantasties viaardagskado zijn want ik heb nog geen kado

 37. Jaap van de Pas

  Mijn zoons 6 & 8 zijn de grootste Autosportfans door Max Verstappen 2 x 33 = 66.

 38. ena;wvn;qworv w308ing2pin5g

  Ik wil naar de Le Mans film omdat het anders weer The Voice of Holland word met vrouwlief die avond. :(

  1. Tilburg 013

   Op woensdag?

 39. C F

  Het eerste NLsel kanaal wat meld dat Bottas P2 bij elkaar geraced heeft. Bottas zei zelf dat hij zijn doel net bereikt had. Max kan inderdaad nog naar P3. Hij geeft daar ook niets om zegt hij. Toch zou dat ook de verbetering van zijn eerdere resultaten zijn. Vorig jaar pakte hij ook P4. Ik hoop dat we nog twee hele goede races gaan zien met Max ruim voor Ferrari.

 40. yorrick jansen

  Altijd genieten 30 minuten slipstream! Mijn reden dat ik naar Lemans 66 wil is: omdat ik een dinner bij mijn schoonouders heb en dit de perfecte reden is om er onderuit te komen.

 41. Jaimy van Eldijk

  Ik zou graag kaartjes winnen, omdat het hele verhaal Ford vs Ferrari me ontzettend boeit

 42. Gerard Biesot

  Ik wil naar Le mans 66 om mijn jeugdhelden Michel Vaillant en Steve Warson te zien.

 43. Bram huisman

  Wederom genoten :)

 44. Niels Gilles

  ik heb een vraagje. in de regels van 2021 staat dat de auto’s veel zwaarder worden terwijl de motor en elektrische systemen hetzelfde blijven. hoe maken ze die auto dan zoveel zwaarder terwijl er aan de binnenkant niet zo heel veel kan veranderen?

 45. Graziano Laudisio

  Graag zou ik de kaartjes voor de film willen winnen aangezien ik beide merken een warm hart toedraag.

 46. Graziano Laudisio

  “Every time I see an Alfa Romeo pass by , I lift my hat." - Henry Ford Ik denk dat hij zijn hoed ook afzette bij het zien van een Ferrari (uiteraard vóór het conflict).

 47. ImausrI

  VRAAG: NAV de opmerking van Massa. Waarin vinden jullie Max beter dan Leclerc en andersom en wie denken jullie dat de beste rijder zal worden in de toekomst?

 48. Ivo Kers

  Waarom ik samen met mijn vriendin naar de film 'Le Mans 66' wil is omdat: Mijn vriendin mede dankzij 'Rush' Formule 1 leuk vindt! Daarom hoop ik dat 'Le Mans 66' het zelfde doet!!💪 Groetjes Ivo

 49. Nadia Lieuw

  Sinds Max in Formule 1 rijdt, kijk ik.

 50. SolidProofEngineer

  Mij lijkt het dat als je meer downforce uit de bodem haalt dat de afstand bodem-asfalt zo constant mogelijk moet zijn... dus dat de auto zo goed mogelijk het asfalt moet volgen... in dat geval lijkt het mij als je dan over een hobbelig circuit rijdt dat je totaal door elkaar geklutst wordt !

 51. Jeroen Castelein

  Ik wil heel graag naar la mans 66, een autosportfilm is altijd geweldig.

 52. Mark van Velsen Photography

  Mijn maatje en ik zouden ENORM graag naar de premiére willen aangezien deze held me afgelopen jaar enorm gesteund heeft in mijn chronische ziekte.

 53. Marco de Groot

  Weer een top aflevering heren bedankt, en gelukkig weten kenners dat we de heer Massa niet serieus moeten nemen die is na het ongeluk nooit meer 100% genezen, wat kan die man dom praten huilen gaat hem beter af ;)

 54. Hendrikus Leonardus Maria de Vree

  Dat vragenuurtje :)) wordt elke uitzending beter! Subliem en heerlijk leerzaam! Komplimenten uit Indonesie! De wereld is nog maar 1 Internet-ruimte groot :)) Superrrrr!!!

 55. Paul Gleysteen

  Le Mans ’66? Mijn geboorte jaar. Geboren onder de rook van de hoogovens, hield ik toch meer van racen. Jan Lammers was wel mijn held.

 56. Jan Klas

  Massa slaat de plank behoorlijk mis. Niet dat Leclerc slecht is. Leclerc is zeker een supertalent, en manifesteert zich nu nog gelijksoortig aan Max. Of van die twee er een wereldkampioen wordt, en zo ja, wie, of wie als eerste, kan niemand iets zinnigs over zeggen. Ik denk dat ze het beiden wel gaan halen, en dat Max eerder zal zijn. Leclerc rijdt dit jaar zoals Max het eerste jaar bij Red Bull, alleen heeft ie, tov de rest van het veld, een betere auto gehad. Maar hij maakt nu nog dezelfde rookie mistakes die Max ook maakte in z'n eerste jaar, te gretig zijn, etc. Max is meer volwassen dan Leclerc, EN max kan, naar mijn mening, beter méér uit de auto halen dan de auto zelf waard is. Maar mits beiden blijven presteren en in een top-team blijven zitten, hoop ik dat beide heren ons nog lang op races met gevechten gaan trakteren. Waarbij ik hoop en denk dat Max toch de bovenliggende partij zal blijken te zijn.

 57. Jan Logtmeijer

  Le mans ‘66: Kees en Allard spoiler of niet ik weet nu door jullie Ferrari heeft verdriet.

 58. Julian R

  Grappig wat Kees zegt over Williams. Als je even in hun Annual report kijkt zie je dat ze zichzelf 200.000 pond per jaar uitbetaald, en haar man ook. +/- half miljoen euro per jaar. Terwijl haar vader 135 miljoen waard is en het met gemak van de rente betaald.

 59. Hero Kaspers

  De Kleine Komedie was al uitverkocht, dus nu ik wil wel met mn buurman naar deze film, lekker genieten van deze fuelflowloze oldskool motoren!

 60. Hero Kaspers

  heldere antwoorden, helemaal top!

 61. Wes Ballijns

  Omdat ik de film vanaf Pole-position wil bekijken!

 62. Verzee

  Kees man naar mijn hart, “zoveel brandstof en zoek het maar uit”

 63. Marco Kaarsgaarn

  Omdat ik nog nooit van deze strijd gehoord had. En een prachtig moment om Allard te ontmoeten

 64. MiniCat gaming

  Moet zeggen dat ik het wel heb met wiliams, vooral als Claire williams zegt dat ze het team beter wil maken zodat haar zoon niet met de kwaliteit van het team wordt gepest.

 65. job1503

  Glurende buren, Le mans '66 sturen

 66. A Perfect Day

  Prima uitzending en helder uitgelegd. Ik koop de kaartjes zelf wel. Geef ze maar aan de wat jeugdiger kijkers. Die samen met hun Vader of Opa gaan kijken. Ik heb dat zelfde meegemaakt met de Tour de France. Samen met mijn Opa in Frankrijk live naar de Tour kijken en dat hij er verhalen en legendes bij vertelde van vroeger. Zo breng je passie en liefde voor de sport over aan de volgende generatie. Niet altijd over de sport zelf maar de personen en verhalen er omheen. Dat maakte het zo mooi. Ik hou van sport. De liefde voor sport zit sowieso wel in mijn familie. Ik, mijn jongste Broer, mijn Opa en mijn Overgrootvader ( voorzitter geweest van Go Ahead Eagles 1918-1951), behalve gek genoeg mijn Vader. Die heeft weer helemaal niks met sport. 🤔 Toch een generatie overgeslagen. 😂

 67. Dirk Brouwer

  Ik zou graag kaarten willen winnen om samen met mijn vader naar de film willen gaan. Ik zou dit jaar met hem naar de gp van abu dhabi gaan maar het kon helaas niet omdat deze midden in een tentamenweek valt van mijn opleiding

 68. JSinghSindhar

  Woensdag is m'n schoonmoeder jarig....ga liever naar de film

 69. joris muller

  mijn vader is helemaal gek van le mans. Om dan naar de primaire te gaan. Een beter verjaardags cadeau kun je toch niet krijgen?

 70. Henk Mutsaers

  Twee kennissen op weg naar de motoGP in Oostenrijk hoorden dat Jan lammers snel was in LeMans, ze zijn rechtsaf geslagen en hebben Jan zien winnen. Zo kan het ook gaan !!

 71. Tim Musicco

  Kan de media om de 2 jaar niet door een ander land verzorgt worden? Ben dat Engelse FOM wel een beetje zat. Teveel britverheerlijking

 72. Esco Pablobar

  Ik wil graag naar de première, omdat Jeffrey Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd.

 73. wesley op den camp

  Ik zou graag naar de première gaan als racefanaat samen met mijn vader uit ‘66 waar ik het geërfd van heb

 74. Joost vm

  Jongens, is de carrière van Hulkenberg niet inherent aan hoe de huidige (afgelopen 10 jaar) formule 1 gaat? Waarbij EN de auto's super betrouwbaar zijn EN het dus des te belangrijker is om in de beste auto te rijden? Helaas wint niet perse de beste coureur. Precies wat Kees op het eind zegt: Max & Lewis winnen ook niet met een Williams. Hoe jammer is dat eigenlijk?

 75. youri games

  Mijn vader is net jarig geweest ik wil hem graag iets leuks geven en racen zit in ons bloed

 76. DFFUSE

  Al heel mijn leven gek op races, als kleuter keek ik geen TV, tenzij er een race te zien was. Hoop hierbij te zijn!

 77. Robbin van

  STROLL RIJD ER MAAR WAT? NEE NATUURLIJK HET IS EEN AROGANT VERWEND INGEKOCHT TEERING VENTJE DIE NIET EENS EEN PLEK VERDIENT IN F1 F3 ZOU GOED VOOR HEM ZIJN

 78. Gerbrand Van Raaij

  Al heeft Kees van de Grint het plot van de film al verteld, wij gaan graag naar deze première zonder het uitgeven van geld.

 79. Roger Schuncken

  Ik wil de prijs, twee tickets voor de prijs van Le Mans, NIET winnen omdat Amsterdam toch wel erg ver weg is vanuit zuid-limburg.

 80. QG! Network

  Omdat ik mijn Tesla broer graag de sensatie en race cultuur van de Verbrandingsmotoren wil tonen ;)

 81. Bad Informeiyon

  Max maakt veel te veel fouten om echt top te worden. Dus ik denk ook dat Leclerc beter is.

  1. Bad Informeiyon

   @Harold Andeweg In F1 is Leclercs pas 2de jaar. Ik vind ook Max een meester om bij de start altijd op de verkeerde plek te staan. Ik reken dat ook als fout. Zijn vader was, wat dat betreft, vele malen beter bij de start.

  2. Harold Andeweg

   @Bad Informeiyon Leclerc heeft exact dezelfde hoeveelheid single seater ervaring. En ben je Leclercs laatste fout al weer vergeten toen hij Max in bocht 1 er af kegelde?

  3. Bad Informeiyon

   @Harold Andeweg Hij maakt nog altijd minder fouten dan Max. En daarnaast heeft Max veel meer ervaring, dat maakt het dus nog erger.

  4. Harold Andeweg

   Maak je nou een grap? Leclerc heeft in Hockenheim, Monaco en Baku z'n auto plat gereden. Hoe vaak heeft hij wel niet "i'm stupid, i'm so so stupid" geroepen dit jaar?

 82. MK Vfroem

  6.30 Geen fuel flow is met een lege tank stil komen te staan en dus een (virtual) safety car. Moet je ook niet willen.

 83. Walter Kouwenhoven

  Mijn geboortejaar is 66 en al sinds lange tijd fan van Le man heb ook een ford gt 40 speelgoedauto gehad vroeger

 84. Guy de Groot

  Haas, Racing point en Williams dus

  1. J. Br.

   of Haas, ToroRosso en Renault

 85. Joeri Prince

  Ik ga graag naar Le Mans met mijn vader, wij houden van historische autosport, zijn geregeld bij Le Mans en Historic Grand Prix geweest

 86. Kazimierz Bujakiewicz

  Ford, Ferrari, 13.5 km, 330 km/h, 245 km/h in de bochten, spanning, sensatie, 4 race klassen, inhaalacties, dag, nacht, magie en dit alles binnen 24 uur!

 87. Elco de Bruijn

  Heerlijke analyse en vooruitblik mannen. Graag zou ik mijn zwager meenemen. Heb hem sinds 2 jaar enthousiast gekregen over autos en we kijken samen race wedstrijden👌

 88. Gijs Uijttewaal

  Ik wil naar de film met mijn opa omdat hij mij één kaartje voor Gp Nederland heeft gegeven en ik iets terug wil doen

  1. Gijs Uijttewaal

   Marco Goergens maar wilde je niet zelf gaan dan het is vanavond nog vond het mooi gebaar maar danku

  2. Marco Goergens

   @Gijs Uijttewaal ik dacht dat de première gister was.. Maar ik vond je gebaar naar je opa mooi vandaar dat ik het aanbood. Prima hoor

  3. Gijs Uijttewaal

   @Marco Goergens klinkt niet helemaal betrouwbaar als je niet weet op welke dag je kaartjes zijn van je eigen première ga er niet in mee

  4. Gijs Uijttewaal

   Marco Goergens nee dat was vandaag zoals kees het zei in de video woensdag avond

  5. Marco Goergens

   @Gijs Uijttewaal premiere was gisteren idd... Maar wil nog steeds wel 2 kaartjes voor de bios voor je betalen

 89. Marvin Van paridon

  Om met de deur in huis te vallen; de bekroning op de voorpret van teasers op tv de laatste weken voor Teun en mij !

 90. Bart

  Brazil? Of brasil, :)

 91. Groove Factory

  Hallo Allard en Kees. Even een vraag voor jullie mooie programma. Kunnen jullie mij eens uitleggen hoe het met het ontwerpen van de nieuwe auto zit en hoe de teams dit aangeleverd krijgen. Is dit per onderdeel en wat mogen ze zelf? Vriendelijke groet Sicco

 92. sjonhigh

  25:16 Oneens ;-) nlsel.info/video/video/sJuqqYdpY82Tu34.html

 93. ricardo krabbenborg

  Omdat het voor de meer dan vierentwintigste keer GTST kijken even voorspelbaar is als het winende merk op le mans begin jaren zestig

 94. Remco Van Dongen

  Allard en Kees, ik zou graag met mijn vader naar de première van le mans 66' willen bezoeken. Omdat hij hier altijd zo lovend over praat.

 95. Mclaren366

  Ford zit in mijn bloed, zit in m'n familie en als kind ermee opgegroeid. Wil graag deze fantastische strijd tussen iconen 'van dichtbij' meemaken.

 96. Ramon

  To whom it may concern: I'dd like to go to Le Mans (the movie that is...)

 97. Albert Van harn

  Mocht ik kaarten winnen voor de film, ga ik samen met mijn zwager. Gewoon omdat wij automonteurs en fanaten zijn

  1. Pim

   Automonteur is 1 woord, je eigen beroep verkeerd spellen :')

 98. Berry Dekker

  Slipstream is een geweldig programma over de autosport en de Formule 1, bravo. Helaas kan ik de gewonnen kaarten niet aannemen omdat ik op Kreta woon. Maar mijn oomzeggertje zou ze geweldig vinden.

 99. Eduard Henny

  Ik wil naar Le Mans film omdat ik net als Kees de "sound from hell" van de Matra V12 waardeer.

 100. Benmobiel77 lubbers

  Ja heerlijk relax kijken hiero!