Het autosportplatform van Nederland.

 • 101
 • 6

Reacties

 1. Johan NL

  Niemand: Helemaal niemand: Frits: Allard je kan goed kletsen. Wat een onzin xD. Nah ja misschien prive. Maar zo op camera kan Allard dat niet.

 2. Hennie van der heide

  Geweldig dit is fantasties dank je wel , ik heb genoten van de verhaaltjes .

 3. Bram van Maas

  Leuk om Frits zo eens te zien. Ik heb het geluk gehad om 2x tijdens een foto evenement een workshop bij hem te mogen volgen. Een topfotograaf en een top kerel.

 4. Bert Stik

  Leuk de echte verhalen, van de professionele deskundigen die de beelden tot ons laten komen. Vakidioten 💪👍

 5. Joost vm

  Leuk jongens! Mooie achtergrond info tijdens deze stille tijden 👍👍

 6. Ben Ekeler

  Leuk !

 7. Reg Hunter

  Beetje jammer zoveel aan de gang in f1 gaan we over geschiedenis van de Verstappens zitten kijken.

  1. 040 EHV

   Ik vind dat zodra we het over Jos hebben we totaal niet meer over zijn raceverleden moeten praten. Deze man heeft letterlijk levens verwoest van mensen door ze helemaal maar de vernieling te rammen met echt buitensporig geweld! Of wat dacht je van die keer dat hij doelbewust op zijn ex vrouw inreed met zn auto? Om het maar niet te hebben over het feit dat die zijn eigen vader toegetakeld heeft. Schandalig dat hij in shows als deze word opgehemeld terwijl het gewoon een notoire recidivist is die in een psychiatrische inrichting thuishoort.

  2. Maarten Luchies

   Staat toch ook in de titel?

 8. mister paultje

  Leuk, wat ik mij afvraag bij Frits. Is er in die jaren met name van 20/30 jaar geleden een foto('s) bij die toen niets zeggend waren maar nu juweeltjes blijken te zijn, of heel bijzonder... ?? Die jaren (jos) volgde ik de site van Frits toen.

 9. Richard Putman

  Frits.., waar is je PlaySeat..?

 10. Paulus-NL

  Max Verstappen gaat dit jaar in juni Le Mans doen. Wel digitaal ;) Maar gaat dit oa met Lando Norris in zijn team doen :) twitter.com/FIAWEC/status/1265553329742102528

 11. Jo Jo The Crazy Clown

  Eindelijk!

 12. yasio bolo

  Blij dat jullie er weer zijn!!! Vraag: Wat is dat object bij Kees op de achtergrond? Lijkt n soort cylinder(?)

 13. sehhi vooty

  Mooie uitzending weer, mis alleen de kijkersvraag Ik had een vraag aan Kees: Hoe staat het nu met de kartsport in deze bizarre tijd

 14. Alaric

  Blij dat jullie er weer zijn!!! Vraag: Wat is dat object bij Kees op de achtergrond? Lijkt n soort cylinder(?)

  1. yasio bolo

   Mooie uitzending weer, mis alleen de kijkersvraag Ik had een vraag aan Kees: Hoe staat het nu met de kartsport in deze bizarre tijd

 15. asioe kiou

  Oooooooh. 2 keer Spa kom op!

  1. sehhi vooty

   Lang geleden Kees.

 16. Riny Sluys

  Hallo mannen, kunnen jullie eens het verschil uitleggen tussen de banden, zacht, medium en hard, is het het profiel, de bandenspanning of iets anders, thx.

  1. sehhi vooty

   Ik had Riccardo wel eens bij Ferrari willen zien

 17. Jori Bremer

  Oh en even wat anders , gaat meer over sportscars (LMP auto,s enzo ) Zag laatst op internet dat Tarso Marquez een soort type LMP 1 auto had laten bouwen , dus ik keek even naar de de comments onder de post en zag reacties zoals , die cockpit is veel te smal (er moet ruimte zijn voor 2 stoeltjes ) toen dacht ik bij mezelf is het niet mogelijk om de auto zo te ontwerpen dat er 2 “stoeltjes achter elkaar geplaatst worden ? Of zit dat reglement echt pot dicht ?

  1. asioe kiou

   als Pagenaud en Ferrucci in de eSim Indycar race - Zien jullie Sim Racing als een spelletje, (e)sport, of een hele andere discipline? Ben wel benieuwd naar jullie oldschool

 18. 999 Ali

  Max Crushstppen lolz 😭😭😭

  1. sehhi vooty

   Lang geleden Kees.

 19. Kristof Dielis

  Hoewel ik akkoord ben dat Ecclestone de meest invloedrijke persoon is in de geschiedenis van F1, is er toch 1 naam die ik graag ook nog had willen horen. Colin Chapman Los van de talrijke technische innovaties die het team doorheen zijn geschiedenis introduceerde, was het ook Lotus die als allereerste een echte naamsponsor op een F1 wagen presenteerde. Veiligheid was dan weer minder zijn ding... 😬 Dat dan weer wel.

 20. seeni gzty

  Gelukkig is slipstream er weer👌

  1. seeni gzty

   We zijn wel extreem voorzichtig zeg, Kees..

 21. j de vries

  Weinig F1 kenners die ik zo waardeer als onze Kees. Dat hele Ziggo draait om de onderbroekenlol van Norris en Ricciardo, de stomme vragen van Plooij, en de andere autosport klassen die weinig met F1 te maken hebben. Dit gaat tenminste volledig over de F1. Goede uitleg, mooie analyses, prima zo.

  1. seeni gzty

   16:14 Een hamburger halen?!?! Dat eten coureurs helemaal niet!!!

 22. ringo de kroon

  singapore is nog niet zeker...

  1. ringo de kroon

   dat bloed test is best snel alleen is geen zekerheid...

 23. Rock girl

  Ik had Riccardo wel eens bij Ferrari willen zien

  1. seeni gzty

   Slipstream, de show die telkens weer laat weten op de B-rang te horen. 2 mannen die niets van digitale dingen snappen, elkaar ongemakkelijk onderbreken daardoor. Die

 24. Michel Broodfan

  Dat jullie meedoen met dat Corona onzin, dus een duimpje omlaag !

  1. Richard Scheurwater-Donker

   Inderdaad, ze kunnen zich beter beperken tot F1.

 25. Pier Gaastra

  Dit jaar wordt er voor het vaccin niet gereden vanwege de Quarantaine regels van 14 dagen.

  1. Rock girl

   Formule E is geen probleem, het is een uitdaging!

 26. joey bandit

  vettel hadden ze toen eruit moeten gooien en niet raikonen, ach beter laat dan nooit

 27. Robbie Hoekman

  Kunnen we voor de F1 niet gewoon zeggen net als bij voetbal het is voor vermaak en niet voor innovatie meer. Dus.. wat willen mensen brullende motoren (v8, v10 v12) en laten we dan Formule E als innovatie klasse gebruiken. Dan ga ik als burger wel in een elektrische auto rijden als dat betekent dat een sport als F1 blijft bestaan. F1 voor mij is de 20 beste rijders met de snelste racewagens op aarde. Het maakt me niet uit of dat een fabrieksauto of evt een klanten auto is. Hopelijk overleeft de racerij deze crisis.

 28. Ronald Schuurman

  Gelukkig is slipstream er weer👌

 29. Ronny Farang

  nlsel.info/video/video/052hmJ-qed5vxXE.html&feature=emb_logo

 30. Marc Heijnen

  Mooie uitzending weer, mis alleen de kijkersvraag Ik had een vraag aan Kees: Hoe staat het nu met de kartsport in deze bizarre tijd

 31. Bas

  Lang geleden Kees.

 32. Richard Verweij

  Ik had Riccardo wel eens bij Ferrari willen zien

 33. Burg in Thailand

  Jut en Jul bespreken de corona problematiek.

 34. TheHarrie93

  Welkom terug mannen. Leuk dat jullie het F1 bommetje bespreken. Jullie hebben de Sim racing scene totaal niet gesproken. Is dit een bewuste keuze geweest of staat dit totaal niet op jullie radar? Een aantal onderwerpen die ik mij kan bedenken: - F1 eSim race met non coureurs - Lando Norris die uit de F1 race stapt - Het gedrag van coureurs als Pagenaud en Ferrucci in de eSim Indycar race - Zien jullie Sim Racing als een spelletje, (e)sport, of een hele andere discipline? Ben wel benieuwd naar jullie oldschool mening. Ik denk dat Simracing een andere discipline is die zeker serieus genomen moet worden als een competitie. Het is anders dan rijden met een echte auto maar het is zeker geen spelletje meer.

 35. Rob Bleeker

  Wat een leuke verassing, heren..Ik zou niet verbaast zijn als we Hulkenberg weer zien bij Renault...

 36. Rogier B

  Zie Ferrari de komende jaren alleen maar bergafwaarts gaan. Zeker met budget cap.

 37. Mike Braams

  16:14 Een hamburger halen?!?! Dat eten coureurs helemaal niet!!!

 38. JeMoeder

  We zijn wel extreem voorzichtig zeg, Kees..

 39. Johan NL

  Slipstream, de show die telkens weer laat weten op de B-rang te horen. 2 mannen die niets van digitale dingen snappen, elkaar ongemakkelijk onderbreken daardoor. Die telkens gewoon slecht geinformeerd zijn, weinig informatie kunnen geven. Overal mee kappen terwijl er constant wel veel te vertellen valt. Niets laten weten over de kalender die al gegeven wordt voor F1. Ongelofelijk negatief blijven doen over die Corona shit wat nergens op slaat.

  1. MrGreyhound011

   Nee Johan Jij trekt volle zalen met je negatieve gelul

  2. Roel Konings

   Joh! rot! dan op.

 40. Gps4L

  Nederland pakt het goed aan ? proest. 30 mei in den haag demonstratie voor onze burgerrechten. Die burgerrechten die nu onwettelijk geschonden worden.

 41. Thank you for the interviewees Lisa!

  Formule E is geen probleem, het is een uitdaging!

 42. Nardus Demmers

  GPfans wist te melden dat Ferrari Vettel nooit een nieuw aanbod heeft gedaan en al in de winter van 2019 met Carlo Sainz aan tafel zat en dat de samenwerking toen aan vast lag ..... waar word dat dan op gebaseerd?

 43. Timothy Moestl

  Neeeeeee wij de Nederlanders willen Max op Zandvoort zien!!!

 44. Edward Mansveld

  Zou vettel naar buiten komen over de motor?

 45. Edward Mansveld

  De liefde komt vanzelf als je wint met de auto van de afgelopen jaren kon je af en toe een wedstrijd winnen en meer niet net als bij RB.

 46. Serge de Vos

  Top om jullie weer te zien en te horen. Nog even een vraagje. Er zijn “geruchten” dat Sainz al getekend had in 2019. Op zich ook vreemd dat er in 1 week tijd, om niet te zeggen 2 dagen, 2 nieuwe contracten worden getekend.

 47. Michael S240andF360

  Die quiz can F1 over most influential person in F1 was volledige onzin en eigenlijk een populariteitswedstrijd. Veel jongeren kennen Bernie niet eens, maar natuurlijk is hij veruit de meest belangrijke en invloedrijke figure geweest. Zonder hem was er überhaupt geen F1. Verder leuk dat jullie er weer zijn!🥳

 48. Great greenie

  Toch lijkt mij de optie dat Räikkönen naar Ferrari was gegaan voor een jaartje beter geweest. Goeie tweede rijder zonder kans op gedoe onderling. Geeft tijd om giovinazzi een jaartje te laten rijpen. Dan Schumacher naar alfa en heb je een stal jonge rijders. Ben zelf geen fan van giovinazzi, maar ze hebben hem wel gekozen als toekomstig talent. Met de keuze die ze nu maken dwarsbomen ze hun eigen plannen. Is natuurlijk ook wel weer typerend voor Ferrari..

 49. Hans Stroink

  Fijn, dat jullie er weer zijn.

 50. Kees Merkelbach

  Een vraagje voor Allard en Kees, waarom is er nog steeds geen Chinees team?

  1. blackdevil39

   we hebben al een roze meredes.........

 51. Dutchbird757

  Ik ben 3 keer getest op Covid waarvan 2 maal negatief en de 3e maal positief getest. En de hele tijd is self isolatie gezeten. En bij de tweede test snor ziek. Dus zeg jij maar hoe betrouwbaar die tests zijn. Het enige wat werkt is afstand houden, mondkapjes, handen wassen en schoonmaken en daarnaast het hele circus in complete isolatie van buitenaf laten plaatsvinden. En dan nog ben je kwetsbaar...

 52. TheWeeaboo

  Oooooooh. 2 keer Spa kom op!

 53. TheWeeaboo

  Giovinazzi zou helemaal opgegeten worden. Die is echt een stuk minder dan Gasly.

 54. TheWeeaboo

  ''Die willen ze niet and hij wil ook niet.'' Prachtig dit wel hoor. Voorlopig gaan Max en Red Bull de Ferrari's 2 seizoenen lang om de oren rijden dus er valt sowieso weinig te missen. Vraag me wel af hoe dit in de toekomst zal verlopen. Als Max dalijk een titel op z'n naam heeft moet Ferrari toch wel in een rap tempo anders gaan piepen want deze wederzijdse ''woede'' gaat natuurlijk nergens over. Maar ik snap Verstappen wel. Als Nederlander ben je misschien toch te nuchter voor die Italianen en Ferrari is toch ook echt als eerste begonnen met slechte woorden over Verstappen. Maar goed. Laten we eerst maar eens een aantal F1 auto's rondjes zien rijden. Het duurt gewoon nog 6 weken. : / Sowieso raar hoe het hele LeClerc verhaal is verlopen. Ik mag LeClerc wel hoor maar eerst zou hij helemaal niet meer naar Ferrari gaan en was het verhaal over en oppeens werd het toch door gedrukt. Nu wil Ferrari zich volledig op LeClerc storten maar was die zoveel beter dan Vettel dan? Volgens mij viel dat wel mee. Alhoewel hij misschien wel een hele mooie Bahrain overwinning had gereden zonder auto problemen. Maar was die niet gewoon zo snel vanwege extra vermogen? En daardoor ging er iets stuk? Want eigenlijk wilde Ferrari LeClerc al de nr 1 maken voordat hij zich ook maar echt had bewezen? Volgens mij is dat precies hoe de politieke spelletjes gespeeld worden. Ben ook geen mega Vettel fan ofso. Maar had hem toch graag gewoon een eerlijk seizoen nog in Ferrari zien rijden. Of 2 of 3.

 55. TheWeeaboo

  Het kamp van LeClerc heeft 2019 goed uit kunnen melken. Vettel had zichzelf veel beter in de picture kunnen werken als hij inmiddels de tijd had gehad om te bewijzen dat hij ook nog steeds heel goed is. Maar dit seizoen heeft er voor gezorgd dat Vettel die kans niet eens meer kreeg. Smerige praktijken als je het mij vraagt.

  1. Tristan van Heest

   Het stinkt ook wel een beetje dat de manager van Leclerc, familie is van een hoge pief bij de FIA is. Vandaar krijgt hij ook nooit straf of een lachwekkende straf krijgt. Italië 2019: 2x gevaarlijk verdedigen en een bocht afsnijden. Geen straf Duitsland 2019: unsafe release, alleen een boete, geen straf, de rest kreeg voor hetzelfde vergrijp wel straf dat jaar. Gelukkig kreeg hij verdiende karma in die race. Japan 2019: kegelt een andere coureur uit de race en rijdt gewoon door terwijl er allemaal stukken van zijn auto afbreken. 5 seconden straf die uiteindelijk niks oplevert door de diskwalificatie van Renault. Dit wordt in de toekomst als Leclerc ooit voor het kampioenschap gaat, 1 grote vriendjespolitiek.

 56. Jeff Eradus

  Vettel heeft ook een gezin

 57. DaGauntlett

  Helemaal top dat jullie er weer zijn.

 58. Albertus Drost

  Lecerc had aan het einde van zijn eerste seizoen Ferrari al dat ontevreden Ferrari gezichtje. Ik denk niet dat die het van Sainz gaat winnen als die de ruimte krijgt van Ferrari om te racen. Jammer van Vettel. Maar aan de andere kant ging die wel een beetje (nogmaals een beetje) Alonso achterna in zijn gedrag. Te veel geklaag. Ik sluit me bij de gedachte van Eccelstone aan. Ik denk ook dat we van Leclerc al het beste hebben gezien.

 59. peterprm19ify

  Heren jullie zijn net als jullie laatste uitzending veel te negatief over het opstarten van het F1 seizoen. Je moet denken in MOGELIJKHEDEN niet steeds blijven zoeken naar praktische bezwaren. Jullie zijn een autosport kanaal begonnen om autosport te promoten en niet om steeds argumenten te verzinnen om autosport tegen te houden, laat dat maar over aan die bende virologen die ons land in hun ondemocratische greep hebben! We moeten doorgaan met leven en dus ook sporten en niet net doen alsof Corona 1 van de meest dodelijkste verschrikkelijkste ziektes is die de mensheid ooit gekend heeft want dat is met slechts een sterftekans van gemiddeld 0,6% bewezen nonsens. Volgende uitzending dus graag wat positiever over seizoen 2020 heren!

 60. tweakradje

  Gasly en Ocon bij Renault!

 61. P-M Meiners

  Nick de Vries naar Renault?

  1. Rick Hendriksen

   Had afgelopen 2 jaar al naar de formule 1 gemoeten. Denk dat z'n kans verkeken is

  2. Jurjen Borkent

   @marcel helder Geen race gereden? Dat heeft hij allang.

  3. marcel helder

   Zeer onwaarschijnlijk, hij heeft nog geen race gereden voor Mercedes en dan nu al naar Renault

 62. frank

  zondag avond kunnen we weer genieten van race auto's , de nascar begint weer

 63. Marcel van Tol

  Leuk eindelijk weer slipstream, echt een gemis met verstand praten over autosport.

 64. Jos den Hartog

  Zo blij met jullie!

 65. Blitzer112

  Hey Allard en Kees :):) Leuk! Slipstream blijft het beste F1-programma

  1. j de vries

   Johan NL Tja, het staat lekker op NLsel dus alle mogelijkheden om niet te kijken. Bij andere F1 programma’s komen telkens infantiele lolligheden langs en gaat het zelden over geschiedenis van autosport, uitleg over teams, fabrikanten en sponsoren. - Allard en Kees bedienen zo prima de doelgroep waar ik toe behoor. Prima zo.

  2. Johan NL

   Het beste? Wellicht als je nooit andere F1 programma's bekijkt. Want maakt niet uit welke je bekijkt, elk is beter dan Slipstream waar ze 2 opa's uit het bejaardentehuis trekken.

 66. In1998able

  Vetetel de staart tussen zijn benen

 67. gerard van der linden

  Hehe, jullie hebben er verstand van gelukkig

  1. Johan NL

   Verstand van? Ze kennen letterlijk niet het programma. Ze zijn totaal niet geinformeerd. Ze komen wereldvreemd over.

 68. Rudi Jansen

  De Hulk terug?

 69. Marc Koster

  Ik denk dat dit het laatste seizoen is van Vettel

 70. Stefan Koolstra

  Dank jullie wel voor dit tussentijds commentaar. Altijd fijn om mensen erover te horen praten met de juiste inzichten, ervaringen en connecties. Hopelijk tot snel!

 71. Martien Stofmeel

  Hoop snel weer te kunnen kijken naar het racen. Dank jullie wel mannen.

 72. Dirkjan H

  Ik verwacht dat formule1 dit jaar niet door gaat

  1. peterprm19ify

   Ik verwacht dat we 5 dodelijke golfen met corona gaan krijgen in 2020 waarbij 5 miljoen Nederlanders omkomen. Ja ook deze onzin zullen sommigen zelfs nog wel in geloven. In Juli gaan we weer racen. Pas de probleme! Een beetje positivisme zal je goed doen. Niet bang in een hoekje blijven zitten. Das slechter voor je gezondheid dan Corona

 73. Tom Wilms

  Goede, fijne uitzending. Echt toppie om het weer even terug zien. Nu hopen dat er snel weer geracet gaat worden. 👍👍👍

 74. Paulus-NL

  Wat is dat gele ding wat achter Kees staat?

  1. MrGreyhound011

   @peterprm19ify Een 100cc MC Culloch kartmotor uit de 60er jaren

  2. peterprm19ify

   Ik denk een kart motor

 75. kissdagirlz

  Gasly naar Renault

 76. Robbie Robson

  Waar ik benieuwd naar ben is wat er gebeurd als er twee uur voor de eerste quali of race toch iemand besmet is.. Zeg maar Australië all over again. Ga je dan opnieuw alles afbouwen, zitten we dan weer maanden zonder? Ben erg benieuwd...

 77. Marco Janssen

  ondertussen heeft Sainz voor Ferrari getekend en Riciardo bij McLaren, dus stoeltje Renault is vrijgekomen... miss Alonso terug ? want ja, die heeft immers 2x voor Renault het kampioenschap gepakt :P Vettel zal waarschijnlijk gewoon zijn stoeltje aan de wilgen hangen is mijn idee

  1. Lars Terpstra

   Misschien toch weer hulkenberg🤔 Dat lijkt me wel het meest Renault dingetje wat er kan gebeuren en loved over hem te spreken

 78. yoRRnl

  lekker om weer even wat over F1 te horen. Jammer van "het vaccin" onderwerp. We moeten gewoon weer lekker gaan leven met zn allen of een gat gaan graven en alvast gaan liggen

  1. Richard Scheurwater-Donker

   Helemaal mee eens. Helaas zijn de heren over dit onderwerp (c virus) minder kundig. Hoe dan ook weer een fijne uitzending!

  2. marcel helder

   @Petr Windmeijer punt is?

  3. Petr Windmeijer

   Na ruim 35 jaar nog steeds geen hif vaccin.

  4. rinus202

   met vaccin kunnen ze niet racen, immuun systeem verhogen.

 79. umberto di trotzoni

  Ze hebben het over racen maar hoe gaan ze het doen mbt veiligheid doen op de circuits want ook de baanposten zullen beperkt worden in hun doen en laten. Gaan we dan ook dedicated reddingsteams krijgen zoals we in de VS zien?

  1. peterprm19ify

   mondkapje opgelost

 80. Berend-Jan Ros

  McLaren dat word gezellig giechelen. ;)

 81. Reg Hunter

  Allard heb je de voorronde ufc gedaan? Maar leuk dat jullie er weer eens zijn. Laat Doornbos een keertje bij jullie aanschuiven zou ook wel leuk kunnen zijn.

  1. Roel Konings

   Robert valt best mee, Tom is erg.

  2. blackdevil39

   Zij hoeven geen showmaster aan tafel !!!! Zijn geleuter aan f1 cafe is al erg genoeg !!

 82. niels kerszemaker

  Fijn jullie twee,en weer eens te zien en horen jongens!!.Ben het met met kees eens,GEEN ZANDVOORT ZONDER beter ff wachten. jullie zijn topppers

  1. Johan NL

   Zo'n onzin wat Tom en Kees zeggen. Beter WEL een race dan helemaal geen race. Met of zonder publiek boeit niet (buiten dat zullen die figuren op Zandvoort toch alleen maar een stel dronkenlappen zijn en misschien 1% F1 fans).

 83. Jori Bremer

  Norris is lachende 4de.. die komt straks niet meer bij... #pubegate ;)

 84. Muse4Games

  Deze week had ik al zo iets van, he wat mis ik Slipstream. En nu krijgen we deze aflevering van Slipstream. Lekkere tijdvulling!

 85. ThePupil

  1 meter regel geld niet voor de mensen in de paddock, deze zijn allemaal getest.

  1. edgar kapp

   en met handschoenen aan en helmen op met dichte vizieren, kunnen die monteurs wellicht naast elkaar zitten.

 86. Splash FPV

  Hulde voor weer een mooi en feitelijk programma. Een verademing tov niet nader genoemde bar programma’s rondom formule 1

 87. Matsie313

  Ik heb jullie gemist! Nu weer wekelijks alsjeblieft! ;)

  1. L.GH. Djoetma

   Als er weinig te melden is doen ze dit niet.

 88. E Lejeune

  Red Bull wil van Horner af is dat nu een voorbeeld of was dat serieus???

  1. E Lejeune

   Koen Van Tuijn dank je wel, dat is me dan echt ontgaan.

  2. Koen Van Tuijn

   Opgeklopt in de media. Horner was tegen budgetcap en Red Bull was ervoor. Is volgens mij uitgepraat

 89. Olaf

  Eindelijk!

 90. Johnno9999

  Het enige dat de tweede rijder bij Ferrari moet hebben is goeie oren: Let Michael pass for the Championship

 91. P//MBECH

  Yes eindelijk weer een aflevering.

 92. Vo Nelle

  Hoezo is Sainz geen goede vervanger, is precies wat Ferrari zoekt

  1. RonaldV Carguy

   Sainz gaat ruzie maken daar met leclerc . Sainz wil geen 2e rijder zijn. Zijn vader is is toch geen onbekende en is gewend te winnen.

  2. marcel helder

   Eens, Ik snap ook niet helemaal waarom allard zegt dat als ze een nummer 2 rijder willen dat zedan beter oor Ricciardo hadden kunnen gaan. Ricciardo heeft juist duidelijk ambitie uit gesproken om wereld kampioen te worden. Is bij red Bull weg gegaan omdat hij niet voelde dat het team achterham stond. Die neemt echt geen Okay met nummer twee zijn. Terwijl sainz nog nooit in een top team heeft gereden, nog nooit echt voor podiums of overwinningen heeft kunnen gaan dus die zal eerder tevreden zijn met een nummer twee positie in z'n contract bij een top team.

 93. My Account

  Vast eerder dan gisteren opgenomen ☺️

 94. Michel Rosier

  Het vuur is uit Vettel. Lekker wat anders gaan doen. Joe ... doei

 95. Richie S

  Leuke video mannen, het was weer een genoegen jullie besprekingen te mogen aanhoren.

  1. Richie S

   Kees in actie rechts op foto - 2003 :) www.ad.nl/formule-1/iedere-f1-coureur-droomt-van-heldenrol-bij-ferrari-ik-ga-het-daar-wel-maken~a364d7ef/15978877/

 96. Joost vm

  Ik ben het met jullie eens dat spectakel en gelijk speelveld is wat het publiek wil. Persoonlijk ben ik daarom meer en meer fan van Formule E. Maar ook coureurs als Sainz, Magnussen, Perez & zelfs Verstappen hebben al vaker aangegeven dat de auto bepalend is voor je prestaties. Moeten we niet gewoon klanten auto's toestaan ipv iedereen zijn eigen auto bouwen (ongeacht budget plafond)? En dan geen "jahrenswagen" zoakstin DTM. Dan pas kunnen we zien welke coureurs er komen bovendrijven als topper.

  1. peterprm19ify

   Formule 1 is onderhand de enige Formule klasse waar elk team zn eigen auto bouwt. De rest inclusief Indycars en Formule E(lektrische botsautootjes) is allemaal 1 pot nat met standaard chassis. We moeten zuinig zijn op Formule 1, ja het moet een gelijker speelveld worden maar nooit en te nimmer moeten we de F1 zodanig veranderen dat het geen Formule 1 is want anders kunnen we het net zo goed Formule Sorry gaan noemen.

 97. Thiellie

  Wat heb ik dit gemist!

 98. Jeffrey Rijkse

  Dit zat eraan te komen, de sfeer tussen Vettel en Leclerc was om te snijden met als dieptepunt de botsing op Interlagos, Vettel is als eerste rijder afgedankt voor een talent met een fel management die Charles zo snel mogelijk wereldkampioen willen maken. Wie de opvolger van Ricciardo wordt gaan we zien de komende tijd maar er gaan stemmen op dat Renault de Formule 1 zou willen verlaten. ik zie Giovinazzi in 2021 wel kopman bij Alfa zijn met misschien wel Mick Schumacher als tweede rijder.

  1. Jeffrey Rijkse

   Dat vermoeden heb ik ook, Charles was normaal al sneller en werd gewoon eerste rijder gemaakt vorig seizoen zonder medeweten van Vettel, chaotische praktijken bij Ferrari, maar ja, dat zijn Italianen altijd een beetje

  2. Erik Beijleveld

   Leclerc met zijn illegale auto vorig jaar goede sier gemaakt. In reguliere auto stuk minder. Zou me niets verbazen als Vettel niet die illegale boost ter beschikking had. Leclerc is goed maar hooguit niveau RIC. Ben benieuwd wat ie presteert met een auto die binnen de regels is.

 99. MiniCat gaming

  Sainz is de vervanger van Sebastiaan

 100. Norbert Janssen

  De monteurs hebben toch helmen op en pakken met handschoenen aan? Dan maakt het toch niet uit dat je binnen de 1,5 meter komt?

  1. Rutger B

   @umberto di trotzoni we doen t al miljoenen jaren

  2. wreagfe

   @umberto di trotzoni We weten dat als je buiten bent de infectiekans vrijwel nul is. Je loopt dit virus niet buiten op, maar binnen, en vooral in grote groepen in afgesloten ruimtes met slechte ventilatie. Pas dat toe op de F1 en je bent klaar. Lijkt me niet zo moeilijk.

  3. umberto di trotzoni

   Je moet je beschermen tegen een virus, waarvan we de meeste eigenschappen nog niet eens kennen En de PPE van de pit crew is hoofdzakelijk bedoeld om deze tegen de eerste gevaren die de auto oplevert mbt hitte (Nomex pakken) en electriek (De gele handschoenen) en de helm om het hoofd te beschermen, en in veel mindere mate de luchtwegen, wil je die ook beschermen kom je op heel andere helmen en is een snelle pitstop bijna onmogelijk. want dan wordt de pitbox een no go zone voor iedereen die deze bescherming niet heeft.

  4. L.GH. Djoetma

   Nee, alleen de pit-crew.