Zondag met Lubach - zo goed als nieuws
Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws!
Elke zondag publiceren we nieuwe video's tijdens de televisie-uitzending van Zondag met Lubach of exclusieve video's die we uitsluitend op NLsel publiceren.
Meer zien?
www.vpro.nl/zml
www.npo3.nl/zondagmetlubach

 • 436
 • 220 937 655

Reacties

 1. 1r5Drooodle

  Team Koeiengenocide, iemand?

 2. coolespijk 078

  dit is zo ziek nog steeds en ook zo leerzaam

 3. tankeriv

  Laten we als eerste de spookfiles oplossen door de automatische matrixborden die snelheidsverlaging doorvoeren uit te zetten. Je weet wel. Rij je op de snelweg en in ene staat alles stil. Kijk je boven de weg en ja hoor matrix bord. Geen wegwerkzaamheden, geen ongeval. Gewoon iemand die onder de matrixborden geremd heeft. En het geniale systeem vond het dan nodig de snelheid omlaag te gooien. Nog geen 200 meter verder rijdt alles weer alsof er niets gebeurd is.

 4. Ka Ak

  Paar jaar later , lachen met Lubach, Ondergang van Zweden : nlsel.info/video/video/ynaFfqp4q8iduH4.html en nlsel.info/video/video/0It2dYmRrZl-1bA.html In belgie , de sharia invoeren : nlsel.info/video/video/uJeIaGFtodl6rY4.html , Engeland massaal georganiseerde verkrachtigen van jonge meisjes : nlsel.info/video/video/xmKdf52amJhtspI.html Komende jaren lekker lachen en critsche mensen de pan in hakken , toch?? zo'n lol... veel gebeurd tussen 2008 en 2020 !

 5. Roan Stoel

  Ik wil heel graag een volledig versie

 6. LazerBlade

  “Kleding die je de hele dag aan kan houden”

 7. Slimme Sjaan

  Hulde!!!.. Wat een ballen heeft die gast, held!

 8. Baki Simsek

  Turken doen in syrie mensen redden en worden er nep nieuws gemaakt van dat ze burgers doden , dat leger maakt een onveilig land weer veilig, met minumum schade, en ze stelen niet zoals amerika en andere van de nato, olie , goud, enzovoort gwn land veilig maken en weer terug trekken fantastisch gedaan kan de rest van leren

 9. Vitor Fortes

  WW3?

 10. Mark Griessie

  Walgelijke vader, walgelijke zoon.... wel op een andere manier. Bernard jr is een ordinaire huisjesmelker...

 11. Wouter Schultink

  77% +13%= 90% waar zijn de overige 10%

 12. King Cuan

  They have to get the patent in order to keep spreading it for free or asshole Monsanto will take it

 13. Dainty

  \m/

 14. darkracer125

  je snapt zelf toch ook wel dat het stukje over Yucel is niet facebook. maar al de mensen die het reporten om het te laten verwijderen. facebook is te groot om het te controleren dus het gaat voornamelijk automatisch

 15. Hans Hangoor

  Ik vind Arjen een held omdat hij ook over de nieuwe leider van ISIS en het kalifaat ook heerlijk uit pakt, Hee Arjen nu actueel thema: Iran en ayatolla Khamenei, dus barst maar los. En zie aflevering met prins Bernhard, een item over Kim yong Un en Vladimir Stalin euhh Poetin dan ook tegemoet op zondag met? Ik wacht af. Wacht niet te lang? Over de neanderthalers hoeft het niet meer hoor?

 16. Hans Hangoor

  Helaas, Arjen? Herinner ik mij dat je ooit zei dat uit een ( net gezin komt?) waar je overigens een hekel aan had? Ok maar helaas je niveau is BELOW SUBZERO. we hebben gelukkig de vrijheid dat je dit kan doen, Natuurlijk ga je wel punten scoren als je ook in een bepaalde vorm ook zo over Kim yong Un zo spreekt, en over Poetin en ook over Ayatollah Khamenei enz enz. Dan vind ik je een topkerel. Ik zie zo,n VPRO uitzending dus tegemoet, nu actueel bv Iran dus? Je hebt recht van spreken en meningen. Wat let je? Ik wacht af en zal over een korte tijd benieuwd zijn.

 17. MR Smoor

  Haha is muis staat nog links bovenin

 18. gabber Maxim

  nederland word gewoon verkankerd door de kanker alloctonen

 19. C Hart

  nlsel.info/video/video/mXWWZ2N-ocic3II.html

 20. Talha 033

  kanker domme bullshit

 21. flapthreedoodle

  Even alleen voor de vegetariers die dit lezen, het is natuurlijk erg goed dat je vegetarisch bent geworden, maar als je denkt dat de ei en melk industrie ook maar een beetje beter zijn dan de vlees-industrie raad ik je aan om de documentaire 'dominion' te kijken op youtube. Joaquin Phoenix van the Joker zit er ook in dus het is niet zomaar een random youtube filmpje.

 22. Jordi Adriaansen

  Hij heeft ze in de tang.

 23. daan goes

  1:15 mijn reactie als ik een goed cijfer voor duits heb

 24. Martinos_nl

  Ik zat hierbij voor de c&a toen ik op de basisschool zat. Hadden echt leuke ideeën zeiden ze “we gaan er echt iets mee doen”, ze hebben er niks meer mee gedaan

 25. GriekseGamer

  Spreekbeurt voor geschiedenis

 26. Chris Burger

  Hoe kan die randdebiel Kuzu in ons parlement zitten?

 27. Chris Burger

  Kuzu het Ottomaanse filiaaltje van Erdogan.

 28. Sanne Goorhuis

  BARNEVELD!!

 29. Arnold Van Kampen

  Over 15 jaar is de wereld gewoon totaal veranderd. Je mag de huidige lijnen niet doortrekken.

 30. C J

  Good stuff. Really enjoy this show. Keep up the good work.

 31. NL Lyrics

  JIJ BENT GENIAAL! STEM A. LUBACH VOOR PRESIDENT

 32. Death Dood

  Hell no dat is wat we denken fuck jou trump

 33. Rital Yahiaoui

  Ik heb meer hiervan nodig.

 34. jijweethetookniet

  Deze was echt flauw

 35. Hadewych Van walraven

  Topprioriteiten

 36. Hamouda Bombali

  Dat zei hij niet”de enige man ter wereld” Dus geen tegenstrijdigheid

 37. Henk Schaap

  Die Cora is een schoolvoorbeeld van hoe je eerst je ziel moet verkopen, vóórdat je suuces wilt hebben in de Nederlandse politiek.

 38. Suze Groen

  uit Ruinerwold???

 39. D. Nicolenco

  The Dutch have imagination.

 40. Smile 2 Salafisme

  Belachelijk dom meneer Lubach. Het is puur moslims beledigen en jezelf vernederen door niet te willen begrijpen dat antiek meer waarde draagt dan een splinternieuwe rolex. Om maar op jouw niveau een voorbeeld te geven. Een democratisch nederland die zich zorgen maakt om kinderen ... acht gossie toch ... enig idee hoeveel kinderen er door jeugdzorg en de kinderbescherming kapot zijn gemaakt en zullen we het hebben over de rechten van de vrouwen in nederland ... nederland hecht enorm veel waarde aan vrouwen dat zij zich voor een raam verkopen voor seks. En natuurlijk de reclame's voor auto's en kickboks wedstrijden ... gebruik de vrouwen als lust object.

 41. Asparoth

  Katja is wél een lekker wijf, dus maakt niet uit hoe raar ze doet bij mij mag ze altijd aankloppen.

 42. Rick Hendriksen

  Ik had kanker dus beter houd die gozer z'n bek dicht Weet hij wel waar hij mee scheld?

 43. C J

  Pete hoekstra is a lying corrupt disgusting anal wart. I’m sorry the Dutch had to be reexposed to this crap weasel.

 44. Steven Diependaal

  Mijn echtgenote is Guyanees en heeft drie van de 4 taalvakken gehaald. Nu wonen we weer in Sijt Maarten en daar heeft DUO speciaal om de immigranten te pesten andere examens gemaakt en gesteld dat de geslaagde vakken in Nederland op Sint Maarten NIET MEETELLEN. Bovendien moet je op Sint Maarten 25 van de 25 vragen goed hebben!!!!!!!! Verder moet je ook voor vier vakken Engels slagen ander mag je op Sint Maarten niet inburgeren. Engelstalige mensen uit het gehele Caraibische gebied zakken zelfs voor de Engelse examens, terwijl Engels hun moedertaal is.

 45. This is not my real name

  2:20 Willem in 2019/2020: Hold my Beard

 46. Nuggie Leemon

  He's not doing the hips right #Medvedevdance

 47. Bert Goedemé

  Is het Zimbabwuh of Zimbabwee?

 48. Mew

  Binnen Mongolië is een regio in China vlakbij Mongolië

 49. L. A

  Oh nee de hartslag is zoek 😂😂

 50. L. A

  Om de uitstoot laag te houden kun je beter gaan lopen..

 51. Keapon Laffin

  murka murka in ndl, conan o brien copy paste, lekker origineel, maar wel scoren.

 52. Giovanni-2Petrus 3:18 Grow in Grace

  Wat een onzin allemaal! Michiel de Ruyter, de oprichter van de mariniers was een Zeeuw. Toen hij met pensioen was, deed men een beroep op hem om het vaderland te verdedigen. Hij had het goed, maar liet alles achter om voor zijn Vaderland op de bres te staan. Hij hoefde niet, maar met moed en als een leeuw (Luctor et Emergo= wapenspreuk van Zeeland= ik worstel en ik kom boven) heeft hij zich ter beschikking gesteld. Het kostte hem zijn leven, maar wat een respect heeft hij gehad. Niet alleen van Nederland, maar ook van Engeland, Frankrijk en Spanje. Dat is een marinier. Semper fi, overal ter wereld. De rest is onzin en klets verhalen, Middelburg heeft een universiteit, Vlissingen hogescholen, waar studenten van overal ter wereld hier studeren. Waarom zij wel? Amerikanen, Chinezen, Polen enz...…. Binnen één uur ben je in Rottterdam of Antwerpen. Brugge, leuven of andere gezellige Belgische steden. Zelfs Ossendrecht is binnen bereik, waar men een groot militair oefen terrein heeft en de Commando's dan? Binnen drie kwartier ben je in Roosendaal, waar mariniers met hen mee kunnen trainen. Oefen terrein zat! Niks te doen? Onzin!! Honderden duitsers komen in Zeeland vakantie vieren in de Zomer en kopen graag een tweede huisje, ouderen kopen hier een huis. De Belgen verhuizen naar Zeeuws Vlaanderen, omdat daar de huizen goedkoper zijn. Als je in Zeeland een huis koopt is dat veel goedkoper dan omgeving Apeldoorn. In Zeeland koop je een Bungalow en daar koop je voor het zelfde geld een rijtjes huis. Weleens van Domburg gehoord? Daar kwamen kunstenaars naar toe van overal ter wereld, omdat daar het licht schijnsel ze mooi is en de adel ven heel EUROPA kwam naar Domburg om zich daar kostelijk te vermaken. Nooit van Veere gehoord, waar Wilhelm zijn huwelijks nacht doorbracht www.campveersetoren.nl/trouwen.html en waar Napoleon een heel regime aan soldaten had? Het oudste fort van Europa zit in Rithem, Fort Rammekes!!!!! Overal staan campings, omdat de mensen graag naar Zeeland komen, Port Zélande en noem maar op. Vissen, duiken, de grootste reptielen Zoo staat in Vlissingen. Cinema by the Sea waar de grootste filmsterren elk jaar naar komen. Luctor et Emergo, ja wees een marinier die meebouwt aan de opbouw van een hele provincie. Die niet denkt aan zijn eigen belang , maar alles opgeeft als Michiel de Ruyter om er te zijn voor Koninkrijk en Vaderland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trouwens, tijdens de tweede wereld oorlog, kwamen elite soldaten wel naar Zeeland, omdat het een belangrijke positie had voor de doorstoot naar de rest van Europa. Als de Mariniers al ter plekke zijn in Zeeland kunnen ze makkelijker héél het havengebied van Antwerpen en Rotterdam verdedigen en nu al helpen met de drugs smokkel op de schepen tegen tegaan. Er is werk zat, je bent desnoods zo in Zuid Holland of Brabant. Mariniers, jullie doen jullie zelf tekort, dat zeg ik, maar ook voor de Zeeuwen, waar jullie samen met hen schouder aan schouder van Zeeland iets moois kunnen maken! Maar ja, ik zat ook bij de Stoottroepen, die trekken zich niet terug. Die gaan ervoor. Getekend ~Giovanni~ Sorry hoor, maar de mariniers zouden eerbetoon aan Michiel de Ruyter moeten betonen, die alles opgaf en die überhaupt er zo'n beetje ervoor gezorgd heeft, dat er een Nederland is en nu kunnen de mariniers iets teruggeven door wat Michiel opgaf terug te geven als respect voor de Grootste Marinier! Michiel!!!

  1. deleeuw13

   Hear hear!

 53. Henk Steen

  11:01

 54. Adam

  ik weet een manier om volgens de wet dit te laten stoppen!!

 55. twan stiensma

  Thorium?

 56. carlijn boonzaaijer

  Bietje slap gelul nie?

 57. sisi jansen

  Mogol

 58. sisi jansen

  Hou je bek

 59. JanBosAap

  Beste nummer ooit

 60. Roy Earle

  wat ik raar vindt is dat die gelovigen altijd dingen bekijken alsof het vaststaat dat god bestaat. zo kan ik het ook.

 61. Fabienne Coenders

  14:43 in de ondertiteling bij 't grapje over de spelfouten, EEN SPELFOUT. "Zo wordt ik nooit een' guru' "

 62. friedi1982

  Anzeige wegen Sexuelen Sachen möcht jetzr Ficki Ficki 😂😂😂

 63. Emiel Dekijker

  3000 liter water alleen al kost 12.90.- euro. Hoe kan een biefstuk dan zo goedkoop zijn?

 64. nijn jas

  Ik heb zo'n android telefoon met onverwijderbare facebook, maar ik gebruik het niet en heb het uitgeschakeld. Heb nooit een account gehad😂

 65. Patrick Van Beek

  gave gozer.. Nuttige info. Mijn stem heb je maat

 66. Natalie Anna

  Haha ik weet hoe het busstation van Southampton eruit ziet - its nothing.

 67. Asian Scarecrow

  2:08 fresku, de enige man die het woord "twaalf" kan laten rijmen.

  1. Mark Willems

   Asian Scarecrow sws

 68. scjvz04d

  Alleen ledgends pompen dit in 2020

 69. Robbie Schuurmans

  6:50 mannelijk Greta Thunberg

 70. Sandra Spelt

  Hoe zou Trump hierop reageren

 71. Ronald L

  Geweldige band die 5g

 72. nau b

  3:18 Bedank me later

 73. Piet Jansen

  Zolang niet bewezen kan worden hoeveel 'schade' ik doe en aan wie door te vliegen, blijf ik lekker vliegen. Treinen zijn kut omdat sporen van de overheid zijn. Alles wat de overheid regelt is duur en inefficient. Geef daarom ook nooit je geld aan paupers zoals Frans Timmermans die nog nooit iets op eigen kracht voor elkaar hebben gekregen in hun leven.

 74. dennis v vugt

  yogananda.com.au/pyr/pyr_samadhi.html#top

 75. tankeriv

  Man o man o man Lubach wat ben je weer een heerlijke linkse rukker.

 76. tim van beek

  Media. Tsja, wel een goed verhaal en dat is ook belangrijk.

 77. Coolwoobyër

  Ik word ziek van dit. Ik wil gewoon een Samoyed, geen schoonheidsideaal.

 78. Coolwoobyër

  Shiba Inu St. Bernard Samoyed Nova Scotia Ducktolling Retriever Chavalier King Charles Spaniel Pyrenian Mountain Dog Lhasa Apso Hunsky Een paar van m'n favorite namen.

 79. Roos Jonker

  7:01 hij is net martien meiland! ;)

 80. Mudi Niks

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 81. Marcel S

  12.44 beste zml grapnooit.... niemand lacht

 82. c CttG

  UCHEuche...........______________________________________

 83. Tim Matser

  Een jack russel dan?

 84. Jan Groen

  verzet de klok 1 keer een half uur voor of achteruit dan zitten we er tussen in

 85. Ties Lemmers

  R.I.P Maradonnie

 86. Serge Mooyman

  Dat verhaal van filevorming in je maag darmkanaal is niet uit de lucht gegrepen. Is gebaseerd op het feit dat fruit heel snel verteert (binnen 30 minuten, behalve banaan: 45 min). Wanneer je fruit eet op een volle maag, of ander voedsel voordat het fruit verteerd is, heb je tegelijk fruit en ander voedsel in je maag. Ander voedsel heeft veel meer tijd nodig in je maag (koolhydraten 2 uur, eiwitten 3 uur en een mix van beide 8 uur). Als daar ook fruit bij zit in je maag is dat fruit dus gedwongen veel langer in je maag te blijven, tot ook het andere voedsel verteerd is. Daarbij ontstaat gisting, fermentatie, waarbij gifstoffen ontstaan. De onderbouwing van bovenstaande is te vinden in "Een leven lang fit" van Diamond & Diamond. Arjan weet vaak erg grappig te zijn en heeft terecht veel succes. Een goede reden om de zorgvuldigheid niet uit het oog te verliezen lijkt me.

 87. 8alakai8

  ik vind zelfs dat geloof +18 moet zijn als het zo goed komen de mensen van zelf maar geen toegang onder de 18 alleen als museum maar niet voor preken enzo

 88. 8alakai8

  niet alle maar ik wel veel gelovige mensen dingen zeggen als die gene niet geloofd gaan ze allemaal slechte dingen stelen moorden maar dat geeft alleen maar aan dat zij dat zouden doen als ze niet in een god zouden geloven ik wil gewoon een ander normaal behandelen

 89. jorden de bruin

  ik heb Lubach nog nooit zo hard horen lachen. prachtig

 90. Ilias

  jihadi salafisten bestaan niet, dat zijn de kharidji. Die behoren niet tot de salaf

 91. c CttG

  graag een bijdrage mbt dienstplicht( eea is voorgesteld door de confessionele tak van cda maar gaat in tegen de meer wereldse c"democraten")..... duidelijk om stemmen bij nw rechts weg te halen!..............bedoeling zou zijn omhangjongeren van de straat te halen maar de meeste jongeren hangen dus niet op straat .....wel leuk om de dames echt goed te integreren....oops succes

 92. karel vancamp

  Same old: Van Gogh, de Staatloterij, 1882 www.vangoghmuseum.nl/nl/collectie/d0376V1962

 93. Casper

  Dit is nog steeds heel dik en leerzaam lekker gemaakt 👍

 94. Julian R

  Windenergie is gratis, hahaha, Ja dat metalen monster verschijnt magischerwijze ter plekke, en heeft ook geen onderhoud nodig of aanpassingen aan het stroomnet om de pieken en dalen op te vangen. En het vermaalt absoluut geen vogels zeker. Fucking linkse propaganda, betaald door mijn belastingcentjes, jeeeeej

 95. Paulielietje Mooren

  Hey hey, ik ben 12 en ik schrijf brieven sinds me 6de! Zelfs soms in het Engels😂💕

 96. nietLars

  Soort groep 6 spreekbeurt XD

 97. Aury Thio

  Had net een geinige idee. De hele reis van London naar Istanbul can helemaal CO2 neutraal. Zeilboot van de haven van London naar Istanboel. :P

 98. -Gemberkoekje-

  Tip, weet het verschil tussen een blinde darm operatie en blindedarm operatie

 99. -Gemberkoekje-

  Het is gewoon relaxende, lekker ruikend en voelende (soms) placebos.

 100. Christian

  Arjen Lubach is een lul