Zondag met Lubach - zo goed als nieuws
Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws!
Elke zondag publiceren we nieuwe video's tijdens de televisie-uitzending van Zondag met Lubach of exclusieve video's die we uitsluitend op NLsel publiceren.
Meer zien?
www.vpro.nl/zml
www.npo3.nl/zondagmetlubach

 • 412
 • 200 753 120

Reacties

 1. Margharethea

  Wat betekent rotmaatregel? :D.... Ik krijg er geen goed vertaling (duits of engels) voor :D...

 2. Gmail Account

  En die 'schone' electriciteit voor de treinen en de tesla's komt er door zwaar vervuilende centrale's. Het milieu schiet er niets mee op. En de aarde blijft gewoon verder opwarmen. Nu nog stoppen met over stikstof praten en allemaal weer normaal gaan doen graag.

 3. Luca Hendriks

  Fucking this shit

 4. MatthijsGames NL

  Boeie ruud is de nederlandse versie van ok boomer

 5. Goikuchan

  Ik vind het prima als de wegenbelasting dan wel omlaag gaat. Je betaalt je al suf om op de wegen te rijden. Mag er ook wel iets tegenover staan.

 6. Dave Zwerts

  Die is zo goed . Ja , ze zijn nu allemaal dood 😁

 7. Leander Herman

  Senior staff in goed Nederlands dat heet senior personeel Rutte ha ha ha ha ha goed Nederlands he, en wij betalen ons scheel aan het koningshuis ik bedoel maar Nederland was eeuwen lang een Republiek en nu maar betalen

 8. carla vos

  zwarte piet een probleem? wat denk je van sint nicolaas. die stopt stoute kindertjes in een zak en neemt ze mee naar spanje als dat geen pedofiel is waarom was pr.andrews broer zo dik met jimmy saville jimmy saville humped dead bodies,raped many young girls and got a medal from the queen.....................

 9. Iceflower

  Heb 10 jaar lang gerookt, met af en toe pauzes van een paar maanden. Laatste 3-4 jaar rookte ik 30 sjekkies per dag. Nu ruim 2 jaar gestopt, en voel me veel vrijer dan voorheen. Het blijft wel irritant om te zien hoe de meeste mensen te weinig wilskracht hebben om zichzelf tot een halt te roepen.

 10. bram ott

  Die komt aan met een stropdas met stippen wss

 11. carla vos

  x22 report amazing polly you are free tv McAllister tv deceptionbytes and we know serialbrain2 leo lyon zagami channel boek; BEHOLD A PALE HORSE

 12. Yde Jacobi

  Geniaal

 13. Marselluz

  duck her

 14. Tech Reviewer

  Wauw gewoon wauw, ik ben echt klaar met dit soort loser's die ons besturen. Eigenlijk kun je het al zien aan hun dat het onbekwame mensen zijn maar omdat zij ons brood en spel geven komen wij niet voor ons zelf op. Omdat we het zogenaamd goed voor elkaar hebben.

 15. Danny 199

  Vorige week en nu weer... Ik snap dat je door te roken de kans op kanker verhoogt maar de manier waarop Lubach het noemt vind ik weinig respectvol. Puur om het grappig te laten klinken. Zolang er nog jaarlijks veel mensen aan overlijden lijkt me dit een no-go.

 16. City Point

  #bringbackbEA

 17. Aafke Blootvoetje

  Haai Arjen, ik vind je programma altijd super leuk en ben het bijna altijd met je eens, maar de 'gekanker' vind ik maar een nare en ontsierende eigenschap van je.

  1. Aafke Blootvoetje

   *dat

 18. ole bos

  dit is kanker grappig

 19. City Point

  Maxima wie gaat Maxima eik redden? Is diegene nog lakens aan het bestellen ofzo? :P Toch erg, hoe de talenten van een vrouw weer zo geinstitutionaliseerd worden. Kunnen ze wel 3dochters bouwe, ook die groeien op in't gevang. Eik te mooi hoor, om een paradijsvogel in een kooitje te houden, ook al issie spraypainted met diamantpoej-ur.

 20. Eye-Axe Amsterdam

  Insta: supermarktkoffie Kwaliteit content

 21. Mehmet Emin Avci

  Heb respect hond

 22. cody kamminga

  Ik vind 100 nog steeds een rotmaatregel, vliegtuigen mogen nog steeds honderden kilometers per uur

 23. Mehmet Emin Avci

  Verzamel eerst betrouwbare info en kom dan zijken voor de TV

 24. Nicky Vanilla

  shit man, heb ik net 2000,- betaald om te mogen rijden, moet ik nu die hele 6e versnelling vergeten en langzamer gaan rijden. Wat een *rotmaatregel*.

 25. Lou S

  fuck shell

 26. Nadir

  Aaarghhh die telkens in beeld springende logo’s zijn zo afleidend!

 27. oiuet souiu

  2:42 ze staat er ook echt zo bij van 'mag ik ff janken'

 28. Max Verstappen

  Iedereen zit te haten maar ik durf te zeggen dat 90% hier toch de auto pakt.

 29. sn0r

  164 Medewerkers van Shell en hun Marketing afdeling vinden deze video gewoon kut

 30. cornenothome

  #Shellsucks

 31. F Ozbey

  Wat een fucking domme wijven he lekker uit je reet lullen tering....

 32. Bob Ruiting

  Ik vind dat de rechtste politiek niet altijd alleen maar de lul moet zijn. Pak een GroenLinks ofz

 33. Menno Vroege

  0:40 ja heel herkenbaar

 34. Dirk R

  Jesse klaver en Obama... Wat een stakker

 35. Henna van Opstal

  En uuuuh Shell.... hoe is het met Nigeria

 36. Ersin Çöl

  3:20 dat was wel de deftigste Wayow dat ik ooit gehoord heb 😆

 37. poké vlogs

  Slecht die playmobile 😉 Nee maar echt geweldig deze video

 38. Bryan Rocha

  Sorry Rob met wie had je ook alweer gesproken ben het vergeten

 39. Sander Klok

  De propaganda van lubach is weer op volle toeren c02 en stikstof is voeding voor vele gewassen zo als bomen maar dat snappen domme sjw niet

 40. Sweder Van Rosmalen

  Don juan!!!!

 41. Mona Heijman

  En dan nog "salaris" verhoging elk jaar, van MAAR 2,8 %. Hun 'uitkeringen' worden jaarlijks geïndexeerd en volgen bovendien de inkomens van rijksambtenaren. Wat ik niet begrijp dat ze zo onbeschoft zijn om het elke keer weer aan te nemen. Ik weet nog de eerste Prinsjesdag van Willem "we moeten onze broekriemen aantrekken" WE?? en je hebt niet eens een broekriem om aan te trekken, want je pak is op maat gemaakt. In deze tijd van enorme bezuinigingen en kostenverhogingen voor de "normalen" en "zwakkeren" in onze maatschappij, lachen zij zich de broek van hun koninklijke, u weet wel. Als wij te veel ontvangen is het hek van de dam, zie de belastingdienst laatst in het nieuws. Bij hun snappen ze het niet maar het klopt schandalig genoeg wel. Triest, in en in triest.

 42. Bram Westera

  5.16

 43. Hb Jong

  "Had mijn vrouw maar één zo'n been" ~ Godfried Bomans over Marlene Dietrich, 1963

 44. randy b

  -Net als aan Hitler vragen welke oven het meest humanitair is..

 45. alex flikker

  en je hoor uberhaut niet heen te lopen sttat ook op de verpaking het fouten door meslijke fout zoals een baby pijl hoor je op een fles te doen en niet op horizontaal te leggen op de straat en en staat ook duidlijk op de verkaping niet gooien naar mesne of dieren maar als je al het soms om dieren word gooid kan ik ook begrijpen dat onze dense dog ter er ook last van heeft

 46. Jesse Jonge

  Walter Legend

 47. The Appleflaps

  Hoe kun je überhaupt een woord afschaffen als iedereen het nog gebruikt?!

 48. Jill Reessink

  Shell greenwashing

 49. Living PSYCHO

  Haha die 130 km/h heeft de tijd niet goed doorstaan

 50. xvb ttv

  Als dit echt waar is waar liegt onze overheden dan allemaal om om alles? Maar ik steek er nog eentje op

 51. theingejansen

  Heeft die puppy de hele uitzending onder zijn bureau gezeten?

 52. musicsoundsification

  die lach op 1:14 haha

 53. Iffie Hamidullahkhan MindReact

  Weer iemand dood in Nederland (www.nhnieuws.nl/nieuws/256895/carla-rodrigues-een-engel-waar-de-duivel-steeds-meer-van-won). Zelfde verhaal, werd verward gemaakt voor een mentaal label a la www.verwardepersonen.nl stijl, neppe buren en hun vrienden vielen haar lastig met neuro patent, ze wilden haar dood met RNM en gangstalking en toen werd ze doodgeschoten "per ongeluk door de politie" precies zoals ze dat wilden. Weer een doorzichtig verhaal om te lezen voor het slapen gaan. Wat een leuk mind control apparaatje zeg dat remote neural monitoring, gecombineerd met microwave auditory effect and bone conduction sound wow wat slim zeg van de overheid politie en inlichtingendiensten dus niet (patents.google.com/patent/US3951134A/en) leuk hoor dat ze Tristan van der Vlis ook als Manchurian kandidaat hebben gerekruteerd zoals Myron May in de USA even wat mensen dood en je hebt de AIVD Staat en politie macht weer nodig als burger die angst ingeboezemd krijgt. Zeg je er wat tegenin dan ben je zogenaamd meteen aan het radicaliseren en een activist of whistleblower. Maar hey Nederland is vrij hoor, geloof vooral mij niet blijf een schaap. Wat een schema met verraad hier trouwens zeg: mindreact.com/politieillegaleonderzoekenprovocatie.png lijkt erg veel op ditte rats-nosnitch.com/ maar dan corrupt. Vergeten jullie mij ook niet dood te schieten voor verraad? Verzin maar dat ik in een psychose zat of gek bent misschien verward? Leuke lokale infragard en Scientology mensjes die bounties willen and doen alsof ze criminaliteit bestrijden of voor veiligheid zorgen terwijl ze iets heel anders doen, psychologische MKultra scripts uitvoeren! Hoe meer angst in de burger met valse vlag operaties, Manchurian candidates en verward gemaakte mensen met neuro patenten en Cybernetic Mind Hive teams hoe meer surveillance power voor de staat en politie AIVD MIVD! Lage en neppe gemeenschap is Nederland. Het leeft op valse vlag operaties waar belastinggeld naartoe gaat in zogenaamd belang van nationale veiligheid. NLP (triggers, anchoring, mirroring), omgekeerde psychologie, mind control tactieken en psychological warfare is waar de staat op leeft. Geld bestaat niet eens, een papiertje een cijfer op een server. Iedereen is gebrainwasht slavernij is er nog steeds. Wie er tegenin gaat word gek gemaakt zoals www.verwardepersonen.nl beschrijft in een nieuwe psychologische programma in de naam van de Staat en neppe veiligheids belang of je onschuldig bent kan de normale Kees, snitch die geld zoekt, brave theater spelende burger niet schelen. School, gaan werken, trouwen, pensioen en dood gaan huppa. Lekkere vrijheid zeg, dan iemand een crimineel noemen om de rest erachteraan te laten gaan of een pedo zodat deze in elkaar geslagen word omdat mensen zelf de ballen niet hebben om dat te doen is gewoon zielig en psychologisch. Vals beschuldigen zonder tastbaar bewijs pfoe. Lees deze boeken dit is het echte systeem: -A new breed (John Hall) www.bol.com/nl/p/a-new-breed-satellite-terrorism/1001004006757413/ -Guinea Pigs (John Hall) www.bol.com/nl/p/guinea-pigs/9200000038480335/ -How to tame a demon (Robert Duncan) www.bol.com/nl/p/how-to-tame-a-demon/9200000024783340/ -Legally kidnapped (Carlos Morales) www.bol.com/nl/p/legally-kidnapped/9200000060146824/ -Project soul catcher 2 (Robert Duncan) www.bol.com/nl/p/project/1001004011446744/ AIVD EN MIVD MOETEN MAAR EENS NIET OP GERUCHTEN AF GAAN MAAR OP FEITEN ZODAT DE JUISTE MENSEN ONDER PROVOCATIE EN SURVEILLANCE PROGRAMMAATJES KOMEN. ALS ZE DAN BEWIJS HEBBEN IEMAND METEEN OPPAKKEN IPV VAN NIETS HEBBEN EN DAN PROBEREN BIJ ELKAAR TE THEATEREN.

 54. Conke

  Hoe langzamer je rijd... hoe langer je “stikstof” uitstoot

 55. CrystaK Darkshadow

  Ok boomer XD

 56. YoLo K

  Love naar Walter

 57. Conke

  Ik rij nu van haarlem naar amsterdam via duitsland

 58. Loek vdN

  Geen ondertiteling meer :(

  1. oiuet souiu

   Love the video ??

 59. Intern Creamery

  Laat het koningshuis bestaan, maar de burger betaalt niet meer hun onzin. Dat is de oplossing

 60. Sc heerenveen Tv

  Trump is een lul

 61. Rik Wisselink

  De straling is wel degelijk een issue: de frequentie kan interferentie veroorzaken met specifieke metingen van weersatellieten, waardoor de weersvoorspelling veel minder nauwkeurig dreigt te worden.

 62. screamy pot

  Wat hij zegt is niet helemaal waar, ja, je lichaam ziet het verschil idd niet tussen kristal suiker en fruitsuikers. Maar een groot verschil is dat kristal suiker met chemicalien word extract. De chemische restjes die altijd overblijfen in een percentage minder dan 0.5% zijn ongezond. Ook is het zo dat niet fruitsuikers en suiker zelf ongezond is, je hebt het zelfs nodig. Het enige waar je goed op moet letten dat je genoeg vezels krijgt. Als jij veel suiker eet zonder vezels, dan is dit kort gezegt slecht voor je lichaam. En in fruit zitten vaak een goede suiker/vezel gehalte zodat het niet ongezond is. Alsnog adviseer ik groene appels te eten ipv zoete appel soorten etc. Want je hebt maar een klein beetje glucose nodig per dag.

  1. screamy pot

   Ook mag je wel wat over melkproducten waarschuwen, mensen vertellen gluten te vermijden is idd onzin omdat weinig mensen hier last van hebben. Maar lactose in melk is wel een heel ander verhaal, meer dan 80% is lactose intolerant. En het is waarschijnlijk nog meer dan dat. Het probleem is alleen dat de meeste mensen niet eens weten dat ze lactose intelorant zijn, en dus kan die meting nooit kloppen en is het waarschijnlijk hoger. Omdat in de studie waarbij ze op dit getal kwamen alleen over mensen gingen die in kwestie werden gesteld en direct merkbare klachten en symptomen mee hebben gerekent. En dus niet alle mensen met een sluipende vorm van lactose intolerantie. Oterwel, de mens hoort geen moeder melk van een ander beest te vreten.

 63. Luc

  Iemand anders dat artikel gelezen, over dat de tabaksindustrie vind dat arjen van de tv af moet, en dat er uit geen enkel onderzoek blijkt dat je kanker krijgt van sigaretten

 64. David Ashworth

  die grapjes over de vrouw op 2:40 had jullie beter thuis moeten laten

 65. screamy pot

  En kippenei is een ongeboren kip. Lol

 66. Burak Sarcan

  lol

 67. Samballswingie1

  Kan dit 1000x zien, zo geweldig leuk!!!!!

 68. Malte Petersen

  Volgens mij heeft Arjen al echt 100 verschillende rubrieken. 😂😂

 69. Zelmai

  Het is een kinderfeest..

 70. PH10 AD600

  Dit soort updates zijn top! 👌 Jammer dat EU functionarissen niet intelligent, laat staan verantwoordelijk, kunnen reageren. 😤

 71. hanna croon

  een klasgenootje d'r moeder deed iets met dat zonmw dus toen ging de hele klas stemmen.

 72. Haitaka Toni

  Ze zouden lobbyisten en woordvoerders van de tabaksindustrie een sigaretje moeten aanbieden voor de camera.

 73. anna vantoly

  waarom zou je van Londen naar Istanbul reizen als je toch niets in Istanbul gaat doen kan je beter niet reizen

 74. Daniel Hogendoorn

  als ze vuurwerk gaan verbieden komt er alleen maar meer illegaal vuurwerk

 75. Lopolo 24

  Geen disrespect naar baardman

 76. Bram Bakker

  Koop een auto koop een huis!!🤑🤑

 77. Jordanian 001

  Walter!!

 78. Balboa Baggins

  Vuurwerk hadden ze allang illegaal moeten maken: schade aan mens, dier en natuur, en nergens voor nodig.

 79. Pegasusy's Tarot Club

  Wat een onzin inderdaad: natuurlijk verbeterd een andere meetmethode niet de veiligheid van een product - dat kunnen alleen de fabrikanten van het product! Maar een eerlijker meetmethode geeft dus wel eerlijkere informatie over de vermeende veiligheid van het product....Er worden gewoon woordspelletjes gespeeld door die lobby, ervan uitgaande dat wij te dom zijn om te begrijpen wat ze wèrkelijk zeggen....

 80. anna vantoly

  onze school kon geen verganger kon regelen voor nederlands nu hebben we ybeltje berckmoes (ze is een hele goede docen)

 81. Russ Ian E. Lection-Hacker

  Jammer dat het Lubach niet lukt om verder te komen dan wat populistische kreten. Ik had graag iets inhoudelijks gehoord.

 82. naruto_luffy

  Het is grappig hoe mensen altijd op deze manier reageren wanneer ze over flat earth en andere conspiracy theories horen van anderen. Misschien hebben jullie ooit gehoord van MK Ultra? Ja het bestond en denk niet dat het niet meer bestaat. Je kan geloven wat je wilt, maar ga niet reageren alsof jij de slimmerrik bent.

 83. Kaleb Boon

  Ok boomer

 84. Gerrit Keuter

  Wisten jullie dat de kat van John Bercow “Order” heet?

 85. screamy pot

  WTF! HET DERDE OOG BESTAAT ECHT! 1:10

 86. Ur mom xD

  Cool nu kan ik met mijn schakelbrommer de snelweg op

 87. Ullissen

  Logisch dat politici achter de boeren gaan staan, waarom zou je niet achter een industrie gaan staan waar Nederland in domineert en efficiënt in is? Het tegenoverstelde doen zou juist slecht zijn voor ons land en voor de rest van de wereld, de boeren in het buitenland die onze boeren zouden vervangen zullen vast niet zo milieubewust zijn als die van ons

 88. Mika Gk

  Ik had bij Walter eigenlijk een Walter White grapje verwacht

 89. MegaSensimila

  Rutte is wel een redelijke goede acteur , Hollywood dat is iets voor hem , vraag me af of dat ie ook voor de spiegel oefent.

 90. Jonathan Boogaard

  OK boomer

 91. Stefan Veer

  VVD en 160 km/u? If only they knew..

 92. Eric Gerlofsma

  Problemen met me dorp Sexbierum

 93. sudsud182

  3 vingers in de lucht jongens kom op kom op

 94. Shanna Zagt

  Maar wat nou als ie een strik draagt?

 95. Guitar Noob

  en de overheid laat het stilletjes door gaan!! Iets met belasting denk ik

  1. Guitar Noob

   hoe weet je dit? Wat kost 34 miljard per jaar?

  2. Blah b

   Het kost € 34 miljard per jaar en levert maar een paar miljoen op, dus, nee. Wie maximale belastinginkomsten wil, zal roken per morgen verbieden.

 96. VanAllesEnNynke

  Nog verbaasd dat er geen opmerking was over de 'senior staff' wat volgens Rutte goed Nederlands is

 97. Holidayin germany

  Ik vind de verborgen manipulatie van dit linkse programma echt geniaal. Beetje terecht gaan lopen klagen over Shell en dan ondertussen vrijwel ongemerkt de boodschap verkopen dat global warming echt waar is en geen leugen.

 98. SDaniel

  Van 130 naar 100 is niet erg, maar het wordt wel erg, als mensen harder gaan rijden dan toegestaan! Als ik nu 150 rijd en wordt aangehouden; moet ik 271 + 6 euro betalen, maar als ik straks 150 rijd, ben ik mijn rijbewijs kwijt voor minimaal 2 jaar... En het gaat om de stikstofuitstoot en die gaat niet naar beneden, aangezien ik in andere versnellingen rijd, als ik 100 km per uur mag rijden!!! De regels moeten versoepeld worden en de boeren, de bouwers en de leraren kunnen gewoon door werken...

 99. Tjerda van Eijkel-van het Schip

  Arjen, maak maar eens zo'n filmpje van het koningshuis. En laat dat eens zien; nlsel.info/video/video/w5msi5ilm8yEqLA.html

 100. Gaya de Vos

  wacht maar Wanneer Amalia 18 jaar wordt. of die andere twee..