WNL is een nieuwe omroep voor hardwerkend Nederland. Met programma's als Goedemorgen Nederland en WNL Op Zondag wil de omroep juist het gewone Nederland aanspreken.
WNL bedrijft op nuchtere en herkenbare wijze journalistiek. Nieuwsgierig, zonder vooroordeel en altijd met een goed humeur! Geen journalistennieuws, maar programma's over gewone, ondernemende mensen - voor hen die het verschil maken.
Het jonge WNL groeit daarom als kool. Dat is mooi, want WNL vindt dat de Publieke Omroep een eerlijke afspiegeling moet zijn van de Nederlandse bevolking. Wij betalen er allen aan mee. Burgers rechts in het midden moeten zich er ook thuis kunnen voelen.

 • 2 783
 • 32 072 481

Reacties

 1. De AIVD kijkt met u mee.

  Ons leger heeft de katapulten al klaar staan jongen. Maak je maar geen zorgen.

 2. Paul D

  Mensen met een beperking kunnen niet allemaal in een normaal bedrijf werken. Ik werk 32 uur per week en meer werken kan ik lichamelijk niet aan daardoor loop ik geld mis.

 3. Monique Grasso

  Nou volgens GL in Amsterdam is de crime met 40% afgenomen.

 4. Marc V

  Ziek ben je,als je kinderen moet gebruiken om zetels te halen. Ruikt hetzelfde als pedofilie. Kindermisbruik, walgelijk. Laat een kind genieten van zijn onbekommerde jaren.

 5. Crypto Future

  Hoogleraren zijn ook niet meer wat het waren hè,. Kansloze leugens overal

 6. N Journey

  Zo te hufterig van een stel ouders die dan ook nog anoniem stoer hun beklag ventileren eenzijdig via de krant en TV; ze zouden hun etterige kinderen beter kunnen opvoeden want de juf in kwestie is goud, en hoe beschadig je een goede leerkracht door apen-flauwekul verhalen rond te strooien; als de school en bestuur ballen heeft klagen zij die ouders aan op basis van het onafhankelijk onderzoek!

 7. Robert Goliembiewski

  Bestrijdingsmiddel tegen luizen heeft in mijn tuin wel eens lieveheersbeestjes vermoord maar van de week zat gewoon weer zo eentje op me , wel een uur lang ...vloog weg met een knipoog riep nog in de verte " houdoe en bedankt olé olé"... 🐞🐞🐞🐞 Goed ok, Dat laatste was beetje gejokt

 8. kickssass

  #nexit

 9. Aramonarch _72

  De stroom is groter dan voorgesteld, veel groter dan het systeem aankan, en teveel rollen vd 1 in de andere aanvraag. Limiteer dat eerst voordat er nog meer geld bij de belastingbetaler wordt opgehaald...

 10. Dirk

  Ik vind het prima om 1 keer per maand mijn zwans door te appen!!

 11. Ramon de Bakker

  Die sukkels uit Den Haag moeten maar is naar Oostenrijk bellen hoe ze dat daar doen, daar hebben ze dit probleem niet

 12. Petr Windmeijer

  Even een tip van flip . Dit potjes geneuzel duurt al jaren . Als je er wilt werken, zorg dat je contract eindigt in min het nieuwe kalenderjaar, die van 17 jaar zijn potjes voor. De ervaren moet wijken geen budget. Die worden ontslagen, vinden een baan bezwangeren het vrouwtje of andersom. Mensen komen niet meer terug dan . De natres belangrijk. De eisen liggen veel hoger. Terwijl de normale mbo stagiair alleen maar aan zijn telefoon denkt. Minder kennis als vroeger de 15 jarige lts stagiair.

 13. Gert

  Goh dan heeft Thierry toch weer gelijk. Allemaal grote beloftes gedaan in de tweede kamer door het kabinet, maar het geld gaat gewoon naar een paar vriendjes van rutte en verder niks. Op die paar rijke stinkerds na wordt er niemand beter van.

 14. Antonin D

  Ongelofelijk dat WNL deze top ignoramus van het FvD een platform blijft bieden...

 15. Antonin D

  Het topvarken van het FvD heeft nergens verstand van. Ook hiervan niet!

 16. gypsy geenie

  Nederland is vol. Pleur op. Racisme en discriminatie zal alleen erger worden... linkse kakkers... het is jullie schuld.

 17. rob rob

  Zoon rare man moet je niet proberen te stoppen met praten. Hoe meer hij praat, hoe meer hij voor gek staat. Dus mijn advies, lekker door laten gaan met zijn onzin.

 18. Skyline Blitz

  Waarom pijpt justitie kanker Wilders? Mijn islamitische Pakistaanse broeder Junaid I. moet meteen vrijkomen! 🇳🇱🇵🇰☪️

 19. Iffie Hamidullahkhan MindReact

  AIVD maakt onschuldige mensen dood met label potentieel gevaar eraan. Weer iemand dood in Nederland. Zelfde verhaal, werd verward gemaakt voor een mentaal label a la www.verwardepersonen.nl stijl, neppe buren en hun vrienden vielen haar lastig met neuro patent, ze wilden haar dood met RNM en gangstalking en toen werd ze doodgeschoten "per ongeluk door de politie" precies zoals ze dat wilden. Weer een doorzichtig verhaal om te lezen voor het slapen gaan. Wat een leuk mind control apparaatje zeg dat remote neural monitoring, gecombineerd met microwave auditory effect and bone conduction sound wow wat slim zeg van de overheid politie en inlichtingendiensten dus niet (patents.google.com/patent/US3951134A/en) www.nhnieuws.nl/nieuws/256895/carla-rodrigues-een-engel-waar-de-duivel-steeds-meer-van-won

 20. Mark Staddon

  SP is sympathiek maar helaas voorstander van massa immigratie en EU

 21. W Clerk

  Wat was met het volk afgesproken..? Als er geen oorlogsgebieden meer zijn zouden ze toch teruggaan, WAAR WACHTEN JULLIE HET KABINET NOG OP..? Ze zijn geen bedreiging meer in hun eigen land. STUUR ZE TERUG DAN !!!!!!!!!

 22. SnBergamo

  vrijwillige transactie is vrijwillig

 23. Dirk

  Gewerft geworven.... En dat is presentator.....

 24. Ro Ensch

  Wat heb je nou aan naaktfotoos. Het gaat om pijp- en neukvermogen.

 25. Succeshero

  Mattie is een echte mattie-naaier Krijg trouwens n beetje de zenuwen van deze presentatrice...en waarom duikt ze zo die microfoon in?!

 26. Fatih Uno

  Het blijft gewoon smerig. En dat vinden de meeste Nederlanders maar als er iets van zegt ben je gelijk een homohater

 27. Ry Bik

  Het is mij ook wel eens gebeurd... maar mijn huurbaas wilde de foto`s niet....

 28. Salvatory beertruck

  hahaha, 500 Nederlanders goed uitgerust kunnen zo een staats greep plegen in Nederland.

  1. Tiemen Weistra

   @Salvatory beertruck nah ja 2 dan he 😅😎✊🏻

  2. Salvatory beertruck

   @Tiemen Weistra dat is 1.

  3. Tiemen Weistra

   Nou zou zeggen lets go ✊🏻🤣

 29. Crackhouse Sehh

  de reden dat de lasten blijven oplopen;)

 30. Hans _

  Geen stikstofcrisis, maar bureaucratische crisis. nlsel.info/video/video/qal_gnipYK2o3Kg.html&pbjreload=10 Klimaatakkoord en warmtepomp houden u straks uit de slaap: nlsel.info/video/video/knNpoJKtq9uf04I.html

 31. Dhr van Geel

  Rutte is een ramp.

 32. Hans _

  Links is die kinderen nu al aan het brainwashen 🤮

 33. Joopie conifeer

  Wel geld voor open grenzen en klimaathysterie!

 34. Starlight_ Gacha

  DAT IS MIJN KLAS

 35. Rapsac

  Heb je mevrouw bouwfraude ook weer/ook zo'n liegert!

 36. Bizzclub

  Costa Rica is één van de weinige landen zonder leger. Na een korte burgeroorlog in de jaren veertig schaft president José Figueres Ferrer het leger af. Sindsdien heeft Costa Rica geen grote geweldsuitbarstingen meer meegemaakt. Misschien ook iets voor Nederland ?

 37. Bizzclub

  In praktijk is het uitzetten van mensen uit veilige landen lastig. Doorgaans beschikken ze niet over geldige identiteitsdocumenten en/of land van herkomst verleend geen medewerking. Ze doen dat onder mom van afstraffing, omdat Nederland de sociale regelingen voor mensen die terugkeren naar land van herkomst wil versoberen. Veel conflicten zijn inmiddels opgelost. Waarom sommige landen nog altijd niet willen meewerken is een raadsel.Om uitgeprocedeerden te stimuleren het land te verlaten, zijn er vertrekpremies waarmee een migrant in het land van herkomst een nieuw bestaan kan opbouwen. Eerder waren er signalen dat Oekraïners, Albanezen en Serviërs puur en alleen voor die regeling een asielverzoek in Nederland deden, om vervolgens met een zak geld huiswaarts te keren. Die vertrekpremies zijn daarom geschrapt. Het ligt deels aan de migranten zelf, bij wie de terugkeerbereidheid laag is. Oplossing: investeer in het transparant maken van de procedures, waardoor mensen de legitimiteit van de besluiten erkennen. Daarnaast moet Nederland de bed-bad-broodopvang en andere subsidies voor uitgeprocedeerden schrappen.

 38. martien nab

  IN OSS zitten de beste reservisten de beste wapens zo moeilijk is dat toch niet .

 39. roy ve3n

  ik zou dr doen <3

 40. ᛒᛟᛟᛋ ᚺᚨᛁᛚ

  Niemand wilt voor een landvechten met zoveel belasting en immigranten binnen halen.

 41. J J

  sLinks kan weer tevreden zijn. Hoe sneller die gelukzoekers rijk worden en wij arm en liefst kapot, hoe beter. Tot ook onze samenleving instort en er volledige gelijkheid is bereikt want iedereen doodarm!

 42. United Netherlands

  Oplossing van de Haagse Mafia: Lasten verhoging.... Ik ga niet meer werken voor een corrupt systeem 👍🏼

 43. Latina Nationalist

  Hahahaha 😂😂😂😂 sukkels

 44. zleevz

  oproer Politie inzetten bij de Risico Wedstrijden en bij de Clubs waar het gebeurt , en als delen v,d Tribune het nodig vindt om triest te doen , het complete Vak leegkammen met harde hand & het Stadion uitschoppen & vervolgens een verbod voor minimaal 2 Jr , dat is naast evt strafrechtelijke actie

 45. Roy c

  Dat windmolen potje daar mogen ze van mij wel wat uit schuiven

 46. Harm Zondag

  Ze hebben alleen de woorden stelen,roven,uitkering geleerd,het woord werken staat niet de koran...trap ze de grens over man.

 47. Bravo232

  wie gaat er nu nog het leger in, straks lig je weer in de zandbak te vechten voor rutte en de vluchtelingen.

 48. Visser

  Heel snugger ook om bij een kleine daling van de asielstroom meteen IND medewerkers te ontslaan om ze nu met hangende pootjes weer terug te vragen. Ze kan wel zeggen: "mensen die hier niet horen te zijn moeten weg" maar die komen uit veilige landen zoals Marokko en Algerije die ze niet terugnemen tenzij de overheid hard gaat onderhandelen.

 49. Cas

  Niemand is bereid te sterven voor Nederland.

  1. Succeshero

   Cas HEAR HEAR

  2. Rayboss302

   Cas wel voor Nederland. Niet voor de elites en grootkapitaal.

 50. TheTruth76

  Oplossing eenvoudig, kijk even naar Kamp Westerbork, de Duitsers wisten wel hoe mensen op een plek te houden. Hard? Ja, hardwerkende laten beroven en vervolgens de kop in de zand steken over de oorzaak is nog vele malen harder.

 51. Bastiaan Stapelberg

  Er is geen personeelstekort. Ik heb diverse voorbeelden gegeven waarom organisaties deze onzin maar blijven gebruiken.

 52. Ralph

  KIJK ZO KAN HET OOK GAAN ALS JE JE ANDERS OPSTELT!

 53. turn on tune in drop out

  Sterke mannen creëren sterke maatschappijen Sterke maatschappijen creëren comfort Comfort creëert zwakkere mannen zwakkere mannen creëren discomfort discomfort creëert verandering en verandering creëert op zijn beurt weer sterke mannen. Raadt maar waar we in de cyclus zitten...

 54. Daniel Stanneveld

  Waar is die minister van Defensie mee bezig 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  1. Joep Schouten

   de boel te belazeren!!

 55. Salman Rushdie

  geen geld voor veiligheid

 56. Robert Broek

  😂😂😂😂😂😂zijn nog de eenigste burgers die in de fabeltjeskrant geloven 😉😂😂😂net als kinderstembus😂😂😂😂

 57. Psychedelic Wandelclub de Zwaluwhoeve

  Als soldaat van de EU strijd je in de toekomst tegen je bloedeigen familie.

  1. Psychedelic Wandelclub de Zwaluwhoeve

   @oxidatie Waarvan?

  2. oxidatie

   Wat zegt Mathew er van dan?

 58. Frenkie de Jong

  Grote oorlog zal niet draaien om vuurwapens

 59. Visser

  Mijn tante was huismoeder en liet zich omscholen tot zorgmedewerker. Eenmaal aan het werk kwam ze erachter dat het verlies van toeslagen e.d. zo groot was dat het financieel gezien voor haar gezin eigenlijk beter was geweest om huismoeder te blijven, maar door maatschappelijke betrokkenheid en tijdsbesteding met het gevoel iets bij te dragen bleef ze werken.

 60. Execution Squad

  Heerlijk dat totalitaire gedoe uit 632. Kenmerkt de geestelijke uberzwakte van de Westerse comsumptiediertjes. Dat wel.

 61. John Doe

  Gerrit van der Burg. De man die vond dat keihard liegende officieren van justitie slechts "menselijke fouten" hadden gemaakt. Het falsificeren en het gewoonweg verzinnen van bewijs jegens onschuldige mensen noemt deze man een "menselijke fout". Deze man is een waardeloze flutambtenaar. (Zembla 7 nov)

 62. Execution Squad

  Ah, de Hitlerjugend anno 2020. 'Ideetje' van links.

 63. Amnesia Haze

  Eerlijk is eerlijk, volgensmij was Kajsa vroeger best wel lekker. 😂

 64. Daniel Stanneveld

  Nou wat is de link voor vacatures, ik wil.wel.voor het IND werken

 65. Daniel Stanneveld

  Zijn er mensen die niet werken en wel geld krijgen dan? Terwijl ik hersendodend werk doe voor een €9.90 per uur

  1. Boppe

   Moet je een krantewijk doen. whaha je houd niks over, na aftrek van de belasting. whaha

 66. Ry Bik

  Bizar weer.... procedures zijn altijd onnodig lang gemaakt door die "linkse" asieladvocaten, en nu hetzelfde systeem vervolgens gaan misbruiken om geld te eisen? 3x raden wie ze dat "ingefluisterd" heeft...! Het zoveelste bewijs dat "links" Nederland en de wereld gewoon kapot maken...! Laat halasema en Amsterdam het maar gaan betalen... die zijn als eenigste blij met dit soort kansloze gelukzoekers...

 67. Erik Theunissen

  Nee Tommy onze kut overheid heeft ons leger kapot bezuinigd.

 68. Daniel Stanneveld

  Voor de grap gekeken of je kan je solliciteren bij de politie, maar ik zie nergens vacatures staan

 69. Visser

  Ze houden zichzelf wel aan het werk zo met bezuinigen en dan pleisters plakken.

 70. Angry Anglo Saxon

  Links gebruikt altijd onze kinderen. Sick basterds!

  1. Execution Squad

   Ach, kinderen de frontlinie insturen, daar lusten de ideologisch reeds vernietigden wel pap van.

 71. Psychedelic Wandelclub de Zwaluwhoeve

  Bij oorlog komt de EU met hangende pootjes terug bij Trump.

 72. Ry Bik

  "practicum" indoctrinatie...!

 73. Hans _

  1:03 Zodat ze kunnen intergreren!! De Nederlandse multiculturele samenleving is mislukt. laat dat nou eens doordringen!! nlsel.info/video/video/tV6BeX-Dhcqpkn4.html nlsel.info/video/video/2px5mGGBh956zqA.html

 74. John Doe

  "Gemeenten hebben die kennis natuurlijk wel". Beste heer Putters, als een gemeente iets niet heeft, dan is het wel kennis.

  1. Boppe

   Die trappen je nog liever, verder de grond in. Praat me van die gemeenteambtenaren.

 75. Gert

  Frans heeft er zelf waarschijnlijk niks van geleden, sterker nog ie zal dr beter door geworden zijn. Nooit in overleg gegaan met ondernemers. Schijt aan de burgers dus. In dat eu leven wij..... moet je niet willen!!!! Belasting betalen kunnen ondernemers als de beste, maar ze laten je daarna net zo eenvoudig de strond in zakken.... zonder pardon. Ze gaan over lijken!!!

 76. ExploringAndMe - EAM

  Die blonde vrouw in het groen praat echt poep niks gewend zij. Die wet moet op gaan komen voor de jong gehandicapten of de wajong terug laten komen en de twee verschillende weer scheiden.

 77. Eddy Fast

  Tja herken het helemaal, werken in mijn gemeente word je zelfs gestraft. Ben arbeidsbeperkt maar wil werken maar kan het niet betalen. Hulp krijg je niet in dit land, alleen maar tegenwerking.

 78. Erik Theunissen

  Wat een dom wijf ook die blonde. Het eerste wat ze zegt is meer mensen wat dacht je van minder immigratie.

 79. Erik Theunissen

  Gratis geld leuk hoor kk vvd.

 80. byzantium

  Anno 2019 wat een farce, we mogen de EU dankbaar zijn!

  1. Ry Bik

   En de mensen die zo graag in de EU willen blijven....!

 81. turn on tune in drop out

  Ipv mensen buigen naar een systeem wat overduidelijk niet werkt zouden ze het systeem moeten buigen naar wat werkt voor iedereen. Maar dat doen ze niet.want dat gaat in tegen de droom van eeuwige economische groei. Ze geven geen fuck om jou of mij.ze geven enkel om het idee. Hoe kan ik iedereen in de pas laten lopen en buigen naar dit systeem wat wel goed werkt voor mij ten koste van jou. Absurt

 82. MisterMusic93

  Wel leuk dat je hierin merkt dat de presentator zelf extra op hamert, zij ziet hetzelf ook niet als rechtvaardig denk ik dat mensen leven van de centen die zij moet afdragen.

 83. Erik Theunissen

  Als je het aan een slappe overheid laat. Dan is het al gedoemd om te falen.

  1. Daniel Stanneveld

   Precies we moeten een nog rechtsere overheid hebben!

 84. Hitoshi Igarashi

  Oplossing: ophouden met die CO2 en stikstof onzin en gewoon mensen laten werken dombo's en niet meer op VVD en nog linkser stemmen.

  1. Ry Bik

   Amen...

 85. Max Designs

  Socialisten zijn ideologen, ze richten zich op hun hoop, niet op feiten. Logisch dat ze telkens de mist in gaan. Behalve als ze dat bewust doen, om de europese culturen en volkeren kapot te maken... Om hun niet werkende oneerlijke ideologie nog verder te verspreiden. Socialisme is een slavernij systeem. Socialisme = pro blanke genocide.

  1. Ry Bik

   @Light Layagajoie (ik hoop dat deze comment zichtbaar blijft.. de nieuwe algoritmes van YT cencureren meer en meer tegenwoordig) Grappig je gaat er met gestrekt been in, maar ik bedoelde idd een totale socialistische staat, zoals N Korea of Venezuela. Ik ben idd net als jou van mening dat een staat met een overwegend kapitalisch beleid en met een verdeling van de inkomsten eruit de sociale voorzieningen betaald het beste werkt ja. Het feit dat de overheid nu eenmaal dingen voor de/zijn burgers moet doen, en daar belastingen voor heft is geen/niet ineens een "sociale staat" te noemen. Het idee "socialisme" waar ik op doel is het begrip dat dit "socialisme" de eerste stap naar het communisme is, een systeem wat nooit kan werken, en wat toch altijd door "links" word verkondigd als "de oplossing" Het zogenaamde "herverdelen" van rijkdom is een mythe, mensen willen geen gellijkheid mensen willen beloond worden voor werken en meer beloond voor harder werken.. zonder die "beloning" geen animo om te werken en word het corruptie...en corruptie is armoede...! (kijk maar naar de USSR) De factor "mens" is het grote probleem... denken dat het wel kan is een utopische en zinloze gedachte...!

  2. Light Layagajoie

   @Ry Bik Socialisme heeft nog nooit gewerkt? Maar wat werkt dan wel? Kapitalisme? Maar de meeste landen/overheden die "werken" hebben een mix tussen socialistisch beleid en kapitalisme. Dus volgens welke criteria beoordeel je of een systeem werkt? Pure socialisme is communisme en dat werkt uiteraard niet. Maar werkt pure kapitalisme? Hebben we dat ooit gehad? Is er ooit een land/overheid die geen enkel socialistisch beleid heeft? Als je er langer over nadenkt dan is iedere overheids dienst een soort "socialistisch" beleid. Dus je bent een voorstander van Anarchie? Weg met de rechtstaat? geen wetten geen criminaliteits bestrijden gewoon puur ieder voor zichzelf? Is dat hoe jou utopie zonder socialisme er uit ziet? Sorry als je vindt dat ik je heb gestrawmant. maar deze dingen vraag ik me dus af...

  3. Ry Bik

   @Max Designs Yep...

  4. Max Designs

   @Ry Bik ik denk dat zelfs slimme mensen het niet snel door hebben. Indoctrinatie is a beach...😁

  5. Ry Bik

   Socialisme heeft nog nooit ergens gewerkt...! hoe dom moet je zijn te blijven denken (en geloven) dat het ineens wel kan....!

 86. Bataafse Republiek

  Heel simpel: algehele gelukzoekersstop! Nederland heeft al veel te veel van dat islamitisch schijtvolk geïmporteerd!!

 87. Nico Anker

  Hazerswoude? Woubrugge! Bij Leiderdorp.

 88. フロリス '76

  Chronisch zieken in de participatie toestand, 1 grote pleurisbende.

 89. Wanderers Refuge

  De overheid: hoe jatten we nog meer geld van de zwakkeren? Ook de overheid: we laten gehandicapten werken, en dan geven we ze minder geld dan nu ze niet werken.

  1. Wanderers Refuge

   @Said Boudriz FvD wil een belastingvrije voet tot 20.000. Iets wat een normaal gezin ong per jaar verdient. Als ik daar geen belasting over hoef te betalen alleen maar beter. Ze willen tevens belasting over producten terug naar 20% en 35%. Als jij dat stelen van de arme noemt, dan mag je van mij ook wat stelen...

  2. Sure Bro Whatever

   @Said Boudriz klopt niet, FvD plan is alles boven de 20.000 euro en ook tot 20.000 belastingvrij. Zie je vaker posten met onzin verhalen en feiten die totaal niet kloppen. Als je de FvD en VVD zo haat gaat ze dat lekker in Den Haag vertellen ipv hier mensen leugens te voeren. Lees is een keer wat...

  3. Said Boudriz

   @Wanderers Refuge Het FVD plan is om de belastingen en de toeslagen af te schaffen tot een inkomen van 20.000 euro. Het gevolg hiervan is dat hoe armer iemand is, hoe meer geld deze netto zal verliezen. Het geld van de armen gaat zo naar de rijken.

  4. Wanderers Refuge

   @Said Boudriz kleine toelichting voor het geval je dit leest: www.ad.nl/politiek/hou-burgers-uit-de-schulden-door-afschaffen-toeslagen~a8741683/

  5. Wanderers Refuge

   @Said Boudriz dus he ziet het heel zwart wit en stopt twee verschillende partijen in dezelfde hoek.

 90. maurice Zzzz

  Dus ze vluchten voor gevaar en klagen dan hun redders aan? Wtf is happening

 91. Ruud

  Ze komen met bussen met 60 man tegelijkertijd. Al zetten ze er 1000 IND-ers is het probleem niet opgelost. Procedure van 1 maand maken, blijven of wegwezen. Begin met de 3.000 illegalen uit te zetten.

  1. Ry Bik

   idd, veilig land van herkomst, retour.... geen papieren? ook gelijk retour....!

 92. Max Designs

  Go Carnivore ► MeatHeals.com ◄ ♥ ►

 93. Chris Van Oosten

  Als je vind dat wij een Racistische cultuur hebben, dan mag je dat denken, maar dan wel opsodemieteren. Dit geld ook voor Nederlanders die er zo over denken, ga dan maar emigreren.

 94. Klaver needs RoundUp

  Sambal bij!

 95. Klaver needs RoundUp

  In de tekst staat woubrugge is het toch hazerswoude?

 96. CustomGears 4YOU

  Gek gekker gekst 😂😂😂

  1. Ry Bik

   gek.... gekker..... D66 GL PVDA en VVD

 97. Eric Wessels

  Gewoon allemaal terug dat lost een hoop problemen op !

 98. scsirob

  "Vooral meer begeleiding.." Tsjeemig. Nóg meer sociale werkers, coaches, coordinatoren, wijkplannen, praatgroepen en hulpverleners? Als iemand wél kan, maar níet wil, dan is dwang het enige middel. We hebben een vangnet. Geen hangmat!

 99. Metal Videos

  Zijn dringend mensen nodig? Yap zijn ook echt mensen die staan te trappelen om met dit soort uitschot de werken lol. En daarbij al die gelukzoekers er uit schoppen. En integreren doen ze niet. Ze gaan zeiken op dit land en krijgen het dan nog voor elkaar ook om dit land te veranderen. iedereen het land uit schoppen want 70% of meer heeft niks in Europa te zoeken. Maar ja kalergi plan he. Dan moet je wel. Want ballen heeft Nederland niet.

 100. gypsy geenie

  Belachelijk. Mijn moeder ging recent eindelijk 200 euro meer verdienen. Ze moest gelijk meer zorg verzekering betalen en haar huur is omhoog gegaan omdat ze nu dan net teveel verdient voor haar woning. Ze woont in een achterbuurt.. waar hebben we het over. De lonen in Nederland van het gewone volk klopt niet meer.. En ohja. OVERBEVOLKING

  1. John Doe

   Dat is het gevolg van ene kapotgereguleerde woningmarkt. Er is nog nooit een ambtenaar een bakkerij ingelopen om vervolgens te bepalen hoeveel een brood moet kosten. In de woningmarkt doen ze het wel en kijken ze vreemd op als het averechts werkt.