Het officiële NLsel kanaal van cabaretier en columnist Youp van 't Hek. Youp staat in seizoen 2019/2020 in het theater met zijn nieuwe programma Met de kennis van nu.

 • 104
 • 6 170 407

Reacties

 1. Sander Live

  Blijven uploaden Youp! Vanuit Brazilië geniet ik met volle teugen. Je bent een topper! En als ik ooit iets terug kan doen.......

 2. Kees Hogendoorn

  Wat is hij toch goed

 3. Christiaan van Mierlo

  Hoe een grappig stukje caberet ineens confronterend word. Ik zit momenteel nog in dat kamertje waar youpie op het eind naar refereerde. Dat alles zich nog moet ontvouwen en niks werkt... Maar als ik dan naar Youp kijk. Met hem is het ook allemaal goed gekomen en blijven lachen.

  1. Pincer88

   Ik ken je verhaal niet, maar vraag jezelf eens af wat er dan zou moeten werken. Succes is niet hetzelfde als gelukkig zijn. Eerder het tegendeel.

 4. Petra Wolff

  ☺👍

 5. Robbie de Robot

  Waar een klein mannetje GROOT in kan zijn. Een top verhaal en tranen van het lachen 😂🤣

 6. MrMoogle

  Poetin of isis Zegt die man? Hij bedoeld amerika zeker

 7. Rene Renee

  Weer GROTE klasse Youp!

 8. J g

  😂👍

 9. Daichi Maru

  wat ik zo tof vind aan youp, is dat er vaak ook nog eens wat super dieps in zijn show zit. ik weet ff niet meer zo goed welke show dat was. maar er was een show waarin hij vertelde dat hij zo tyfus bang was voor de dood. en dat het leven basicly nergens over gaat. dat dilema zit ik nu heel erg. (nog steeds eig) en een jaar later bij zijn oude jaars conferance zei hij "Ik leef om mensen aan het lachen te maken" en ik vond dat zo mooi. want met mijn christelijke opvoeding moest het allemaal maar over god gaan en bla bla bla. maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn....en ik denk dan super vaak aan deze twee shows van youp. "Ik leef om mensen aan het lachen te maken".....Momenteel heb ik eig niks om voor te leven. dus ik doe maar wat. ik wil graag werken of studeren om maar bezig te zijn. maar met mijn handicaps lukt dat gewoon niet.....Dus ik hoop dat ik ooit erachter kom wat mijn leven leefbaar maakt. ik hoop eig op liefde ofzo. gewoon iemand die met je mee leeft ofzo en waarvoor je gewoon alles doet. want voor mijzelf hoef ik het toch niet te doen. maar op het moment heb ik geen flauw idee waarom ik de dingen doe die ik doe......maar ik hoop dat ik net zoeen simpel dingetje vind als reden als youp: "Ik leef om mensen aan het lachen te maken"....Youp, ook al lijk je op TV best arogant, ik weet dat je een topvent bent. en je laat mij altijd lachen met je heerlijke gezeik over simpele dingen van het leven. Je shows laten mij weet ff leven. <3 dankje wel youpie!

  1. Robbie de Robot

   Je moet Youp niet al te vaak serieus nemen. Hij moet soms even een heftig onderwerp aansnijden zodat hij een bruggetje heeft om over dat onderwerp te kunnen praten. Probeer voor jezelf toch de goede en leuke kanten van het leven te vinden en te gebruiken. Er zullen vast wel mensen zijn die van jou houden, ook al wordt dat niet altijd uitgesproken.

  2. follow the money

   Lekker kort verhaal gap💤💤

  3. Roberto Morsink

   verwoordt Sorry

  4. Roberto Morsink

   Mooi gezegd Brassa! En volgens mij klungelen de meeste mensen maar wat aan, en dat is goed! Youp verwoord dat ook. Peace en love, R.

 10. Claudia Rock

  Altijd leuk om Youp te horen en te zien. Praat op dezelfde marnier als mijn opa, alleen dan betere grappen😀

 11. DustinJames10

  Sjakieeeee

 12. Robbie Rv

  youp je blijft de beste!

 13. Six Five and Will Eat You Alive

  Wanneer val je nou eens deaud neer, ouwe linkse elitaire microlul!

  1. Kwa ndo

   Overal een politieke inborst in zien dan ben je volgens mij een beetje teveel met de wereld om je heen bezig.

 14. Maja Redžić

  je sois Youp

 15. Danny Stiekema

  Nou... ik vond niet alles leuk. 😇

 16. Kees Hogendoorn

  Hij word steeds beter

 17. Adriaan Vervoorn

  N€

 18. Richard Bergman

  Nou, tegenwoordig choqueert alles zo’n beetje weer :(

 19. Kees Hogendoorn

  Dit zijn TIETEN!!

 20. R N

  6:23 !

 21. jrtpf

  mensen die het niet aanstaat: Niet kijken. En over grofheid gesproken, daar kon Teeuwen heel wat van, de spiksplinter over Astrid Joosten vond ik nu eens misselijk en totaal niet grappig, terwijl ik Hans wel een heel orgineel vernieuwend Cabaretier vond. Hij had ook heel goede shows, net zoals je Youp ook kunt beoordelen. niet alles valt in smaak, echter ik vind Youp wel een goed artiest en kan vaak mee lachen. Mensen neem het niet zo nauw, Satire, Spot is van alle dag, en Youp doet dat goed mijns inziens. Smaken verschillen uiteraard.

 22. Marino The Natsarim

  Ach Youp.. ik reageer ook zo op al die nonsense.. 😉 😁👍🏽

 23. Leo G

  Wat heerlijk dit. Geweldig. Ik herken mezelf zo terug in deze man

 24. Annunaki

  'een manke kraanvogel nadoen..' het nauwe perspectief van deze man, oftewel zijn intolerantie naar zowat iedereen en van alles en nog wat, is een afspiegeling van de steeds intolerantere samenleving; hij weet feilloos wat 'goed'en wat 'slecht ' is, altijd al een sukkel gevonden deze 'als ik maar heel hard GVD roep, dan gieren ze het uit..' grachtengordelbewoner/kleine enge elite.Je bent al lang ingehaald door H. Teeuwen en T Maassen, je bent als een Commodore 64, achterhaald...Enkel bij de NPO gelooft men in hem. Ga iemand anders vervelen joh..

  1. Wuppie62

   Je doet zeker aan yoga, in een sneu wijkgebouwtje, op een sneu matje, een manke struisvogel - die naar een spiritueel bazelend knotje luistert - na te doen, terwijl je ontspant van anus tot geslacht?

  2. Gilles111

   Waarom ga je in hemelsnaam een stuk kijken van een cabaretier waar je overduidelijk al heel lang niets aan vindt? En dan ook nog de moeite doen om een zuur stukje te tikken. Niets beters met je leven te doen dan dit? Zelf vind ik Theo Maassen niet leuk, maar je denkt toch niet serieus dat ik dan een kwartier ga spenderen aan het kijken van een fragment (waarvan ik op voorhand weet dat ik het niet leuk vind) en daarna een commentaar schrijven?

  3. Paul Broere

   Annunaki is humor? Niet iedereen heeft dezelfde humor (blijkbaar)..

 25. Arnold Van Kampen

  Jaaa, Yoga helpt echt. Weet ik nog van jaren geleden. Hadden ze bij fitness. Ik doe het op dit moment 's-morgens even om de boel een beetje soepel te houden. Ik zit veel. Als ik door mijn rug ga zit ik zonder werk. Best goed. Ook zonder matje, zo op het laminaat. Beschouw het niet als lifestyle, maar meer als een goede gewoonte.

  1. Wuppie62

   Vroeger noemden ze dat (heil)gymnastiek. Kon toen nog zonder knotje, yogabroek, buddha beeldje en pseudospiritualiteit.

 26. Harmen Greven

  He Youp. Kan je dit nlsel.info/video/video/x6tpm36vnN6dxZw.html niet nog eens doen maar dan voor Climate Change. Als je informatie wilt. dat heb ik of skepticalscience.com/ ← klinkt stom is intelligent <3

 27. The Philosopher of Culture

  Het zijn volgens de mulla's (niet volgens de Koran) geen 7 maagden maar 72 houria's. Het is totale onzin die verzonnen is door de Sarassenen om zelfmoordenaars te creëren. In de Koran is niet eens duidelijk dat het vrouwen zouden zijn, kunnen ook mannen zijn, 'van gelijke leeftijd' (als de overledene!!). Het geile aspect is er later door en voor mannen bij verzonnen. Merk op dat vrouwen niet naar de hemel gaan in de Islam.

 28. Loïs Flight

  Je ziet gewoon de tranen in zijn ogen😭😩wel leuk nummer❤️

 29. Pittige Gast

  🧚🏽🧚‍♂️ Jemen hoorde ik niet, nog even opnieuw 🧞‍♂️

 30. emonty999

  je bent na al die jaren niet echt wijzer geworden, maar dat maakt niet uit.....

 31. MotoGP Fan 46

  Gewoon geweldig🙌🤣

 32. RandomGameShowNL

  101 barz 1961 wintersessie

 33. RandomGameShowNL

  Alleen hollanders huilen voor hun huisdier

 34. diego beusekamp

  Er is geen betere president dan putin

 35. Studio 20 Media Productions

  Haha 😂ge-wel-dig

 36. Ron M

  Youp is Hans teeuwen zonder dope. Dus eigenlijk beter.

 37. suusje

  dit is echt het mooiste liedje ooit😜😘

 38. ActaNonVerba

  Ik zou idd hard op huis aangaan Youp, je hebt "het" niet meer.

 39. Iwan Bottos

  daar hoef jij niet voor naar Yoga , man heb je nou echt geen spiegel thuis . Ik ben een ouwe spons maaf jij . De enige redding . 24 uur yoga per week . Zal niet helpen , maar misschien zeik je eens wat minder over anderen .

  1. Magd. S.

   Ik vraag me werkelijk af wat voor nonsens er gebezigd wordt mbt yoga...nog nooit aan zoiets meegedaan... Ik heb een grief tegen mensen die de hele voorstelling staan te godveren...en daar wil ik eens op reageren...tenminste, als U begrijpt wat ik bedoel....zo niet, hou je dan buiten deze reakties !! Dank U !!!

 40. Iwan Bottos

  youp gaat voor de honderd meter plank op . Daar koop ik nou wel een kaartje voor .

 41. Ron M

  Ik will wel preatten ma nie mie die cemera drbie.

 42. Robbie de Robot

  Mild(er) of niet, een ijzersterk stuk dit!

 43. follow the money

  Classic dit hoor ouwe reus 💯

 44. cyberhawk80

  20 jaar geleden.. jezus ik word oud...

 45. Koning Bolo

  En zo is het... tot ziens in het winkelcentrum stelletje tokkies !!!

 46. Karl Moens

  Schitterend en nog steeds top-actueel! Het kenmerk van de ware artiest die mee is met zijn tijd.

  1. follow the money

   Eind 2017 niet zo heel moeilijk Maar ff serieus slappe wat een pedo kop heb je eigenlijk sorry viel me gewoon op, 😂😭😭😭😂😂

 47. Magd. S.

  Je wordt toch met recht misselijk van deze zichzelf strelende man..dat men daar om moet lachen...geld aan besteedt... Arrogant en grof...de met gvd's doorspekte grapjes maken deze oude man (van 63) nog onaantrekkelijker dan hij al is...Misschien maar eens gaan tuinieren van 't Hek ???

  1. Gilles111

   @Huisbaas Bob O, vast wel. Let maar op, die trekt dadelijk 1 opmerking volledig uit z'n context en jij-bakt vervolgens keihard iets totaal irrelevant terug.

  2. Huisbaas Bob

   @Mister P iets met een spijker en een kop. Daar heeft ze niet van terug 👍

  3. Mister P

   Waarom trek jij meerdere malen de conclusie dat hij het gevloek nodig heeft om grappig gevonden te worden? Waarop baseer jij dat hij zijn succes heeft behaald door te vloeken? Het is één van de dingen die hij doet in zijn voorstellingen....klopt, maar om daaruit te concluderen dat dit de basis is van zijn humor..nee. Daarnaast heeft er in 2018 een kantelpunt plaatsgevonden onder de religies...sinds dat jaar is meer dan de helft van Nederland niet meer gelovig. Waarom zou dit zijn denk je? En nu ga jij, behorende bij een minderheid, roepen dat het vloeken moet stoppen omdat dit ongepast is? Omdat Youp een fictief persoon belachelijk maakt, waar veel mensen in geloven (helaas) maar waarvan het bestaan nooit bewezen is in al die jaren, ben jij op je teentjes getrapt? Daarnaast noem jij cabaretiers op die in jouw optiek wel de juiste humor hebben: Jochem Meijer - Maakt ADHD en personen direct belachelijk in zijn voorstellingen Herman Finkers - Maakt ziektes en ook het geloof belachelijk - Quote van meneer Finkers: "Geloof is een psychose en een godsbesef naïef" Met andere woorden je wilt graag aandacht, dat is duidelijk! Maar kom niet aan met het gezwam dat Youp een mindere komiek is dan de door jou genoemde personen. Niemand dwingt je op naar hem te kijken, dit doe je helemaal zelf. Jij bent ook zo'n persoon die eerst een goede actie film gaat kijken om daarna in de recensies te vermelden dat je al het geweld onnodig vindt en dat je ook prima zonder geweld een goede film kan maken. Je maakt jezelf belachelijk en ongeloofwaardig op deze manier en haalt blijkbaar jou voldoening uit alle aandacht die je hier krijgt. Ik hoop oprecht dat je hierdoor een betere dag hebt en geniet van alle aandacht die jij en jouw geloof hiermee krijgen.

  4. Huisbaas Bob

   @Magd. S. Magd. S. echte naam is Magda Suurkutterveen, ze is enorm links zit graag op een sneu yoga matje een stervende kraanvogel na te doen. Daarom kan ze niet om Youp's grappen lachen

  5. Lennart van Tuijl

   @Magd. S. Wie zegt dat hij populair is vanwege zijn vloeken? En wie zegt dat hij dat doet om de zalen vol te krijgen? Misschien moet je wat minder vooroordelen hebben, en je verstand aanzetten. Als je niet tegen vloeken kunt, moet je lekker herman finkers gaan kijken. Maar ga niet oordelen over het niveau van een cabaratier aan de hand van hun vloekgedrag, hans teeuwen, theo maassen, ronald goedemondt etc. zijn intelligente mensen die een goede show in elkaar kunnen zetten.

 48. Stefan Hammel

  Hoeveel kilo was het ook al weer ?!

 49. Tonio Reyes

  ja leuk

 50. Laurens Van den belt

  Ik ging stuk

 51. Wesley Korsten

  Echt top

 52. quinto34

  wat een zeikerd..

 53. Dutch J

  Foster parents papegaai 😂😂

 54. Iwan Bottos

  Zei hij nou echt " de eerste dode die ik ontmoette " ? Spooky hoor . Blijkbaar heeft ie er inmiddels meerdere ontmoet . Eng hoor .

 55. Iwan Bottos

  Waarom vind ik deze ouwe chagerijn , die echt aan alles en iedereen een pesthekel heeft en dat constant op de meest grove wijze ventileert , toch zo grappig . Werkelijk niemand ontsnapt aan zijn vilekne grappen . Of zou iemand afzeiken of " roasten " gewoon iets zjn wat we stiekum allemaal wel zouden willen doen , maar dan in onze families of kennissenkring ? In ieder geval blijf ik om hem lachen , terwijl het natuurlijk een vreselijke vent is . Zou die prachtige vrouw van hem alleen maar met hem getrouwd zijn om door hem met rust gelaten te worden ? Wznt ik zie niks knaps of gezelligs of ook maar interessants in of aan hem . Een gehaktbal op pootjes Hij lijkt wel wat op Ron Jeremy , qua fkguur . Oh , maar wacht even , dat verklaart misschien veel . Misschien dacht ze dat dat soort mannetjes als compensatie allemaal zo'n slurf hebben hangen . En heeft die slimmerik gewacht met sex tot de huwelijksnacht . Dat moet een behoorlijke teleurstelling zijn geworden . Aan de andere kant , ze zijn nog samen . Dus wie eeet . Hoewl ik zelf denk dat sommige vrouwen zich door hem leiten pakken om veilig voor zijn grappen te zijn . Ik de nk dat hij zijn soort humor al zijn hele leven als een wapen of ontsnappingsmiddel heeft gebruikt . Het lijkt mij in ieder geval een afschuwelijke vent . Waarom ? Luister naar zijn oeverloze gekanker pp alles en iedereen . Dan weet je toch ; dat kan nooit een aardige man zijn . Dus Debbie , hij heeft echt zo'n paardenlul , he ? Waarom blijf je anders in godsnaam bij die vent ?

  1. rabbjemar

   Als je zulke lange kletsverhalen op You Tube plaatst die nergens over gaan dan pas je precies in zijn doelgroep. Dat is ook precies de reden dat prachtvrouwen als Debbie met een boog om je heengaan: ze hebben liever een interessante vent waar wat mee te beleven valt.

 56. Lady cateyes strongblood

  😝😵

 57. John Bakker

  ,

 58. Johannes Maria

  Geweldig dit, lachen 😂

 59. Tervicz

  Net even naar "De Golden Globes" gekeken... Ik vraag me af of Youp het Gouden Kalf zou kunnen toespreken...

  1. Marcel Polman

   Tervicz heerlijk

  2. Koning Bolo

   Graag... met als afsluitende woorden: "Graag doneren aan Australië, maak er iets leuks van, bezat je lekker, neem je dope en sodeflikker een eind op !"

 60. Balboa Baggins

  Hele show: www.bitchute.com/video/Kt7OjT3arJlb

 61. Balboa Baggins

  Hele show: www.bitchute.com/video/Q7xoVbzSgOWX

 62. Balboa Baggins

  Hele show: www.bitchute.com/video/Q7xoVbzSgOWX

 63. Mark Peels

  crap!! ik heb inderdaad een app om te weten wanneer t vloed is :s

  1. Mark Peels

   Haha, je moet je niet zo gauw schamen! Je moet eerst weten waar getijdentabellen voor dienen. Heel handig in de zeevaart. Vooral op de Waddenzee. En nee dat is helaas niet iedere dag hetzelfde.

  2. Iwan Bottos

   Ik zou me kapot schamen . Maar jij deelt dat met de wereld ? Spoiler alert , elke dag hetzelfde . Dat moet toch te onthouden zijn , maar hij heeft een app , crap of is het crap app ?

 64. Tyfon 44

  Ik kon dat gebit niet mijn hol krijgen😂😂😂

 65. Karl Moens

  Steeds beter en beter

  1. MSMD

   ja echt, dat lukt er weinig

 66. hansduiven

  Dit was teveel geneuzel over een 'k' cafe in A'dam Youp

 67. Mowji Sukisyo

  Yep.. yep.. die inpak stress herken ik van mijn eigen pa. Afmeting auto maakt niks uit. Hoe groter de auto, hoe meer koffers. Voor de grap heeft ie een keer gezegd:' Volgend jaar nemen we de boot mee. Kan je moeder nog meer rotzooi meenemen."

 68. Robbie de Robot

  Die zelfkennis of is het zelfspot? 👍

 69. MotoGP Fan 46

  Legend👏🙌😂😂😂

 70. wouter michels

  Geweldig

 71. Mowji Sukisyo

  Nou, zodra ze over dat soort tv programma's beginnen, verliezen ze mij. Ik kijk die troep niet. Ik ken al die presentatoren niet en dat wil ik graag zou houden. Paar keer iets van boer zoekt vrouw gezien. Ik voelde mijn IQ dalen.

  1. Mowji Sukisyo

   @rinusize Heel erg interessant zelfs. ;)

  2. rinusize

   Jij bent vast heel interessant 🥱

  3. Mowji Sukisyo

   @Cas Sac Dank u voor het compliment ;)

  4. Cas Sac

   Jij bent ook zo slim

 72. Rene Renee

  Geweldig Youp!

 73. Rick M

  7.20 (loser buurman) t/m 9.45 (vaginale balletjes - ja, echt ;) ..... hatseflats in your face ..... Youp op zijn aller- allerbest.

 74. code beat

  Qua uiterlijk net Sjakie van Flodder.

 75. Koos Verheij

  Natuurlijk is hij bang ,over islam durft hij geen grappen te maken, ander wordt het een van Goghje

 76. BBQ reunie

  Ja Yoep, weg met al die economische vluchtelingen en Magreb boeven. Of geef ze allemaal een woning aan de grachten in A'dam, beetje ophokken en hek rond gesticht A'dam. Iedereen blij.

 77. Robert van Riel

  Mooi om terug te zien ! Leer je hersens om Het goede in alles te zien ! Groetjes Robert van Riel soms de Clown !

 78. Alex vd V

  lekker ongenuanceerd. Niks geen blad voor de mond gewoon zoals het is. Heerlijk.

 79. Bas Berger

  Bij deze van harte welkom op mijn verjaardag 👍👍

 80. ebikeracer9

  heb al JAREN meerdere sterretjes in mn ruit. hebben koude winters en hete zomers gezien. maar zijn ze ooit uitgescheurd? NEE.

 81. code beat

  Er is een versie waarbij de timing beter is en minder ingestudeerd klinkt.

 82. Lente Mulder

  Nou, 8 jaar later... Is het klaar. Ik heb die reclame nergens meer gezien. Jezus wat een rotreclame. Die slogan krijg ik nog steeds niet uit mn kop.

  1. Bennie Lekker

   @Stefan Hammel en bedankt he hij was er net uit.

  2. Stefan Hammel

   Carglass repareert.. En Carglass vervangt!.. Wist je dat al? 😂

 83. code beat

  Dacht dat hij de hele boel zou afbranden, vond het nog meevallen, veel te mild. Heb altijd het idee dat als je naar een managementcursus moet als manager je gewoonweg geen talent hebt om te managen. Zoals mensen indelen in kleurtjes e.d. Als je al niet in staat bent om zelf te denken én blijkbaar geen mensenkennis bezit én moet denken met/via een protocol, dan gaat er al iets fout. De vraag is vaak ook of managers wel nodig zijn zoals de manager voor de manager bijvoorbeeld, het managen van het managen. Hoop bullshit bij het managen, hoop ballast en zit vaak in de weg omdat ze niet kunnen managen of de materie niet beheersen. Dat laatste zie je in de politiek, dat heet dan een minister. Het meest erge vind ik nog wel het salaris wat managers 'verdienen', héél vaak verdienen ze dat niet.

 84. Magd. S.

  Jij ook succes Youp... !! en, gooi er gerust nog ff een grote GVD tegenaan, voor de verandering...je weet maar nooit waar dat goed voor is....

 85. Beyond Awake

  😅😂

 86. NotJustinY.

  Oke boomer

  1. Pfirtzer

   FU MBF

  2. Tonio Reyes

   @Spock Spotting waarom hem nog 30 jaar laten wachten? mag ook vandaag nog.

  3. Spock Spotting

   Als je zo'n hekel hebt aan oude mensen, graag ook voor je 40e er zelf een einde aan maken..

  4. Tonio Reyes

   Oke snowflake

  5. cedric art

   ok zoomer

 87. Stephani Eggens

  De Koning Van Poeti. Breng me die snuif swah nlsel.info/video/video/zZeYZnWRisuDx2k.html

 88. tageted individual

  hoe zeg je nog heerlijk dat poep bruin is? vraag het een grijze kruin. youp for tops.... gooit 2 pijlen in een worp. robijn shoot

 89. Paul Nijman

  #

 90. Mr. Fox

  Ik zou serieus gewoon iedereen naar huis sturen. Bah bah ...

 91. rob van den born

  Fyne feest dagen

 92. Brigitte Grüne

  😅😂🤣👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘

 93. eclips

  💕💕💕💕

 94. Berend B

  Dit is echt leuk

 95. Wouter Peters

  "Wat hoor ik nou, oooh in Amsterdam? Flikker es op man!" hahaha.

 96. Rodrigo Soriano

  n 100 jaar geleden gaven ZE ons "het gepeupel" stemrecht..er is dus n ze die alles heeft die ineens bedachten om alles aan het gepeupel te geven..poliek zekers een lugubere grap..

 97. meffke

  als die robot nou ook nog kan afwassen? dan wil ik er ook 1

 98. De vud

  Wat een aansteller

 99. Petra Wolff

  Leuk

 100. code beat

  Youp staat normaal met een sigaar (of sigaret) in de hand, duidelijk te zien :-D