Het officiële NLselkanaal van GeenStijl.

 • 1 400
 • 91 636 815

Reacties

 1. EaqIe

  Kankerhomo die cameraman

 2. hollander

  De holocust die kent tie nog.....? Of ook vergeten....

 3. Martin Lubrecht

  Dijkhoff mij net iets te glad.

 4. Vive la Europe

  5:00 😂😂🤣🤣🤣🤣😭

 5. Vive la Europe

  Dijkhof lult alleen maar

 6. oum lina

  Nou als die kinderen terug komen dan hebben die ouders geen recht op gezinshereniging omdat zij een strafbaar feit hebben gepleegd. Wat raar dat ze dat zeggen.

 7. Vive la Europe

  De vvd lult altijd net zolang totdat je vergeet wat nou eigenlijk de vraag was

 8. niels s

  Wir haben das nicht ge..

 9. Boudy COOL

  You can only be a good man when you have the ability to be a bad man

 10. okan931

  Uuh, hij wordt gewoon mishandeld terwijl hij zijn werk doet? Aangifte pls??

 11. whats with Kraus

  Gwn hiddema als advocaat instellen bij de rechtzitting. Weet niet waar hij het van heeft. Hij kent het wetboek zo te horen. De rest leunt teveel op een piramide of een zogehete mening. Wet is wet... Chapeau!

 12. Aart Engel

  Weg elk jaar geauwehoer ...Schiphol een baantje nog meer stank en geluid over last endat er weer een in de gordijnen vliegt. En geluid die de bewoners ,slapen lozen nachten bezorgen .met het vrij gekomen grond kunnen we heelveel mee doen 😊 en gebruiken voor onze eigen bewoners ...ze praten over woningnood ,maar die is er al heel lang ,vanaf 1945 ,woonden ze in bij dé ouders en zolderkamertjes zonder douche en wc en stond je in de wacht 🙂 en er is nog niets veranderd ! De woningen die nu gebouwd worden gaan naar dé nieuwkomers.... Deze kliek mooie praatjes .en maakt er een puinhoop van. En de mensen trappen er weer in die mooie praatjes en wonen zelf riant met een een eigen choffeur ..En hebben maar een bekrompen blik vooruit en praten met de kliek mee .enz

 13. Cimbom Aslan

  Hahaha geniaal dit !

 14. ruud beijer

  Stikstofcrisis is een hoax. Helaas trappen de Nederlanders er in.

 15. bob scott

  Deze stagiaire wil de pien.

 16. Danny Arnhem

  Ja dit zijn de eerste klimaat ingrepen pas he op leuk bedacht daarzo.. iedereen komt namelijk aan de beurt eniedereen moet en zal boos ,overspannen en onzekeren tijden tegemoet gaan..Wat een kinderclub ook. Kom en knal die recessie ermaar bij met isis graag!! Komt allemaal helemaal goed wat slecht moet gaan en andersom. Pff ben moe eve113 bellen.daggg

 17. Peter Koning

  Wanneer is het einde in zicht? vol is vol. de juiste richting is minder mensen. punt. Nederland is al jaren lang de grens voorbij. Problemen zijn er omdat het TE dicht bevolkt is. er rijden TE veel auto's. Daar moet eens realistisch over nagedacht worden en Nederland mag eens voorop lopen met het inkrimpen van de bevolking. Deuren dicht voor 10 jaar. Niemand erbij. aantal kinderen per gezin op 2 zetten. OV gratis maken. Autogebruik op nul zetten voor 5 jaar. En dan kijken hoe het er voor staat. Even de rem er volledig op en concentreren op herstel.

 18. Peter Koning

  Ik snap Dijkhoff niet. Hij kan de waarheid niet zien, het is ook niet belangrijk. Alles is maar moeilijk en complex.

 19. bastiaan hartman

  Als er ook,een partij als denk toegelaten word,in de 2e kamer!! Waarom ook niet die moeders terrug halen..ze zijn gek geworden! Die kuzu wat een vieze gluiperd,geholpen in het zadel door onze eigen ziekelijke regering!

 20. bastiaan hartman

  Nu 7 maanden later mijn reactie ! Het zogenaamde stikstof probleem is volgens mijn in het leven geroepen, om de mensen electr,te laten rijden! vandaar de 130 km overdag terrug te zetten naar 100 km! Dus straks zeggen ze het probleem stikstof kan opgelost worden als we elect,gaan rijden! De ene leugen na de andere leugen!

 21. Simon Stokvis

  Ik zeg gewoon..KICK OUT ISLAMIET..!

 22. Jordi Danen

  FVD!

 23. joel koel

  Respect voor die man die gewoon zijn salaris verteld

 24. J H

  Kom hier maar heen ruimte criminelen zat wat is dit land ziek.

 25. T w d -

  Thierry doet het serieus netjes, hij legt zn moelijke woorden gewoon uit, en legt de situatie goed uit👌🏻

 26. Fattest White Guy ever

  Dat straatschoffie gedrag van hem de heletijd 😷

 27. Daniel

  Tjonge jonge ik luister nu pas 10 min en ik krijg nu al hoofd pijn. Respect voor Wilders dat die het zo lang uit houdt.

 28. Antoseno Wibosono

  Wat is die Bosma nou voor politicus? Iedereen moet zich aan de wet houden, blokkeer Friezen en KOZP. Maar omdat Bosma pro zwartepiet is mogen die Friezen de snelweg blokkeren voor ZIJN goede zaak maar KOZP mag niet demonstreren. Nederland is aan het verloederen door dit soort demagogen in de politiek

 29. CyberFreaked

  Hoe kan een militair rapport over 70 burger doden ergens in een kastje zijn gestopt waarvan niemand weet waar, en sinds wanneer bestaan er geen computers mee? schrijven ze alles met de hand ofzo?. Zo zie je maar hoe belangrijk levens zijn voor deze hufters

 30. Frank Vijgeboom

  Zal nooit op deze persoon stemmen. Is het absoluut niet waardig om in de tweede kamer te mogen zitten. Deze manier van reageren is iets wat je doet op de kleuterschool, weten we gelijk het denk niveau van de heer Öztürk.

 31. Jan

  Huilen allemaaal 😂 DENK/ERDOGAN !❤️🇹🇷

 32. Koen Janssen

  Je hebt niets aan zo iemand.

 33. Jan

  Hahaha held

 34. Danny Arnhem

  Wat een trieste kinderclub ook daar in Den Haag. en de belastingsdienst die de belastingsdienst oplicht?? bla blabla .Alzheimer en weglachen heerst de laatse tijd nogal bij Rutten en Klaasje,pipo de clown en mamaloe ...toet toet . Oja ABN AMRO die de pkk ,isis alnusra toyota,s en lekker veel geld cadeau geven vind ik dan wel goed verdeeld. stiksfasoco2 kanker serieus nemen.Joh Knap Syrie meteen op voor de vluchtelingen is nog goedkoper als ze hier gedoemd zijn lekkker te ontsporen hier. Dagggg never nooit komt het goed . En dan te bedenken dat Nederland 1 van de fijnste landen is om te leven ter wereld.

 35. Kevin Lisman

  Ik denk dat uuh uuh dat het uhgeheugen uuh uuh ingewikkeld is -dijkhoff

 36. Gijs van der Wielen

  Rutte laat dat Kabinet AUB vallen mijn brein begint hier zowat te islamiseren!!!!!!

 37. Jacquelien Keuch

  NL is vol stelletje Dombo! Blijven bouwen is juist niet bevordelijk. Nl is al propvol! Ga weg met dit verzonnen 'probleem'. Ongelovelijk!!!

 38. Gert van der Horst

  Uitmesten die hooiberg met internationale verdragen, allemaal verplichtingen ter compensatie, omdat we ooit zo slecht waren.

 39. Robbin Dijst

  Fuck rechters.🖕🖕

 40. Red Mustang 1976

  Dankzij deze man is de laatste hoop die ik nog had voor Europa verdwenen. Ik pak mijn biezen en ga naar Hongarije denk ik.

 41. superkai64

  Wrm zoveel buitenlanders in de 2de kamer dit is Nederland man heb je ook Nederlanders in de Turkse overheid? Fucking politiek correcte kutland ooit ga ik hier weg ik kan dit kkr land niet meer serieus nemen

 42. maria DVH

  Helemaal gestoord.

 43. deer hunter

  er zijn geen grotere leugenaars dan deze 2 , rutte en dijkhof ... dit zijn gewoon 2 criminelen , die weten dat ze nooit gepakt gaan worden omdat ze onder bescherming van prins pils staan en dus half adelijk nederland ... maar het zijn gewoon criminele nazi's met 0 compassie voor nederland . wij zien precies wie jij bent rutte .. ik kan je uittekenen ...

 44. Nova Verse

  Ongeloofelijk kinderachtig dit.

 45. rn0882 rr098

  De rechters nemen het over? Dit is waanzin. Misschien tijd om psychiaters in te schakelen. Wat heeft het voor enkel nut om mensen in huis te halen met stockholm syndroom. Er moet een goede screening komen als we ze hier terug laten komen. Wees realistisch. Er zit duidelijk verschil in elk individu. Daar is aandacht voor nodig.

 46. A

  d66 is de vliegende tering. echt.

 47. J A

  Meneer Dijkhof, u jokt.

 48. robert rozeboom

  Dijkhoff is een smerig hoerejong net als al die andere vvders, mensen diebop deze partij stemmen verdienen doodgeschopt te worden!!!!

 49. sylvia kelly

  Helaas net als in andere situaties, de kinderen hebben er niet voor kunnen kiezen. Maar moeten zij hier terug? Nee ze komen niet terug, zij zijn daar geboren. Hier kennen ze echt niets. Misschien hebben ze een trauma, niet ons probleem, hier zijn soldaten met trauma's die IS hebben helpen bestrijden. Laten ze die mensen daar berechten waar zij de misdaad zijn begaan. Als je zoiets doet heb je toch je Nederlands staatsburgerschap opgegeven?

 50. Brabo Neger

  Ik zou zeggen, als je aan dementie lijdt moet je het veld ruimen!

 51. OutTaBeat

  Tom staaaaaaal!👌

 52. Brabo Neger

  Al die I S strijders zijn welkom bij me, adres: begraafplaats westgaarde

 53. Brabo Neger

  En deze clown wilde dus de politiek in. 🙅🏼‍♂️

 54. Heartless

  Geheugenverlies. Wie is er niet groot mee geworden? 😜

 55. darkaquatus

  Doet me een beetje denken aan de zwarte bevolking in de VS waar ze allemaal al tientallen jaren links stemmen, terwijl ze er niets voor terug krijgen. Hie zie je dat onze leerkrachten al tientallen jaren links tot radicaal links stemmen, er vervolgens ook niets voor terug krijgen, maar wel van plan zijn om gewoon zo door te gaan. En als je dan vraagt waarom ze nergens anders voor stemmen, zeggen ze doodleuk dat alle rechtse en centrale partijen 'natuurlijk' geen optie zijn. Tja, doet me een beetje denken aan Stockholm Syndrome, eigenlijk. Ik vind dat deze mensen geen recht van spreken meer hebben, onderhand. Het is alleen jammer dat onze kinderen daar de dupe van zijn geworden. Maar de leraren zelf verdienen geen ene zak meer dan de shit die ze zelf gedeeltelijk hebben gecreëerd.

 56. Jacob

  Arrogante BaardTurk ... gewoon triest dat we zulke gasten in de kamer hebben zitten...

 57. Jacob

  Rutte..liegt gewoon..en Klaas probeert zich eruit te lullen...typische VVD...hele land voor de gek houden...liegen en bedriegen...zijn ze het best in.

 58. darkaquatus

  Trump heeft van dag 1 gezegd dat hij Al-Baghdadi dood wilt hebben en heeft hier op een bijna ziekelijk irritante manier keer op keer achter aan gezeten bij zijn generaals. En nu is het hem eindelijk gelukt en dan zegt men dat Trump een te verwaarlozen rol heeft gespeeld in dit succes? Kom op zeg. Zeiden deze mensen hetzelfde over Obama toen onder zijn bestuur Osama bin Laden werd gedood? Nee, natuurlijk niet...

 59. Dany De

  De rapporten 📔📘📗🔎lezen 📚knippen✂️plakken 💧 de waarheid🗑️🧹opgeruimd staat netjes 👌🏻 😠😠🤮

 60. Joey

  Ze moeten wat deskundige neerzetten in de 2e kamer, denken deze mensen serieus dat de 17m man in NL invloed hebben op stikstof/co2 🤦‍♂️

 61. Winglesboy

  Nou karabulut kom in actie? PKK aanhanger waar blijf je?

 62. Jeroen van Gent

  Een klap in het gezicht van alle nabestaanden !

 63. Aramonarch _72

  Iedereen weet wel waar dat rapport is: in de doofpot!

 64. Mac Jannis

  Amerika en Israël voeren druk uit achter de schermen om deze gevaarlijke gekken naar Nederland te transporteren. Omdat daar de klus al geklaard is. Rutten heeft daar totaal niets over te zegen . Maar daar hoor je Baudet en van der Graaf niets over zegen. Laf laf en nog eens laf.

 65. Theo Buunermond

  Even voor die SGP-er, hoeveel komen er op zondag met de auto naar de kerk? Misschien een idee, op zondag de kerk ook maar dicht? Scheelt ook weer verwarming en mensen hoeven daar dan ook niet meer met de auto heen.

 66. ahmed allah

  Wollah deze strijders hebben gevochten voor hun geloof en hebben nu ook recht op uitkering in Nederland

 67. x y

  J aja

 68. Alex Schneider

  Verkiezingen zijn ook allemaal corrupt mensen

 69. E.T

  HAHAH natuurlijk is het ''kwijtgeraakt''

 70. Watch Dog

  Het principe van Rutte's VVD: "Hou jij ze dom dan hou ik ze arm" lijkt te zijn uitgewerkt na al die loze beloften en leugens. Inmiddels heeft iedereen wel door dat ze die koopkrachtverbetering, lastenverlichting, verlaging van de te hoge energierekening, etc. wel op hun buik kunnen schrijven. De automobilist heeft als melkkoe afgedaan. Let op! Nu is de huizenbezitter aan de beurt. De sociale structuur is in een hoog tempo naar de vaantjes geholpen. Rutte en zijn trawanten maakt het allemaal niks uit. Die zijn verzekerd van een baantje en/of een wachtgeldregeling op onze kosten.

 71. SteF S.

  Dat zegt toch al genoeg,, Rutte moet gewoon afgekeurd worden. 1 x vergeten, dat kan... maar meer dan 3 x,,, is tóch strike,,,, your out!!!!

 72. Dux D

  Baudet: "Het is gewoon een machtsgreep! [..] Je hebt dat ooit eens afgesproken.. zo van ja dat doen we wel een keer.. en dat wordt je er nu aan gehouden! Dat kan toch niet!?" Dit is echt de domste opmerking die ik ooit heb gehoord van Baudet. Ja als je iets afspreekt in een internationaal verdrag dan moet je je er aan houden. Als we dat niet van plan waren hadden we dat verdrag nooit moeten tekenen. Dat moet je het kabinet aanrekenen, niet de rechters.

 73. xman1976a

  Aan de leugendetector met 220V aan zijn kloten! Es kijken wat ie dan niet meer herinnert...?!

 74. streglof

  "Hitler, bekend schilder, politiek hervormer en getalenteerd spreker sterft in het bijzijn van familie..."

 75. High Pilots Company

  Iedereen investeer in crypto dit is je laaatste redmiddel volg op instagram mijn pagina voor meer info @blame.the.crypto fack wat mensen zeggen en kijk naar wat er in de realiteit gebeurt wake up!

 76. Rob Kok

  Er is nog wel plek in Blaricum laren Bussum soest baarn huizen loosdrecht vinkeveen daar is nog wel plek hoor voor de terugkomende issers

 77. leidenisthebest

  70 geiten verkrachters dood. een vbied fabriek opgeblazen. en nu doen alsof het slecht is, die piloot moet een medaille en opslag krijgen, wat een held! links kanker tuig maar janken, sterf ras verraders!

 78. Hally Yajlo

  Van dijk wat ben jij laag gezonken. Je hebt totaal geen eigenwaarde meer je bent echt een loop hondje geworden. Wat hebben ze je beloofd.

 79. David S

  Alzheimer 2.0 5:01! HAHAHAHAHA!!!!

 80. J.C. Moes.

  Voer voor psychologen, of KEIHARD LIEGEN! J.C. Moes (68), Lelystad .

 81. Phantom Renegade

  Ik zou dilan helemaal volspuiten

 82. Irene Irene

  De rechter is niet goed wijs!!!! Zo geeft de rechter een verkeer signaal af!

 83. The_Greater

  Bedankt Tom Staal! Je hebt laten zien dat de EU corruptie vooral zit in de hogere lagen,. wat wij stiek al wisten. Ik wilde dat ik zo naar mijn werk kon, ff laten noteren en 300 Euro vangen (a 6k per maand) en weer terug met je prive chauffeur. En ze willen ons doen geloven dat het EU het walhalla is. Het blijkt maar gewoon dat het een geldverslindende machine is geworden.

 84. 121212

  Scheelt 75 000 woningen las ik ???

 85. Anrmlum Lwundlistr

  Machiel de Graaf zegt het precies

 86. Noobgam3s

  Kan Oztürk even optieven Jesus dat was de domme turk

 87. D-Morphian

  Wat VVD ook vergeet: HET VOLK

 88. John Doe

  Vanaf hoeveel burgerslachtoffers herinnert Mark Rutte zich een mislukt bombardement na 4 jaar? 70? 200? 1000? Ik ben wel benieuwd waar die grens ligt. Hoeveel mensenlevens is het herinneren waard...

 89. Anrmlum Lwundlistr

  Funfact: Ozturk oefent elke dag zijn nonchalante glimlach voor de spiegel

 90. Mad Jack

  Oh wow... eerst een hele dijk speculatie, dan ik ga er niet over speculeren en dan ik was er niet bij... Dijkhof, je bent waardeloos.

 91. Prevoked Alien

  Misselijkmakend

 92. jack chen

  Moeten eerst weten als ze Nederlandse nationaliteit hebben, als wel mogen ze gewoon terug, dat is rechtstaat, als niet willen, moeten eerst wet aanpassen mensen,

 93. Wouter

  Ontslaan die rechter die deugt niet. Weg met die verdragen wij burgers zijn de pineut door die rotzooi.

 94. Warre Vandewalle

  Hoe kan iemand in NL deze mensen nog geloven.??... Dit kan toch echt niet meer, dit slappe gelul over dat in de psychologie bewezen is dat geheugenverlies wel mogelijk is en blablabla... Hoe kunnen we dit blijven slikken???

 95. el uberim abib

  Die Yesilgoz is bloedgeil volgens mij

 96. OtakuOverkill

  3.40 de Lullo's van Jiskefet in jongere jaren!!

 97. hact77 W

  FvD !

 98. Deweycheatumnhowe

  Als je je niet meer herinnert dat jou melding is gemaakt van 70 burgerdoden ben je dement in het zwaarste stadium en hoor je niet thuis in Vak K, maar in een hospice.

 99. Rens verstege

  Waar zijn de linkse reactie's ? Ik weet dat Dylan zogenaamd het rechte geluid is van de extreem linkse VVD, maar toch?

 100. Frans Dorable

  Kijk, zo'n teringzooi hebben ze er nu van gemaakt. Maar ik zou het gewoon letterlijk zo toepassen. Inspanningsverplichting om kinderen terug te halen? OK, gaan we dat doen en de moeders laten we daar, oh, wil je niet gescheiden worden van je kind. Ook goed, dan blijven jullie beiden daar. Wij hebben ons dan voldoende ingespannen. En de zieligheidsindustrie dan? Die zetten we juridisch buiten spel want het was de keuze van de moeder om haar kind af te staan en volgens bestaande wetten in Nederland (artikel 6:101 BW) is dat een omstandigheid die voor risico van de benadeelde moeder komt. En oh ja, die Marrakesh-overeenkomst was toch niet bindend? Wel als dat gewoonterecht wordt want Thierry heeft op dat punt volkomen gelijk. Jongens, we zijn weer keihard belazerd en er wéér(!) met open ogen ingevlogen door een groep mensen die de titel 'Volksvertegenwoordiger' helemaal niet waard zijn. 'Volksverlakker' zou een betere term zijn.