Forum voor Democratie wil de Nederlandse politiek vernieuwen door het vastgeroeste partijkartel te doorbreken. Vernieuwing en innovatie van het politieke systeem via meer directe democratie en via nieuwe mensen met nieuwe ideeën . Voor meer info zie: forumvoordemocratie.nl

 • 514
 • 16 526 280

Reacties

 1. jeffrey Vk

  “Moet naar het hoofd officier van justitie in Amsterdam” Was zijn plaatsvervanger niet veroordeeld voor sex met kleine jongetjes? Oh nee, hij werd vrijgesproken door een juridische fout. Ik heb buiten dit om wel vertrouwen in de mensen die daar in de topfunctie zitten. Om corruptie en afpersing maak ik me dan ook geen zorgen. Mr. Hiddema, de minister regelt het wel. Ga maar weer lekker slapen

 2. Han Koopmans

  Het is tekenend voor het historisch besef van DENK en het gebrek daaraan, dat zij zijn vergeten dat Adolf Hitler in de jaren 30/40 sprak over "de Joodse kwestie" en hoe dit kon worden opgelost: "Die Endlösung". Turkije en hun vazallen in de Tweede Kamer der Staten Generaal ontkennen nu de Armeense Genocide, door te spreken over de "Armeense kwestie". Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat deze mensen niet inzien, dat zij hiermee exact de bewoordingen en praktijken voor genocide van het Derde Rijk en haar roemruchte Führer overnemen. Het staat onomstotelijk vast dat we te maken hebben met de Armeense Genocide en dat de parallellen tussen de "Joodse" en de "Armeense" kwestie gewoon stuitend zijn.

 3. jeffrey Vk

  Wat een held. “Die haat fabriekjes” 😆 is precies wat het zijn

 4. Jacqueline Mulder

  Groen links hufter

 5. Robin van 't Hag

  Nouja, ik krijg het idee alsof de 2e kamer een klaslokaal is. Een lokaal op het speciaal onderwijs voor zwakzinnigen. Thierry heeft het continue te verduren met bizar idiote vragen, die hij dan perfect beantwoord, en dan krijgt hij weer een nieuwe vraag die compleet los staat van het zojuist gegeven antwoord. Ik kan dit niet meer aanzien. Ik ben echt helemaal klaar met het gezwets van de 2e kamer

 6. Jacqueline Mulder

  Vieze stront groen links oprotte met die Marokkaan. Hij heet geen J klaver

 7. Jacqueline Mulder

  Geef mij ma de tijden van vroeger ma weer terug .zonder die sukkels

 8. howdy ?

  Als je voor innovatie bent moet je zeker niet op fvd stemmen hahahah

 9. piet de vries

  turkije was bondgenoot nazi duitsland vergeet dit niet mensen ozturk is een beetje heel erg hypocriet vergeet niet de armeense genocide wat een walgelijk vreselijk turks ventje is dit gatverdamme

 10. Kwarkusmodius

  En weer heb je die linkse slissende schlemielen die dit negatief beoordelen. JE MOET JE IS LATEN NAKIJKEN! HOE KAN JE NOG IN DIE ONZIN GELOVEN VAN GROENLINKS VVD EN D66!?? JE VOOROUDERS ZOUDEN ZICH OMDRAAIEN IN HUN GRAF! STELLETJES LANDVERADERS!

 11. jeffrey Vk

  Niet helemaal on topic maarrr. Als een Nederlander in het buitenland de gevangenis in komt dan kan hij, mits er een uitleveringsverdrag is, terug naar Nederland omdat hij liever hier in de gevangenis zit. In sommige gevallen doet onze overheid hun best om hun Nederlanders naar terug te halen (en eventueel te straffen). Regeringen andere, met name, islamitische landen weigeren hun eigen mensen binnen te laten tenzij ze op eigen wil “vakantie” komen vieren. Klopt dit? Als dit namelijk zou kloppen dan zegt dat wel iets over die mensen en/of dat land waar zij vandaan komen. Laat het duidelijk zijn dat we het hebben over de criminele asielzoekers die hier strafbare feiten hebben gepleegd. Volgens mij is de discussie dan klaar. Kunnen we met het prachtige plan van mr. Hiddema ons land beschermen tegen die buitenlandse criminelen. Geen mens met gezond verstand, ongeacht afkomst, zou dit plan niet steunen.

 12. Omar Ibn Al Waqqaas

  karma omdat vrijwel al jullie welvaart gebaseerd is op de slavenhandel van de 17e eeuw

 13. Ocean Ex

  Laat dat verekte syrie zijn eigen boontjes doppen!!

 14. Thomas Fooij

  Bijzonder dat onze Turkse medemens zelfs in de Tweede Kamer niet verder komt dan "Hij is niks" en "Hij is nazi!"

 15. pot as

  De kinderen worden onopgevoed naar school gebracht en moeten worden behandelt als een gelijke. ouders en leraren mogen alleen nog maar smeken en soebatten een pak slaag is verboten. Ook worden veel kindjes als afgodjes behandelt en verwend. Dat wreekt zich.

 16. Edward Vollering

  Denk is een farce, een dom zwikkie rampspoedzaaiers die eruit moeten als voorbeeld van niet werkend en negatief beleid wat niet wordt getolereerd. De Turkse manieren van politiek drijven past prima in hun cultuur maar slaat de plank ZO mis dat het haast te pijnlijk is om naar te luisteren. Negatieve energie in hoofdletters is een ramp voor elk kabinet, en dus ook de Nederlandse die geen Turkse is en andersom.

 17. Johan Kombrink

  my god wat is die Koopman een sukkel. Hij heeft echt geen idee van de wereld om hem heen en nog minder van de situatie in Syrië

 18. Marin

  Ik ben best veel eens met Baudet toch het zijn vooral vrouwen die al eeuwen in een keurslijf zitten dus geef meisjes en jongens van geboorte af alle ruimte om te ravotten. Hoe meer vrijheid van geest hoe minder kans op indoctrinatie.

 19. Kees Van kemenade

  Zat in de jaren 50 op de basisschool. Niet gezellig, maar je leerde heel wat. Baudet heeft gelijk, maar nu hebben mijn kleinkinderen het leuker op school

 20. Alfred Spakman

  Oppassen met de PVV ,beter af met SP want de PVV kwam wel heel erg snel om de hoek na de DOOD van PIM uit de VVD hoek ....... een gecreeerde oppositie door RUTTE en kornuiten... FORUM NAAR 75 ZETELS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 21. Willem654

  Corruptie politie en gemeente Wolvega. Doe er wat aan. Ze geloven die leugenaars en fietsendieven van nr 34 in plaats van mijn vader. Mijn stiefmoeder gaat mentaal helemaal naar de maan waar ze nu is in veenwouden, ze hallucineert al waar mijn vader, haar man is, het is compleet veilig bij mijn vader. Ze zit er al sinds 31 Augustus.

 22. GAATJENIKSAAN

  Ben benieuwd hoe 1000km voelt om in te rijden hopelijk maken ze verbindingen buiten europa

  1. GAATJENIKSAAN

   @pot as jup

  2. pot as

   Ook benieuwd naar de crash?

 23. GAATJENIKSAAN

  Hoe kan je hier tegen zijn?

 24. Hans Bosman

  Rutte veinst het Nederlandse volk te vertegenwoordigen maar kan dat niet omdat hij stiekem en permanent in de kont van zijn bovenbazen bij de banken woont. Niet dat hij daar 's nachts wakker van ligt: psychopaten zijn ijdel, welbespraakt, innemend en volstrekt gewetenloos.

 25. Rolf Helder

  Baudet versimpelt de werkelijkheid. Schouten is al meer voor de boeren opgekomen dan menig minister in het verleden.

 26. R O

  Cultuur begint met taal Baudet. Stop dan ajb met je Engelse termen die niets aanvullen. Enkele kwesties had ook gekund ipv 'single issue' bijvoorbeeld.

 27. Melvin Jansen

  Mag dat kosten Thierry?

 28. Esra Maatje

  kan deter een magneettrein ontwikkelen dan de hyperloop

 29. Frederik Schlingmann

  zelf redzame mensen....? Je hebt nog nooit buiten de overheid, de staatsruif, je eten verdient.. Walgelijke rattenvanger.

 30. Frederik Schlingmann

  Wat een zware debiel... Is er geen plaats meer voor dit wrak in een inrichting. Jarenlang les gegeven op staatskosten geleefd nooit ook maar 1 cent verdient buiten de staat om. Net als zijn maatjes zijn het staatsgevaarlijke elementen.

 31. ArmAMajor

  Het niveau van de Kamer is zo bedroevend laag.... ook het resultaat van slecht onderwijs.

 32. MatjanTutul

  Alsmaar blijven roeren in die slangenkuil die het Midden-Oosten al heel lang is en altijd zal zijn. En uiteindelijk gaat het altijd om de olie. U gelooft toch niet dat het erom gaat de barbaren nette manieren te leren? Natuurlijk is die olie voor ons van levensbelang. Maar als ze nou eens, toen dat bij het begin van de oliecrisis kristalhelderduidelijk werd, al dat geld en die energie gestoken hadden in een waarlijk fundamentele oplossing, namelijk een veilige vorm van kernenergie, dan konden we nu gedag zwaaien naar de zandbak en doen waar we goed in zijn. Wetenschap en cultuur vooruit helpen, vernieuwend bezig zijn, daar is het Westen altijd goed in geweest. En nog, nu de kernreactor voor waterstof zich aandient blijven de oogkleppen dicht, en houden onze oenen vast aan een politiek die in 10 jaar een half miljoen doden en vele miljarden kost. Hoe bijziend kun je zijn.

 33. Molon Labe

  Dit land gaat echt naar de klote door dat linkse groene gajes!

 34. Eddy Summer

  THEO !!! LOVE YOU !!!

 35. Rien Veldman

  Ik ben niet een aanhanger van de FVD, maar ik vind het optreden van de heer Ozturk erg stuitend en hij werkt volgens mij polarisatie in de hand.

 36. Simon Henkes

  Er kan zo wel misgaan met een buis waarin je met 1000km/u doorheen raast. Wat denk je als er gebeurd als er een lek ontstaat door bijvoorbeeld een aanslag of slecht onderhoud, je wordt gecrushed door de enorme drukgolf

  1. Joël Van Rijn

   Er kan zo wel misgaan met een vliegtuig ongeveer 11 km in de hoogte. Wat gebeurt er als je geraakt wordt door anti lucht geschut of je motors vallen uit? Je sterft in een enorme explosie of door de gigantische val. Ja, ongelukken gebeuren, maar blijkbaar is de angst voor een niet goed werkend idee groter dan voor de auto, waar jaarlijks 250 doden onder vallen.

 37. Simon Henkes

  Sorry maar dit is gedoemd om te falen

 38. Flat Sun Biker

  Ja Trump is een fantastische President en het is Merkel die Europa in de steek laat niet Trump

 39. Daan

  Joker...

 40. Flat Sun Biker

  @7:00 de chemische aanval van ISIS

 41. guardianofretro

  Maar de FvD krijgt geen waardering van juist deze docenten. Ze haten de FvD deze smerige D66 en groenlinkse hersenspoelers van onze kinderen!

 42. Flat Sun Biker

  @5:50 het is begonnen met Muhammed 100 jaar naar ze dood hadden we het Ottomaanse Rijk aan de deur van Europa

 43. Ed Janssen

  Elke turk is een schurk elke schurk is een turk!

 44. Luc Hof

  Mooi gezegd baudet

 45. Erik Verdonschot

  Wauw, Echt ontzettend veel inhoud, passie, energie en visie voor het land. Als je hem bezig ziet ga je de andere politici toch minder serieus nemen en doorzie je in hun retoriek het eigenbelang van het eigen stoeltje. ik word er hopeloos van. Baudet, de man met een visie en gedrevenheid . ACTIE. Ik ga het heel belangrijk vinden of Baudet en FvD zijn visies vasthoudt en werk van eigen visies maakt. Voornamelijk het referendum. Nu wat ondergesneeuwd maar blijft wat mij betreft het belangrijkst. Over een aantal standpunten waar maatschappelijk veel om te doen is kan dan niet Baudet of Rutte maar het volk de richting bepalen. Ik zal een voorbeeld schetsen waarom dit zo belangrijk kan zijn. Ik kan me in veel visies van Baudet vinden en ook sommige niet. Zijn visie op klimaat en stikstof vind ik bijna onbegrijpelijk met zijn dossier kennis. Ik ben wel voor een groenere toekomst en geloof dat we onze bijdrage aan het klimaat zeker kunnen maken in Nederland. Dit hoeft niet eens veel geld te kosten, ik zie het juist als een factor die steeds meer mensen van bind. Ik zie het overal gebeuren. Ik ben ook voor verminderde stikstof uitstoot want het is een serieuze omgevingsbelasting en is gewoon niet goed voor onze gezondheid. Dat het beleid er is komt door brussel maar dat het zo in de soep loopt komt door de landelijke politiek en niet eens door brussel. Extra pijnlijk voor mijn nationaal soevereiniteitsdenken dat dit juist op nationaal niveau volledig verprutst is. In beide standpunten sta ik zeker niet alleen maar als ik op Baudet stem en hij krijgt het voor het zeggen dan wil hij niets meer aan het klimaat doen (stilstand dus) en gaat cultuur voor op een gezonde leefomgeving. Beide niet mijn visie ECHTER, er zijn genoeg medestanders om hiervoor een referendum aan te vragen of te maken en te kijken hoe het hele volk hierover denkt. Als hieruit blijk dat slechts een minderheid dit ook vindt dan zal ik me neer moeten leggen bij die uitslag. Ik heb er dan ook meer vrede mee omdat ik/we blijkbaar toch een kleiner deel van de bevolking representeren dan ik dacht. Als juist andersom blijkt dat met mij een meerderheid ook wil doorgaan met de CO2, giffen en stikstof enz reductie dan zal Baudet hierop moeten acteren. Met BEIDE uitslagen kan ik tevreden zijn, de ene uiteraard meer dan de andere maar desalniettemin tevreden. Thierry / FvD denkt opnieuw fundamenteel na over problemen Thierry / FvD komt meteen met alternatieve voorstellen Thierry probeert zich niet bezig te houden met de brandjes die elke dag andere politici bezighouden Thierry wil altijd ECHT in debat over een onderwerp ipv voor de buhne een verhaal (Dijkhof en vd Staaij scoren hierin ook goed terwijl Kuzu juist een echte beschaming voor de politiek is op dit gebied) Thierry / FvD wil een referendum en dus als enige partij bereid tot ECHTE beperking van eigen macht. Dat vergt visie Van mij mag hij het in Nederland eens proberen!

 46. R Schrijver

  Laat de ouders van kinderen maar meer schoolgeld betalen.

 47. Ad Lockhorst

  Een debiel onwerkbaar systeem; kilometerslange vacuüm buizen met voertuigjes er in waarin je ademlucht moet meevoeren. Iedereen met een béétje praktisch inzicht en een flintertje technisch verstand snapt welke gigantische risico's er aan zo'n systeem kleven, wat een absurd hoge investering het vereist, hoe laag de transportcapaciteit is (passagiers in een luchtdichte capsule in- en uit een vacuüm buis krijgen kost veel tijd) enzovoorts.

  1. pot as

   Nieuwe bijnaam voor de verkiezingen stofzuiger thierry

 48. Horkfordshire

  FvD's youtube groeit enorm snel.

 49. Edwin Smith

  Wat ik jammer vind is dat veel onderwijs binnen de muren van de klas blijft. Wat is er mis mee als video’s van colleges makkelijk doorzoekbaar op het internet worden geplaatst? Ik ben van mening dat onderwijs iets is dat je niet alleen nodig hebt aan het begin van je leven maar je hele leven lang. Dat mensen vaak zijn afgeschreven voor de arbeidsmarkt na hun 45ste komt omdat de kennis die ze op school hebben opgedaan is verwaterd en verouderd en dat daarna nauwelijks iets is bijgeschoold. We hebben nu een prachtig communicatie kanaal, het internet, maak er dan ook gebruik van.

 50. HollandaGuy

  laat ze lekker met dat jonge grut in de zandbak... als je daar moeder bent geworden heb je dat met het idee gedaan je daar te vestigen., kan mij het schelen of ze berecht worden... maar niet hier. We hebben hier genoeg parasollen.

 51. P

  Hiddema meest verstandige

 52. enjoy make a better world

  Als we allemaal weten dat Thierry het goed heeft stem dan ook op hem en ga dan niet achteraf op linkse partijen stemen maar met z.n alle massaal de straat op het is klaar met links het is tijd voor rechts

 53. Irene de vet

  Laat ze dan ook maar de “nieuwe buurvrouw van de voorstanders van terug halen zijn

 54. Joke van der Have

  Is wel een sterke maag voor nodig lijkt me.

 55. Vic Tik

  Dat is awesome! :D

 56. Martin

  Dit is typisch gedrag van iemand met een zodanig beperkte woordenschat dat hij daardoor niet weet hoe hij anders kan communiceren. Types zoals hij mogen wel eens eerst gedwongen worden een certificaat van de Nederlandse taal te behalen om in de kamer mee te doen, toch minimaal B1 niveau.

 57. 18 88 furher duitsland

  nazi nou de nazi's worden nu het hardst gemist die wisten wel raad met de vluchtelingen en zo ie zo viind ik dat er geen buitenlanders in ons nederlands regeringen en gemeentes en provincies horen te zitten en zeker een partij als denk had nooit mogen bestaan

 58. Spikejwh1

  Grappig dat Özturk niets zegt over de Turkse vrijwillige(!) samenwerking met met Hitler. Verder moet Özturk ophouden met roepen van "ons Nederland". Dat mogen alleen mensen met maar één paspoort en wel het Nederlandse paspoort.

 59. Octave Durham

  En de ware geschiedenis aan ze leren. 80... 90 procent van de geschiedenis die jij leerd op school, is niet waar of nooit gebeurd . Worldwide awakening. Wwg1wga Q.... Minerva is going down

 60. Ax Thamar

  zowel met 'baudet' als met 'ozturk' heb ik niets mee. zodra het uitkomt is t 'Armeense' Genocide . laffe mentaliteit.

 61. Stymphy

  Zo fake die hyperloop als de klimaat en stikstofcrisis

  1. Joël Van Rijn

   En je diploma van de middelbare school zo te horen.

 62. coencordia

  Met hoe de zittende partijen het onderwijs hebben aangepakt kan ik me gewoon niet voorstellen dat je als docent blijft stemmen op deze partijen. Mijn vrouw zit in het basisonderwijs, en ken dan ook veel mensen uit het onderwijs, maar er heerst een serieus taboe op anders denken dan de zittende denkwijzen.

 63. Cor Pluym

  Maarrrrrrr, de VVD zorgt er wel voor dat zij nog maar met max 100 km/u binnen kunnen komen.👍 (tussen 6:00 en 19:00)

 64. Ferhat

  Insallah komen over microphones voor onze gebeds oproepen

 65. ph0b0s0

  Wanneer gaan wij dit Turkse tyfustuig er eens uitgooien? Liever vandaag dan morgen.

 66. Noëll Taravati

  Populist: meer investeren. Liberaal: waar komt dat geld vandaan? Mijn oplossing: huur een accountant in, kijk naar de rijksbegroting, kom met een investeringsbegroting. Dan hebben we een concrete oplossing. Geen woorden, maar daden.

 67. Q Q

  Dat linkse mannetje volledig geklaard haha! Go Thierry!

 68. justanotheronedotcom

  Daar kwam het echte karakter van ozturk even omhoog. 'Jij!' Daarna normaal gesproken 'Wat kijk je wat kijk je!' De agressie altijd uit die hoek. Dat is het nu precies. Men kan het niet eens zijn maar dan nog niet altijd die agressie...des te erger dat ik zelf sterker ben dan de meeste mannen. Gezegend met goede genen zonder sportschool...en ik hou me in en misbruik dat niet. zoals hoort in een beschaving. Voor mij is recht van de sterkste prima, maar ik heb ook mensen waar ik om geef die niet zijn zoals ik dus gedraag je jezelf ook beschaafd. De verandering zijn die je wilt....maar het wordt mensen als ik wel moeilijk gemaakt zo te blijven geconfronteerd met zoveel agressie om niks, het gedrag op straat en kleine egotrippertjes. Geef de politie de mogelijkheid ze aan te pakken en zo ook justitie opschonen zodat dat kan. Dubbele paspoorten is een onderdeel. Weg ermee. Kies een team. Want dan kan zoiets als denk ook niet zo makkelijk de boel verstoren. Let wel ik zeg er ALTIJD wat van als er in mijn buurt asociaal gedrag wordt vertoond en dar moet iedereen doen. Op zijn minst degene die het doet bijvallen. Heropvoeden moet je ze.

 69. Rok Tok

  Rutte begrijpt er geen reet van.

 70. johan van loon

  JETTEN JE BENT EEN LANDVERRADER

 71. Erik Luken

  Laat Elon Musk voor eigen rekening maar hyperloops bouwen. Geen belastinggeld van de Nederlanders aan verspillen. Wil je even 700 km pijp aanleggen van amsterdam naar parijs? Net als vliegveld bouwen in de Noordzee zijn het megalomane plannen.

 72. Daylight NL

  Wat gaat Forum doen, nu Trump eindelijk de UFO Realiteit heeft bekend via Pentagon en Navy? We zien ook opeens UFO Tech Patenten nar buiten komen.. Wanneer gaat politiek hier serieus op in en vertellen ook jullie de waarheid die sinds 1919 is achter gehouden?

 73. herjo Van Eerten

  Ooh. Van 130-1000 km/ uur. Perfect.

 74. kais01

  Baudet wat ben jij een kak!

 75. marcuslatimer

  Nederlandse uitvinders hebben dit bedacht? nlsel.info/video/video/25ScnX2Ija1u2Yo.html open source van Musk. Wel even met de beentjes op de grond blijven maar op zich een goede ontwikkeling.

 76. Genesis4:21

  Je krijgt geen astma van stikstof. Amoniak nh3 wordt n, en h me 2o is h2o is water en st. N stikstof

 77. Genesis4:21

  Deze juffrouw Ouwerhand moet ook haar wasje stoppeeb want zeep en waspoeder hebben fosfaat. Weet die juffrouw ook dat bomen stikstof nodig hebben Party vd dieren weet niet dat kippen altijd extra kalk nodig hebben.

 78. Skull Kid

  Niet zo nuchter nadenken Thierry, krijgen elliptische aanvallen van in Den Haag.

 79. Luc Hof

  Kijk dit is top

 80. Jeremia John

  Thierry heeft goede bedoelingen maar is ook nog een jonge hond in een oude politieke arena...het Westen is niet de aanstichter van 'destabilisatie' in het Midden Oosten...daar is een islamitische stammenstrijd gaande die al 1400 jaar aan de gang is...sinds het ontstaan van islam...maar Westerse landen hebben wél bijgedragen aan ondersteuning van de strijdende partijen...zolang islam blijft bestaan zal er nooit blijvende vrede zijn in islamitische landen.

 81. Dutch pride

  Öztürk is zo’n beschaafd figuur. Fijn dat hij in de politiek zit! Goed beargumenteerde discussies, goed onderbouwde argumenten. Heel fijn

 82. Jeremia John

  Thierry heeft goede bedoelingen maar is ook nog een jonge hond in een oude politieke arena...het Westen is niet de aanstichter van 'destabilisatie' in het Midden Oosten...daar is een islamitische stammenstrijd gaande die al 1400 jaar aan de gang is...sinds het ontstaan van islam...maar Westerse landen hebben wél bijgedragen aan ondersteuning van de strijdende partijen...zolang islam blijft bestaan zal er nooit blijvende vrede zijn in islamitische landen.

 83. Dutch pride

  Helemaal gelijk! Niks jaren 30, FvD wil gewoon een wittere samenleving met rechters die doen wat de regering wil. En de informatie die Baudet gebruikt is altijd volstrekt betrouwbaar. Geen gezeur Öztürk!

 84. Dux D

  Öztürk klinkt net als een kleuter. Een hele kinderlijke stijl, inclusief driftbuien. Als hij geemotioneerd raakt komt hij niet meer uit zijn woorden en probeert hij zijn onvermogen om zich uit te drukken te overschreeuwen. Dan valt hij terug op het ordinaire straattaaltje dat hij van nature spreekt: 'Wie ben jij? Jij bent niks!' En voor iemand die er steeds op hamert dat hij een Nederlands kamerlid is spreekt hij überhaupt bar slecht Nederlands.

 85. NDY

  nlsel.info/video/video/zJ90Zpahf5mT06g.html laat ze dit maar eens zien in Den Haag. Deze shit willen terug nemen!?

 86. Peter Van den Berg

  Onlangs gehoord dat koeien /veestapel pas ammoniak produceert zodra de koeienpoep en de urine met elkaar in aanraking komt. Een koe kan niet tegelijkertijd poepen en plassen. Als onze veestapel daadwerkelijk de grootste stikstof overlast geeft, dan zouden we misschien de koeien weer in de wei moeten laten grazen opdat er een betere scheiding is van koeienpoep en koeienplas. En er dus minder ammoniak vrijkomt dan in de stallen. Het ophokken van vee geeft dus juist meer ammoniak vorming.

 87. gbin21

  Veel te veel vrouwen in het basisonderwijs, schadelijk voor met name de jongens. Dat moet echt veranderen.

 88. Anneke de Bruyn

  Het verbaast mij dat FvD zo erg in de hyperloop geloofd. Tot nu toe blijkt uit alles dat dit soort technologie gewoon niet functioneert en ook niet gaat functioneren. Als hoofd tegen-argumenten: - Je kunt nooit je buis recht genoeg bouwen op een lange afstand. - Alles rondom vacuüm (wat er dus voor zorgt dat je zo snel kunt gaan. (Hoog veiligheidsrisico, lastig in onderhoud en überhaupt zo'n lange buis volledig vacuüm dicht te houden.) Leuk speelgoed voor de universiteit maar of het nou zo realistisch is weet ik nog zo net niet. Lijkt me goed op het lijstje van nutteloze investeringen.

 89. hoi woi

  de islam en de EU hebben een ding zeker gemeen , en dat is het Hotel californië syndroom. you can check in every time you like but you can Never leave!!!Fuck ze allebei die islam en die EU.

 90. Rick S

  Wat een lul die eikel van een üzturk

 91. Martijn van Dijk

  Ik voorspel dat trump herkozen wordt, brexit wordt uitgevoerd en forum voor democratie de grootste wordt. Genoeg van deze politiek die onze cultuur en economie naar de tering helpt! Stem forum :D

 92. Wim Smit

  Wat Baudet zegt is allemaal waar, het westen is de schuldige van de oorlog in en rondom Syrië, daar wil ik niet me zeggen dat Assad heilig is. Hij is de enige met kennis van zaken en de rest lult maar wat, meer dan dom gebrabbel is dat niet. Waar ik mij wel heel erg aan stoor dat degene aan de interruptie microfoon, ten eerste geen kennis van zaken blijken te hebben en ten tweede Baudet op de persoon proberen aan te vallen hetgeen een gedrag is beneden peil, praatjes van het schoolplein onder kleine kinderen en helemaal niets toevoegt aan het debat.

 93. jeanbobbb

  Geen cent extra naar de huidige leraren. Ontslaan die hufters. Dan maar een 3 daagse schoolweek. Alles beter dan gebrainwashed worden door die linkse sjappies..

 94. Kay Gijzen

  VVD en FvD debatteren, maar de PvdA wint lol

 95. Thom Sandbrink

  Het is goed om over onze nederlandse geschiedenis te leren en waar we trots op mogen zijn. Enkel kan je het proces van Oldenbarneveld nier alleen af laten hangen van het religieuse conflict.

 96. Anthony John

  Nee. Het is niet begonnen met Assad. Het is begonnen met islam.

 97. Bob Verstraten

  wat een fantastisch mens, die Thierry! Dit is een echte leider!

 98. toëntje

  En meer rechtse leerkrachten aub ,, op zijn minst 50/50

 99. DWIZZLE21

  1:43 patriottische meeuw waakt over Thierry

 100. A. Kl.

  Onderwijs op maat iedereen telt mee!