Bedankt voor het abonneren op ons kanaal!
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: facebook.com/telegraaf/
Instagram: instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: twitter.com/telegraaf

 • 15 185
 • 603 530 082

Reacties

 1. Flackjacker

  Ja boeie

 2. bart m

  Wat een goeie kerel! Trump supporter altijd goed

 3. gangster stoer

  Binnenkort straat verbod

 4. Tren Kunnen

  Hij mag gerust mijn wiskunde proefwerk maken

 5. 0 1

  6:24 no thx!!

 6. silvereagle404

  HANG GEWOON EEN FUCKING FLITSER ONDER ZON'KRUIS BORD DIE ACTIVEERT ZODRA HET RODE KRUIS AAN STAAT....... boem 450 euro boete. HOPPAAAAAA makkelijk toch?

 7. justkiddin1980

  Één tip: goed alarm en niet de "woonveilig" draadloze variant...gewoon degelijk alarm en camera's en ook weer niet de goedkope wish troep maar degelijke camera's met een zo hoog mogelijke resolutie zodat je ook kan zien wie er langs is geweest.

 8. PixelPhobiac

  Net zo echt als de conspiracy van de linkse politici, rechters en publieke omroep

 9. John Obmar

  _"Ik moet altijd huilen als het 12 uur is."_ Handiger dan een koekkoeksklok. Geeft 2 keer per dag de juiste tijd aan. _"Vuurwerk zo maken dat het niet afgaat als er iemand binnen een straal van 8 meter is..."_ Ja hoor. Makkelijk. Met lezerstralen.

 10. je moeder

  pak dan de nood deur in het magazijn

 11. Robert Neven

  Als die gast die hier de uitleg doet een BOA is, dan gaan die asiel zoekers zeker in hun broek doen van de angst, man man man , is er dan niemand die ze n verantwoordelijkheid durft te nemen , en die klootzakken een s het echte minder tolerante Nederland laat zien, wat een gezeik zeg, sla ze van die bus af , en gooi ze in de jail, met maar de helft van het regime dat ze in hun land van herkomst zouden krijgen ,

 12. Koen Spits

  Heb je die vlinderdas van die man gezien?😂😂😂😂

 13. John Obmar

  Ik vond vuurwerk vroeger ook mooi, maar ik denk dat als je ouder word het mooie er een beetje afgaat voor de meeste mensen. Ik heb 4 katten, en die waren de hele dag allemaal in paniek. Van mij mogen ze die harde knallers verbieden, en heeel strenge straffen op het toch afsteken.

 14. Anoniem Oké

  Hhh

 15. Mille Hekkert

  Hij heeft een spiekbriefje op zijn strikje

 16. Marcel W

  Mijn enige vraag is als volgt: HOE kan het nu zo zijn dat wij belasting moeten betalen, de regering al onze meningen links laat liggen, er van dat belastinggeld mensen worden gefinancierd en dat we daar nooit om gevraagd hebben deze mensen hier te krijgen. Ik heb niets tegen asielzoekers mits echte. Je komt hierheen want het is daar waar je vandaan komt niet meer te doen. en vervolgens ga je in het land waar je wordt opgevangen een kansloos figuur uit lopen hangen en dingen eisen waar je geen recht op hebt.......... Nederland ( nee niet de Nederlanders) is gek geworden. Ik weet waar ik op ga stemmen, of ik wordt over een tijdje asielzoeker in een ander land omdat het in mijn land niet meer te doen is........... @rutte GA EENS DENKEN AAN JE EIGEN VOLK!!!!!!!!!! Ja hij mag me bellen!

 17. UEFA MAFIA

  Minder minder minder!

 18. Zeyna Nd

  Hopelijk wordt dit een nieuw record. Echt fijn als je zo relatief gezond en wel je oude dag kan doorkomen, met je hobby!

 19. Daan Sijtema

  Wat een heerlijke man dit! Top om zulke mensen mee te maken

 20. Afshar TV

  Crimineel asielzoeker direct uitgezet!

 21. Ruben Wouters

  Deze mensen hebben nog nooit gereisd dus ze denken dat de aarde plat is

 22. nickname

  Jinek is zo links als wat, mensen moeten dat doorgedraaide volk niet meer

 23. Amira N.

  Ik ken Levi geen eens, maar Levi is echt een schat!

 24. AVZ Fitness

  Iedereen eet gwn vlees en dat is geen probleem maar bont dragen is vreselijk?

 25. Reign Fire.0x00

  Tech expert, Nederland wordt steeds triester met dit soort figuren, mediageile CEH amateur.

 26. Freddy De Bruyn

  Iemand bevrijden in een vuurrood trainingspak 🤣goed bezig

 27. Rushing OSRS

  Presentator praat er de hele doorheen, laat mensen is uitpraten

 28. Radjah

  ok boomer

 29. F-Bomb Camaro

  Die gozer is nog dommer dan die rooie uit gestel kut.

 30. UnrealThing

  We wensen je geluk!

 31. Mattiecraft

  1:23 dat hoeft niet. Dat MOET niet

 32. Bronx Bronx

  Drugs is nooit illegaal geweest anders kwam de overheid niet met boten binnen vanuit Zuid-Amerika ongestoord en starte een eigen drugs fabriek op 🏭😅 ze pakken donkeren mensen op dus de bolletjes slikkers op omdat zii niet met de overheid mee werken, dan maar Surinamers en Antilianen aan houden met een kilo,en alle havens in Nederland 🇳🇱 zijn vol met boten 😅

 33. Ricardo Van der Meer

  Ik ben letterlijk anderhalf uur bezig met normale kwadratische formules en deze man doet het met 4 kwadraten😂😂😂

 34. ferry important

  Ze willen alles gratis ✈️ naar je eigen land Kan je krijgen of doe Gewoon normaal

 35. jayden.d. westerwal

  😭koekwous

 36. Kay Brussee

  Donder op hoor met die asielzoekers heel Nederland gaat zo naar de klote als er niks aan die asielzoekers gedaan word

 37. ferry important

  Weg er mee!!!

 38. Dutchy

  Gelukkig zit Eva vrijdags achter the voice, zo kan ze mooi nog een graantje van meepikken ,, als dat programma is afgelopen vergeten kijkers weg te zappen

  1. Ciro Di Marcio

   Ik kijk geeneens Voice totaal onbenullig programma!!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎

 39. Fc Basjelona

  Jaman

 40. Rydwan Fee

  Hoe dom kun je zijn...

 41. Asperge Bloempot

  Wilt u mijn proefwerk van dinsdag maken

 42. Casper Bastiaans

  Omg, ze zeggen dat anouk zeker is voor het volgende seizoen en dat guus het niet doet en uiteindelijk is het andersom Echt raar om te zeggen dat je het zeker weet

 43. pinda broodje

  hopen dat hij t haalt

 44. Laura Swaager

  506.834th

 45. Rawstyle Paradise

  dat Dylan zijn lachen in kan houden. Ik ga helemaal stuk "Water is waterpas en 73% van de aarde is water dus is die plat?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zit die daar met zn glas water om t ff te laten zien. Oh oh oh red de kinderen van die man voordat ze compleet gehersenspoeld zijn.

 46. ferry important

  Heel tof dit

 47. Robbert Stam

  Jinek heeft het totaal verpest met de avond waar de heer Koch te gast was.. onsmakelijk zitten lachen als er een doodsbedreiging wordt gemaakt richting Baudet.. Niets geleerd van de geschiedenis met Pim Fortuyn belachelijk en respectloos. Als Baudet iets gebeurd zijn zij medeverantwoordelijk!

  1. Ciro Di Marcio

   Weg met Jinek de Engbek!! 👎👎👎

 48. maddy lewis

  Ik weet niet hoe ver het is ofzo maar kunnen ze gewoon niet fietsen sorry hoor smeken om andere mensen nog bij studenten die zijn nog de armste dit vind ik echt sneu

 49. CIA

  Waar is mijn maat van de belastingdienst? Hij heeft namelijk veel geld

  1. CIA

   @ferry important jij moet maar ophouden zoals oberfurher nazi commander of the new York reich dat zeg van dan in high castle 👀

  2. ferry important

   Ok💤💤💤

 50. Nulvierachtzeven

  LSD DMT 2CB legaal

 51. ThijsJS

  Denk dat concurrentie juist goed is voor de tv en film industrie. Daardoor word de druk om goede content te maken hoger en krijgen wij, de consument meer en betere content.

 52. Rawstyle Paradise

  .... Een heel belangrijk punt wat hier totaal niet wordt aangehaald zijn de slachtoffers die overblijven nadat iemand een verkeerde pil heeft gekregen. Families gaan er kapot aan. Grotendeels van de festivalgangers zou als het zou kunnen hun pilletje lekker legaal halen waarvan ze weten dat het goed is en het probleem van vergiftigde pillen dus aanpakken. Denk dat ouders die nachten lang wakker liggen omdat ze hun zoon/dochter verloren hebben door een verkeerde pil hier heel blij mee zullen zijn. Zodat dit ook niet andere families overkomt. Slecht van D66 dit. Ze maken er hun sterkste punt van dat het de criminaliteit terugdringt. Dit lijkt mij ook niet zozeer het geval maar het zal wel enig impact hebben.

 53. CMY Ties

  prachtig wat een man met een doel

 54. voornaam achternaam

  supersize mousetrap !!

 55. Report Team

  Succes!

 56. Rayan Rayan

  Hij weet amper wat 1+1 is

  1. Hidde De Vries

   Ja sws

 57. TheFreshmusic1

  Kap is een keer met die Kut vergelijkingen van al die programma's. Altijd maar alles erger maken dan het is. Echt niemand zit hier op te wachten

 58. Kenneth John Ritsema

  Jinek : Draadloos ophangen !

 59. Youssef Patio

  ■ Ik heb vaak Portugese-, Spaanse-, Duitse-, Nederlandse-, Britse-, Canadese- en Amerikaanse talkshows gezien. Niet uit inhoudelijke interesse, maar meer om een patroon te ontrafelen. En wat blijkt? Je gelooft het of niet, maar ze hebben allemaal exact hetzelfde script. ■ 1. LHBTIGGZ promoten. 2. Feminisme promoten. 3. Het migrantendebat aanwakkeren. 4. "Koe ontsnapt uit een stal"-nieuws laten zien. 5. Zelfspot en humor over politiek. 6. De opwarming van de aarde of klimaatverandering promoten. 7. Wetenschappers interessant om niets laten doen. 8. Entertainmentpeople laten praten over hun nieuwe autotunetrack. 9. Commerciële sporters over hun tenen laten praten, die net binnen of buiten de lijn zijn gebleven. 10. Drugsboefjes die opgepakt worden. 11. Het belang van een prik promoten. 12. De wapenlobby een dienst te bewijzen door het belang van investering in speelgoedstukken in de lucht, maar ook op het land, te promoten. 13. Moskee van Driehoog en de boze en gevaarlijke moslims. ■ En als je - niet lang geleden - heel goed bij Pauw had opgelet dan maakte hij dat zelfs kenbaar. Hij zei zoiets als: "ik heb hier op tafel een internationaal script..". ■ En de meute? Tja, die is dom. Die denkt "dat er verschil zit tussen Jinek en Op1", terwijl zij dezelfde eigenaar hebben, dat internationale kliekje ofwel: de sponsoren.

  1. LN BS

   Ben je nu echt zo tevreden met deze reactie dat je hem persé meerdere keren moet plaatsen?

  2. Youssef Patio

   ■ De Belgen ontvangen geen RTL4. Dat kan zomaar 100.000 á 550.000 kijkers verschil uitmaken...

  3. Youssef Patio

   ■ + 15. De Israëllobby dienen en het 6 miljoenfabeltje promoten. En dan heb ik ze allemaal wel gehad.

  4. Youssef Patio

   ■ + 14. Boek, voorstelling of tv-programma promoten.

 60. Sylvia Plath

  Tim Hofman vroeg erom, met zijn arrogantje glimlachje. Was gewoon huisvredebreuk, tereht dat hij er uit gezet werd.

 61. Metal Videos

  2 jaar geleden werd je door 3 kwart van Nederland een racist genoemd als je dit aankaartte. Nu zijn de mensen eindelijk wakker geworden. Nou nog bewust worden over de Kalergi plan. En we zijn een groot stap vooruit

 62. dol fijn

  Als een mens overlijdt ga ik die huid ook niet dragen dus waarom van een dier wel

 63. Roel Wierenga

  met de bus terug

 64. Yorrick Zwerver

  Toen ik die leeftijd was zat ik te spelen met lego en pokemon en niet over hoeveel ik er mee naar huis heb genomen serieus de jeugd van tegenwoordig is echt verpest

 65. A Name

  OK boomer

 66. Fam Cinar

  2:22 mischien omdat de weg dan vrij is?

 67. Fox Leader

  En nu zijn inneens alle asielzoekers slecht.

  1. Metal Videos

   Gelukszoekers heel wat anders

 68. Maanroov Maanrethca

  Geef hem een baan bij de belastingdienst.

 69. Nivv

  lijkt mij een aardige man

 70. XxRedzAngelsxX

  Hahaha Jeroen weer hij is echt grappig😂

 71. ZionHillCalling

  Hoe is vastgesteld dat dit de oudste rekenaar wereldwijd is dan. Hebben ze iedereen van boven de 75 een schriftelijke test gestuurd ofzo.

  1. Heroic

   Nee, maar wel iedereen van 75 die zo'n test heeft gemaakt en weer terug opgestuurd. Je kunt toch niet verwachten dat ze miljoenen mensen wereldwijd elke keer gaan berichten voor elk wereldrecord? Als je jezelf niet opgeeft voor een wereldrecord, dan is het dus inderdaad vastgesteld dat je niet meeREKENT :-)

 72. Timotheus Viktor van der Gragt

  ik wil een leren jas van mensenhuid is toch hetzelfde ?

 73. SkipperFPS

  Wat een eindbaas

 74. LMABLACK

  Ziekelijk

 75. ROEMV

  Ik vind dit nou mooi, veel mensen doen expres bescheiden om optescheppen maar deze man is gewoon eerlijk😂

 76. Jochem Hermus

  Iedereen kan op hem rekenen

  1. luciluc 19

   stop daar

  2. Bert Rots

   😄😄😄😄😄😆😂

 77. Trust Nobody

  Thumbnail klopt totaal niet met de inhoud van de vid

 78. Roel Heijmans

  Jinek is een hoop kijkers kwijt geraakt na die smakeloze doodwensing van die Herman Koch aan het adres van Thierry. Die muts zat daar gewoon bij te lachen. Als ze direct die Koch op de vingers had getikt had ze nu waarschijnlijk heel wat meer kijkers gehad.

  1. nivilleren

   Ja Roel, daar kun je best wel eens gelijk in hebben, dit was gewoonweg walgelijk!

 79. Ezra Lopulalan

  Ik weet nog net 1+1

  1. AnimeThanos

   *ruitje*

  2. J!ßi

   *11 natuurlijk*

 80. britt den hartog

  Succes!!

 81. Hiewii

  De man bedankte de agenten nog even voor hij werd gearresteerd hahah.

 82. Patcher ツ

  Die mag mijn Wiskunde huiswerk maken.

 83. smoke inhale

  Ik ben beter dan hem

  1. Heroic

   @EVC groot verschil tussen een punt vergeten en echt grandioos de mist in gaan. Je kunt dit niet goed praten met dure woorden die echt nergens op gebaseerd zijn. Fijne dag huilie!

  2. EVC

   @Heroic, de juiste vorm is inderdaad "hij." Ik doelde dan ook op het gebruik en plaats van de asterisk, en dat er een fout sloop in het woord dat als voorbeeld moest dienen ... het zij zo. U heeft er "lol" in, en dat gun ik u. De toonaard van uw reactie toont aan dat u wel wat ontspanning kan gebruiken. Echter, die "lol" en het gebruik, of eerder het ontbreken, van interpuncties in uw berichten geven ook iets aan, om nog te zwijgen over uw c / p in een poging om uzelf als (pseudo-) intellectueel te profileren. Proficiat, ik wens u nog een "lol" -lige dag.

  3. Heroic

   @EVCis het, (ik ben beter dan 'hij' is) of (ik ben beter dan 'hem' is)? Verbeter de wereld, begin bij jezelf! P.s. Iemand anders verbeteren en zelf de plank finaal misslaan, lol.

  4. Heroic

   @EVC Ling heeft gewoon gelijk hoor. In sommige gevallen is zowel hij als hem mogelijk na dan, maar dan is er een betekenisverschil. Als het voornaamwoord de functie van onderwerp vervult, is hij de correcte vorm.

  5. EVC

   @Ling Ling *hem

 84. XxRedzAngelsxX

  Vrouwen zijn gwn heel erg slecht ze kunnen nix

 85. Jorrit Woudsma

  Zijn strik heeft 4 priemgetallen. Das echt gaaf.

 86. Mandyx Dijk

  Wat zijn veel mensen kortzichtig zeg. Ze zijn eerlijk , maar wat een kut reacties ! Walgelijk..☹

 87. oscar ANONIEM

  kan deze man mijn wiskunde toets maken pls?

 88. Tim Van der weide

  Strijderr

 89. MiniStacker

  Ik reken wel op die man.

 90. DarkFighter XD

  Reken daar maar niet op😉

  1. Peely Boii

   Ziek hard gestolen

 91. Malik malik

  DONDERSTRAAL OP MET JE STERREN IK GEEF ALLES OP ALLES BESTE FILM VAN DE 3

 92. Pippi

  Iedereen dikke boete voor als die gene op t roode kruis rijd echt eigenschuld

  1. Pippi

   Maak t gewoon 500 van rijden ze er ook niet meer

 93. Jan's Choice

  Geweldig toch!!! ♥️👍🏻

 94. jaimy driel

  Reken daar maar niet op

  1. J!ßi

   Baddum tss

 95. Joshua van der Veen

  de mensen die bij de politie werken zijn vaak ook niet de slimste mensen. weinig empathisch vermogen voor de medemens. ACAB

 96. Kyano den Breejen

  1:22 dat joch heeft een shirt met korte mouwen komt die verslaggever met winterjas en sjaal

 97. André Hof

  Waarom dit programma? Zodat wij ons kunnen ergeren aan gedrag van imbecielen, die , blijkbaar, zonder problemen de wet overtreden. Graag hoor ik dat betrokken overtreders fors beboet zijn.Liefst zou ik die klager vol in beeld hebben met naam en toenaam erbij..maar dan roept men om het hardst; privacy... toch zouden overtredingen en asogedrag afnemen wanneer er zulk zero tolerance zou gebeuren...ook mensen die geweld hebben gebruikt, met foto , naam en adres in lokale kranten benoemen!

 98. Thijs Budding

  Geen weergaven en 7 likes 🤨🧐

 99. yoos gamer

  Ik snap er niks van

  1. yoos gamer

   @EVC 🤣😂

  2. EVC

   U bent dan ook gamer ...

  3. Thomas Ankone

   yoos gamer ok

 100. EvonArtz

  Willem je mag mijn reken leraar wel worden!! WiIlem u bent een topper

  1. Youssef Patio

   ■ NOS doet dat ook. Dat komt enerzijds professioneel over, al maakt het niet uit wat je beweert. En anderzijds is dat overzichtelijk voor mezelf. Ik ben autistisch en er zit(ten) heel veel info, verbanden, associaties en vraagstukken tussen mijn oren.

  2. RealTuber

   Waarom zet je altijd zo 4 kant voor je reactie

  3. Youssef Patio

   ■ "Voldoening, haaa die heb ik weer...". Hahaha. Geweldig!

  4. Youssef Patio

   ■ Willem is een topper! Hij is het bewijs dat je niet zielig moet doen om jouw leeftijd.